Ban, bo już trochę pożyłam, trochę wiem, ale możesz napisać jeśli chcesz :v
We are in noir

Strony : 1 ... 22 23 24 25 26 ... 200
Ban, bo już trochę pożyłam, trochę wiem, ale możesz napisać jeśli chcesz :v

Ban, bo dopiero teraz zorientowałam się że zdarła mi się skóra z kolana. Opóźnienie level hard.
Ban, bo ja zwykle nie zauważam jak się gdzieś zranię xD

Ban, bo każdy ma swoją historię w sumie Mineo, więc nie ma co porównywać.
Ban, bo też zależy jaką filozofią żyjesz, czy od typu osobowości.

Ban, bo ten typ osobowości chyba najbardziej wpływa.
Ban, bo fajnie, że w końcu te bany ruszyły. Pomimo, że w trochę poważnym i pesymistycznym stylu, to chociaż coś.
Ban, bo zawsze możemy zmienić temat 
Ban, bo po co zmieniać temat, jak już jakiś jest. Lepień nie kombinować.
Ban, bo po poprawce chyba jadę do Grecji!
Tak bardzo zwlekanie ze studium i pracą x''D

Ban, bo ludzie to zUo, dlatego najlepiej siedzieć cały czas przed komputerkiem w łóżeczku. Tylko one cię zawsze będą kochać... Chyba, że komputer się zepsuje, a z materaca zaczną wyłazić sprężyny. ;w;
Jestem w takim pesymistycznym nastroju, właśnie uświadomiłam sobie, że nawet komputerek i łóżeczko mogą kiedyś mnie opuścić! :^(
Ja też chcę do Greeeecji! Ale nie, zaraz, za ciepło dla mnie. X'D Miłego wyjazdu, Minjooo! ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 21h21)
Ban, bo jak chcesz 
o wow, ile wyprzedzeń!
Mineo, ale super! Udanego wyjazdu! Ja zostawię kaskę na Passengera <3
Cześć Pine! Nic nie trwa wieki, hahha.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-08-2016 o 21h22)
Ban, bo nie martw się Ananasie. Zawsze zamiast komputera zostaje laptop, tablet, lub telefon, a łóżko można zastąpić jeszcze większą ilością rzeczy. Ogranicza cię tylko wyobraźnia.
Ban, bo dla mnie też za ciepło, ale z drugiej strony teraz umieram z zimna. Moja mała kuzynka dzisiaj powiedziała, że nie znosi polskiej pogody xD
Dzięki, Set i Pine!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2016 o 21h24)

Ban, bo ostatnia pogoda jest paskudna. Ulewa, a potem słoneczko, czyste szaleństwo. I nie choruj tu potem...
Ban, bo przypomniało mi się, że muszę skombinować rodzicom prezent na rocznicę ślubu! W niedziele imprezka. No szybka jestem...

Ban, bo Rozali, ja mam tylko laptopa. :^( Nie mam komórki, tableta, ani żadnego innego przyjaciela łączącego się z internetem! :^(
A moim zdaniem pogoda ostatnio jest całkiem niezła. U mnie. XD Ciągle słoneczko, acz nie za gorąco, a deszczyk okazyjnie. W sam raz na dwie godzinki spacerku do koleżanki, by pogadać o naszych przyszłych mężach! :^D
Minio, może jakaś bombonierka po prostu? XD Moi rodzice nigdy nie obchodzą rocznicy ślubu, chociaż już dobrze ponad 30 parę lat ze sobą wytrzymali. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 21h32)
Ban, bo nie taki zły pomysł... xD Moi obchodzą aż dwa razy w roku!! Bo kościelny i cywilny mieli w odstępach czasowych xD

Ban, bo w takim razie powodzenia, dwa dni na kupno Ci zostały ;D
Ban, bo znowu dziękuję xD
aaaaa, tak bardzo chcę sobie przypomnieć nazwę piosenki, ale nie mogę

Ban, bo śpiewaj ją przez jakiś czas, to tytuł powinien ci sam do głowy wpaść... Przynajmniej ze mną tak jest! XDD
Ban, bo jak nie k-pop, to możesz podrzucić słowa, spróbujemy Ci pomóc
Ja mam ostatnio fazę na Passengera. Pine, wiem, wiem, nie lubisz tego rodzaju wokalistów, ale no sorry bardzo ;d
Ban, bo właśnie k-indie!
Nie pamiętam nawet jak brzmiała, ale wiem, że bardzo mi się podobała. Teledysk tylko wiem jak wyglądał xD

Ban, bo w takim razie nie pomogę. Nie znam się kompletnie.
Ban, bo kiedyś chyba wrzuciłam w oceń muzykę. Jest nadzieja!