Ban, bo ja nie uznaję białej czekolady jako czekolady. :V Dla mnie to sam tłuszcz z cukrem uformowany w kostki. Miażdżyca na życzenie.

Strony : 1 ... 26 27 28 29 30 ... 200
Ban, bo ja nie uznaję białej czekolady jako czekolady. :V Dla mnie to sam tłuszcz z cukrem uformowany w kostki. Miażdżyca na życzenie.

Ban, bo smacznego dla fanów białej czekolady!

Ban, bo ja czekoladę tylko brązową i czarną jem, a o białej mam takie zdanie jak Zioło.

Ban, bo lol, dokładnie. 8 )
Raz dostałam od koleżanki, chyba na urodziny... Smakowała jak talk z balonu. XD Serio, czułam się, jakbym jadła balon. :'D

Ban, bo mi nie przeszkadza żaden smak czekolady, ale muszę ją jadać w sporych różnicach czasowych.

Ban, bo biała czekolada strasznie muli i po jednym gryzie, już nie mogę zjeść więcej.

Ban, bo podejrzewam, że po prostu koleżanka mi kupiła jakąś kijową jakościowo. :V Bo ogólnie nie uważam, że biała jest jakoś szczególnie ohydna, po prostu nie jem jej ze względu na to, jak jest robiona.

Ban, bo uważam, że jest nawet smaczna, po prostu jest tam straszne dużo cukru i po jednym gryzie nie mogę jeść jej już więcej, bo po prostu nie daje rady. Czuję się jakbym zjadła obfity niedzielny obiad xD

Ban, bo naprawdę nie wiem, jakim cudem jestem w stanie zjeść pół tabliczki dużej milki oreo na raz i nie shaftować się na tęczowo. XD

Ban, bo ja też nie wiem jak to możliwe xD

Ban, bo za 4 minuty kolejne zdjęcia teaserowe.

Ban, bo zachciało mi się ugryźć papryczkę chili.....

Ban, bo śmieję się głośno. Nadal z tego, że wygrałam w pojedynku Ja vs ludzie z tumblra.

Ban, bo raczej ludź z tumblra xD

Ban, bo ktoś go popierał, soł ludzie. :V

Ban, bo ja nie rozumiem mojej mamusi. Ech, nie ma to jak wykorzystywać moje urodziny do ściągnięcia calutkiej rodzinki do domu... x'D
Pisząc calutkiej, mam na myśli CALUTKĄ rodzinkę. To znaczy dobre dwanaście osób, w tym trójkę piszczących dzieci. Boru, aż się moja koleżanka wstydziła przyjść! X'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (13-08-2016 o 21h31)
Ban, bo współczuje, ja spędzę zaległe urodziny, z przyjaciółmi w galerii w kawiarni, kupując jakieś przyjacielskie gadżety
Zaległe, bo miałam je w lipcu, ale nie było czasu na świętowanie ^_^

Ban, bo plz, nie wiem, jak miałabym świętować. XD Trzy dni wcześniej upiekłam ciasto i zaprosiłam dwie koleżanki, byśmy mogły pogadać, tyle z moich urodzin. XDD
Ban, bo dobry wieczór wszystkim!
Jeśli o czekoladę chodzi, to najbardziej lubię z orzechami, białą też kiedyś jadałam. Oreo jest pyszna <3 i karmeLOVE <3
Ban, bo tak btw, to dostałam dzisiaj dwie tabliczki czekolady, czekoladki i ptasie mleczko. Ktoś chętny? xD
Ban, bo jutro Pine! Za późna godzina dziś 
Ban, bo e, wcześnie jest. x'D
Ban, bo dla uczniów na wakacjach to na pewno xd
Ban, bo no ba! XD
Ban, bo ja Pine poproszę o czekoladę. :< Czekoladki i ptasie mleczko w sumie też poproszę.. Oddawać wszystko co z czekoladą ! XD