Ban, bo tak, to zlot dla wielbicieli ryżu XD
Seciu, pomyśl jaką ja miałam reakcję rano skoro ty się zdziwiłaś nawet na mnie nie patrząc XD
Ale cululitu się nie pozbędę, nazwałam go Sebastia i zdążyłam sie z nim zaprzyjaźnić :>

Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 200
Ban, bo tak, to zlot dla wielbicieli ryżu XD
Seciu, pomyśl jaką ja miałam reakcję rano skoro ty się zdziwiłaś nawet na mnie nie patrząc XD
Ale cululitu się nie pozbędę, nazwałam go Sebastia i zdążyłam sie z nim zaprzyjaźnić :>

Ban, bo z brzucha to się ciesz, bo najtrudniej! 
Wyprzedzona, wow! xD
Podejrzewam Olka 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (10-08-2016 o 21h48)
Ban, bo czuję się taka zdolna, pierwszy raz w życiu piekłam ciasto, i nie dość, że nie wyszedł zakalec, to jeszcze wszystkim smakowało! <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 14h18)
Ban, bo brawo ananasie.. 

Ban, bo to spore osiągnięcie Pine. Mi zwykle nie wychodzi, bo nie słucham się przepisów, hehehe.

Ban, bo gratki Ananasie, teraz nas poczęstuj. XD

Ban, bo zrobiłabym osobny temat na ''Oceń azjatycką muzykę'', żeby nie irytować dłużej nie k-popowej części forum, ale nie wiem czy to nie zapychanie Sali Gier xD

Ban, bo możesz spytać modkę. XD

Ban, bo sala gier świeci pustkami i nie mam co robić.
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (11-08-2016 o 18h32)

Ban, bo nie chce mi się pytać modek xD

Ban, bo niszczysz mi psychikę Pine

Ban, bo czymże takim, Minio~? ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 19h22)
Ban, bo ciekawe ciasta robisz.. nazwy wymyślasz, ale przede wszystkim..GŁODZISZ

Ban, bo to ciasto autentycznie nazywa się Cycki Murzynki, a i nie jest zbyt trudne do zrobienia, skoro nawet mi się udało! XD
A JAKIE JEST PYSZNE, MINIOOO~! :^DD
Mha, normalni ludzie na urodzinach dmuchają świeczki na torcie. Ja dmuchałam świeczki na cyckach. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-08-2016 o 19h30)
Ban, bo ta rozmowa mnie rozśmieszyła. Ciasto napewno pyszne.
Ostatnio zmieniony przez Baśniobór (11-08-2016 o 19h38)

Ban, bo dzisiaj się przekonałam jakcy to ludzie są mili i pomocni. Gdy wywaliłam się na schodach i prawie rozwaliłam głowę, to ludzie tylko na mnie zerknęli i stwierdzili, że pijana jestem.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (11-08-2016 o 20h40)
Ban, bo uuuu, słabo i przykro. Mam nadzieję, że już nie boli.
Przypomniałaś mi jak kiedyś sobie brodę rozwaliłam na rolkach, ale trzy miłe dziewczyny się mną zaopiekowały i zaprowadziły do domu x'3
Czasami dobrzy ludzie się zdarzają.

Ban, bo ludziom w obecnych czasach brakuje empatii. Każdy żyje dla siebie, samolubnie.
Ban, bo raaany, to brzmi tak mrocznie i wrzucasz ludzi do jednego worka!

Ban, bo no wybacz, ale brutalna prawda. Oczywiście są wyjątki potwierdzające regułę, ale zdarzają się sporadycznie.
Ban, bo większość ludzi rzeczywiście nie widzi niczego poza czubkiem własnego nosa. Istnieją jednak nieliczne wyjątki, które teraz są na wymarciu.

Ban, bo znalazłam coś w sam raz dla Jelona: Patrzajcie!
Baśniobór powiedziała to równie dobitnie jak ja 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (11-08-2016 o 20h59)
Ban, bo wieje od was pesymizmem na kilometr xD
Ładny ten komin, chociaż przez minutę próbowałam zrozumieć co to jest. Lag.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (11-08-2016 o 21h00)

Ban, bo pożyjesz jeszcze trochę, to sama ocenisz, czy mamy rację czy nie. *Tryb dajnozaur włączony* Więcej mogę popisać po privie.