Ban, bo to dobrze!
Idę, dobranoc! 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 200
Ban, bo to dobrze!
Idę, dobranoc! 
Ban, bo cóż, Seciu, akurat tak się składa, że trzy dni temu przez jakieś... Dwie godziny? XD Miałam fazę na kilku wykonawców tworzących podobną muzykę. XDD
Ostatnio moja gusta zmieniają się naprawdę szybko. XD Rano zapętliłam sobie jakąś balladkę śpiewaną przez Oliverka, potem słuchałam w kółko kilku piosenek Clossterkellera, a teraz słucham jakiegoś japońsko-vokaloidowego umcry-umcry-bim-bim Masy na autoodtwarzaniu. XDDDDDD Nie, ze nie lubię. Chyba po prostu rzadko mam na to fazę. XD
Ino branoc, branoc. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 21h49)
Ban, bo branoc!
I znalazłam! Ciekawe dlaczego teledysk zapadł mi w pamięci... xD

Ban, bo brawoooo~!
Ja tam ma specjalną playlistę, na którą wrzucam wszystkie piosenki, które mi się spodobały, więc nie mam takich problemów! XD
Ban, bo ja to słuchałam z dwa lata temu i nie przyszło mi do głowy by wrzucić w playlistę xD
nigdy więcej zaczynania nowej dramy godziną wieczorną x'D
Ostatnio zmieniony przez Mineo (12-08-2016 o 03h28)

Ban, bo w moim przypadku nigdy więcej zaczynania nowego animu wieczorkiem. XD Kiedy to tak zleciało? :O
Chyba wypada już pójść, toteż dobranoc. Albo dobrydjeń, jak któś wstaje. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-08-2016 o 04h45)
Ban, bo ja to jednak pójdę coś zjeść i daruję sobie spanie x[

Ban, bo niewyspany człowiek to smutny człowiek, trzeba spać chociaż troche. Są jednak dni kiedy spać się nie da i gorzej to wpływa na wypoczęcie. Wtedy idzie się spać w środku dnia. W każdym razie sen to zdrowie, a życie szybciej mija kiedy śpisz.

Ban, bo nie zgodzę się z Tobą, czuję się normalnie. Albo to kawa działa cuda. Zioło mnie uzależniła od jej picia </3

Ban, bo najlepsza kawa jest bez mleka i cukru <3

Ban, bo dla mnie mleko w kawie to podstawa :-D

Ban, bo dla mnie podstawą jest cukier. XD A jak gorąco, to lód i mleko. I cukier waniliowy albo cynamon. W zimę raczej chilli.

Ban, bo moim zdaniem podstawą w kawie powinna być kawa, ale niech wam będzie XD

Ban, bo jeszcze do niedawna byłam jak to pijąc kawę :V

Ban, bo co jeśli Suga dropnie mixtape wtedy, kiedy Exo będą mieli comeback? : )))
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo właśnie się obudziłam. Spanie do pierwszej, polecam. ~Magda Gessler (y)
Problem tylko w tym, że około drugiej wpada koleżanka z Tokjo Żulem, więc wypadałoby się ubrać, a nie chodzić w za małej górze od piżamy z Haną Montaną i długiej do ziemi spódnicy w kwiatki.
Heee, moje poranne stylizacje są takie piękne... ;w;
Ban, bo ooo, ja mam do spania koszulkę z 1D. XD Kupiona przez sis już po tym, jak dropnęłam ich dla Exo, ale ciii. :')

Ban, bo ja chyba od gimnazjum śpię z Philipem Collinsem xD.

Ban, bo to brzmi naprawdę źle. :^DDD
Moja klasa umawia się na spotkanie. :V

Ban, bo masz zamiar na nie pójść? xD

Ban, bo i tak miałam zamiar do Tomaszowa jechać, a nie chcę potem wyrzutkiem być. :VVV
Ok, i tak będę, ważne, że mam Wercię. XD

Ban, bo hehehe, ja bym pewnie nie poszła. Baw się dobrze xD

Ban, bo wiesz, wezmę ze sobą koleżankę jeśli będzie chciała i wtedy luzik.

Ban bo wiesz, że masz leniwych znajomych, gdy czekasz na nich ponad godzinę.

Ban, bo obojętne z kim ja się zadaję, zawsze jestem tą leniwą. :'D