Ban, bo znów jakoś tu ucichło. 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 200
Ban, bo znów jakoś tu ucichło. 
Ban, bo właśnie powtórzyłam całą notatkę z historii, i doskonale ją pamiętam. Całe piętnaście minut mojego nołlafienia poszło się paść. XD
Ban, bo dzięki za przypomnienie ananasie.
Muszę jeszcze niemiecki powtórzyć. T-T
Ban, bo miłej nauki
A ja oglądam sobie telewizję ;D
Ban, bo dziękuję złośliwa ty Seciu.
Ban, bo Rozalko, mogę ci dotrzymać towarzystwa. Zostało mi jeszcze zadanie z matematyki. ;-;
Ban, bo po kilku miesiącach nic nie robienia naszła mnie ochota machnąć sobie jakąś pracę domową, zadanka z maty czy coś. To nie jest normalne >>
Ban, bo to nie miało zabrzmieć złośliwie
Po prostu się cieszę, że mogę spokojnie odpocząć 
Ban, bo w takim razie życzę ci miłego i spokojnego wypoczynku Seciu.
Chodźmy na wojnę z nauką ananasie.
Ban, bo chyba tylko ja jestem tak beznadziejna, że zamiast odrobić lekcje oglądam mango pango amino. .-.
Ban, bo za mną też chodzi jakaś straszna ochota zrobienia notatek z historii, chociaż nie muszę nic robić >W<

*Bierze Rozalkę pod rękę* Witaj, towarzyszko broni.
Ban, bo to troszkę nienormalne, fakt. XD Aż się boję, że może i mnie kiedyś to spotka. ;-;
Ban, bo spotka, spotka
Chyba złapię jutro za notatki z farmy i się pouczę xD
Ban, bo przeraża mnie to. ;-;
Ban, bo ja tak boję się nauczycielki historii, że przyjaciółka musiała mnie uspokajać xD Ale się okazało, że nauczycielki nie ma i mieliśmy lekcje na odrobienie zadania z matmy 

Ban, bo dołączam do grupy dinozaurów ('^')

Ban, bo ja na szczęście mam spoko nauczycieli... O ile mają dobry dzień. Bo są tacy, którzy przy złym dniu są po prostu szkolnymi potworami. XDD
Ban, bo ta nauczycielka uczyla brata matki mojej koleżanki (+_+)

Ban, bo przybijam piątkę Spsr! Wreszcie nie jestem osamotniona!
+ Nowy power bank wypróbowany, lubię to!
Ban, bo piona. Od dzisiaj jestem E-spinozaurem. Heheszki

Ban, bo jeszcze musimy kogoś zwerbować do grupy 
Ban, bo ten sklep z replikami katan ma mnie już prawdopodobnie dość... xd Nie ma to jak co miesiąc pytać czy była dostawa, w której pojawiła się moja wymarzona replika katany xd
Tak poza tym odchamię się dzisiaj i się przywitam. A, więc.. Witam
xd

Ban, bo witam xD Ja też chcę katanę *.* No i najlepiej naumieć się nią posługiwać.
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-09-2016 o 22h10)

Ban, bo cześć Nerra
Ohoh, umiesz się takową posługiwać Nerra?
Ban, bo wygrałam tą nierówną walkę i przetrwałam niemiecki z muzyką, która chamsko się wtrąciła.