Ban, bo ja się zadaję z samymi leniami. Nikt nie zwraca uwagi na poziom lenistwa, bo jest całkiem podobny a u mnie jak i u nich. XD
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 200
Ban, bo ja się zadaję z samymi leniami. Nikt nie zwraca uwagi na poziom lenistwa, bo jest całkiem podobny a u mnie jak i u nich. XD
Ban, bo ja niestety/stety niepotrzebne skreślić jestem najleniwszą osobą wśród moich znajomych. Jak dla mnie, jedyną konkurencją jest kot.
Ban, bo spaaaaaać mi się chce! ;w;
Wstałam o pierwszej.
Mamy jedenastą. ;u;
Ban, bo popsuły mi się fejsbuki i z tego co czytałam na forach będę chodzić z t pustką przez kilka dni. Najpiękniejsze jest to, że wyjadę w dzień, w którym powinny się naprawić i będę nieżywa do konca wakacji :')
CZOMBINE BINKAN CZEŁODZIO

Ban, bo mi działają, lel? xD

Ban bo mojej siostrze też, mi wyświetla się tylko biła strona.

Ban, bo wina przeglądarki/lapka czy twojego konta?

Ban, bo przeglądarkę moge wykluczyć, lapka nie sprwdzę i podejrzewam, że to konto
Może wyjdę na dwór, poznam nowych przyjaciół, jakoś zagospodaruję ten czas?...
Nieeeee, właśnie oglądm debiutanckie występy Dałnów XD
Buffy w ciemnych włosach wyglądał tak zajebiaszczo </3

Ban, bo użyłam sobie takiego supi kremu do twarzy i on jest naprawdę mrrrr supi. '-'

Ban, bo jaki?

Ban, bo w sumie idk, jakiś nawilżający z kozim mlekiem i miodem. XDD Bo już mam twarz suchą jak jaszczurka. 

Ban,bo jaszczurki som fajne i mają super głos, nie masz się co wstydzić! XDD
Działa FB ^.^
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (13-08-2016 o 10h36)

Ban, bo takie rzeczy to tylko Gekony. XDDD

Ban, bo zjadłabym konia z kopytami ;_;
Cokolwiek dobrego

Ban, bo Gekon też jaszczurka, tylko tak, która twierzdzi, że pomidor powinien być dziewczynką XD
Nie Mineło, zostaw Siwona w spokoju!
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (13-08-2016 o 10h41)

Ban, bo temu ogierowi nic nie grozi, dobrze, że w policji siedzi

Ban, bo chyba wszystkie mamy coś z mózgami przez ten kejpop. :V
... ok, żadne "chyba", po prostu na pewno mamy coś z mózgami

Ban, bo j nadal utrzymuje, że nie jestem rakiem, a rakpeople nie ma żadnego konkretnego znaczenia XD
Piszczenie na widok ABSYnt alkoHOle i HOnoLULU jest normalne
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (13-08-2016 o 10h47)

Ban, bo ja jakieś pół godziny temu przeżyłam szok. :')
Wbija mi do sypialni babcia, pyta czemu jeszcze leżę i drze się, że trzeba posprzątać, po czym jak gdyby nigdy nic podchodzi do mnie i daje mi owocowe mentosy.
Wtf????

Ban, bo przypomniałaś mi, że tato niedawno podzielił się ze mną czekoladą, ale o niej zapomniałam.

Ban, bo naabrałam ochoty na słodycze, a tak łądnie wytrzymywałam '-'

Ban, bo mianhae mianhae hadzimaaaaaaa

Ban, bo powinno się tańczyć Szory Szory
Mam piosenki przepraszające, dziękujące, a jest jakaś błagająca? Poza First Love, bo po koreańsku nie będę śpiewać do kpoperów.
CZEBAL, CZEBAL, CZEBAAAAAAL
KUMAŁO TO SARA

Ban, bo jebal i gomawo? XDD
Jeżulku, czemu mi się co chwila btski odtwarzają... Nie włączyłam miksowanej playlisty? x.x
FIREEEEEEEEEEEEEE

Ban, bo co to za nagłe k-bany party?
Link do zewnętrznego obrazka