Ban, bo to prawda, tak to już jest na tym forum XD

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 200
Ban, bo to prawda, tak to już jest na tym forum XD

Ban, bo mi za to często nie chce się przesiadywać ogólnie gdziekolwiek. Zazwyczaj biorę książkę i czytam xd Czas najwyższy ostatni tom serii przeczytać, aby móc pojechać i wypożyczyć następną serię. Póki jeszcze znajdę czas na czytanie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 15h25)

Ban, bo oglądam Rozmowy w toku i uznaję, że jestem inna xd
Ban, bo ten program jeszcze jest emitowany ? xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 15h41)

Ban, bo jest xD I nawet są nowe odcinki, wow ;p
Ban, bo Rozmowy w toku są nieśmiertelne XD

Ban, bo też tak myślę ;D
A rozmawiają o makijażu, żeby dziewczyny się swoim facetom pokazały bez niego ;p
Ban, bo temat oklepany, ale zawsze jakiś XD

Ban, bo myślałam, że to tym jak pewna dwójka zrobiła z prowadzącej kretynkę. Program zdjęli, a tu proszę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 15h57)

Ban, bo nie słyszałam o tej historii. W ogóle, jakaś dziewczyna tam: wszystkie dziewczyny się malują! No sorry, jestem wyjątkiem od reguły!
Ban, bo był taki odcinek, gdzie pewna dziewczyna i chłopak zaserwowali jej piosenkę z podtekstem, a ona nie skumała o co chodzi i wręcz zachęcała widownie do śpiewania, a z tego co po minie zobaczyłam, to w większości się zorientowali i nie chcieli ''śpiewać'' xd
Ciekawa jestem, czy ktoś ja później uświadomił xd
Ja też się nie maluję i mamy tym samym kolejny wyjątek xd
ja póki co uciekam, może później zaglądnę 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-09-2016 o 16h14)

Ban, bo ja się raz maluję, a raz nie, zależy od nastroju ;p

Ban, bo do później Nerra
Spsr, kiedyś jeszcze jakiegoś tuszu użyłam, ale teraz nope.
Ban, bo czasami twarz tak okropnie wygląda że muszę coś z tym zrobić ;-; A czasami po prostu mam ochotę coś zmienić, bo tak bez makijażu to w kółko to samo..

Ban, bo makijaż jak dla mnie jest fu. Takie coś sobie nakładać i jeszcze po to, by to móc zrobić, wstawać wcześniej rano. ;-; W ŻYCIU. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-09-2016 o 17h02)
Ban, bo hehe, ja w sobotę będę miała robiony profesjonalny makijaż. ;> Do niedzieli i relaks po zasuwaniu przez ostatni tydzień czy dwa. I w końcu odpiszę czterem osobom. Mam nadzieję, że nie zabiją. ;-;
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja do makijażu zaliczam moje zakrywanie pryszczy, pudrowanie się, nałożenie pomadki ochronnej i lekkie podkreślenie linii rzęs kredką, ewentualnie tuszowanie rzęs. To tak naprawdę zajmuje ok. 10 min. Ale rano to i tak mi się nie chce tego robić XD
No i siemka Skye XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (08-09-2016 o 18h02)

Ban, bo dobry wieczór, Exo sobie słucham ^^

Ban, bo nie ma jak to być chorym już 9 dnia szkoły NICE!!!
BAN, BO TEŻ TAK CHCĘ, DAJ TROCHĘ! ;-;
Ban, bo jeden kolo z naszej klasy złamał rękę na WF-ie 2 dnia lekcji
A jedna z przyjaciółek ma zapalenie oskrzeli

Ban, bo ananasku przesyłam ci trochę kaszlu, zdartego gardła i przeziębienia. Mam nadzieje że dotarło bo od 2 dni mam tego dość.!
Ban, bo chciałabym dostać nieco więcej rozumu i zaradności :< i pozbyć się lenistwa, ktoś chce? XD

Ban, bo wróciłam do domciu po 17. XD Lekcje skończyłam przed 16, ale do sklepu jeszcze bryknęłam.

Ban, bo zaczynam tęsknić za szkołą. Ale tylko trochę.