Ban, bo gdzieś muszą się odkładać zjedzeni smiertelnicy. Hehehe, jak się zastanowić to rzeczywiście dziwnie to wygląda.

Strony : 1 ... 19 20 21 22 23 ... 200
Ban, bo gdzieś muszą się odkładać zjedzeni smiertelnicy. Hehehe, jak się zastanowić to rzeczywiście dziwnie to wygląda.

Ban, bo przede wszystkim potrzeba dużo ramu i pamięci w telefonie, a także dobry procesor i... Nie znam się na telefonach, ale wiecznie brakuje mi pamięci i ramu. XDD

Ban, bo zawsze można jeszcze dokupić kartę pamięci. Gdy jeszcze miałam komórkę, jumnęłam kartę pamięci babci (nie zorientowała się XD) i jakimś dziwnym trafem po przerzuceniu na nią muzyczki, zdjęć i ze dwie aplikacje, które dało się przenieść, zrobiło się całkiem sporo miejsca. xD
Ban, bo nie wszystkie apki da się przenieść na kartę. Też mam wszystkie zdjęcia i muzykę na karcie, ale miejsca brak...

Ban, bo wiem, że nie wszystkie. To jest zUe. XD Ja najwięcej miałam muzyki, toteż mi pojemność samego telefonu różnicy nie robiła. Chyba zależy od tego, co się na komórce trzyma. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-08-2016 o 19h32)
Ban, bo cześć dziewczyny, ostatnio nie umiem się z wami złapać.
Ban, bo cześć Evvers, dawno Cię nie było :v
Może w końcu 10 faktów o Tobie ożyje
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-08-2016 o 20h48)

Ban, bo o, cześć Evie!
Ban, bo czasem wpadałem tak sporadycznie i na chwilę, ale nikogo wtedy nie widziałem :c. No i miałem dużo zawirowań w życiu... Co tam u Ciebie, Mineo? ♥
Ban, bo mam nadzieję, że teraz jest okay '-'
Leżę sobie obok Majerankowa i trochę płaczę, że w środę wracam do domu.

Ban, bo jest względnie dobrze, jeśli pominąć fakt, że bardzobardzobardzo utyłem.
O, cześć, Zioło. 3: Też bym obok kogoś poleżał.
Ban, bo jeśli bardzobardzobardzo utyłeś to to bardzobardzobardzo dobrze. :V
I zapraszam do leżenia z nami, łóżko jest szerokie.

Ban, bo takie rzeczy tylko jak kota nie ma '-'
Serio, ten kot to ma dopiero pazurki

Ban, bo cały dzień bez bana! ;o
Ban, bo ojesu. Reczywiście.
Słabo coś.
Ban, bo nadal pamiętam, jak bany dawało się za wyprzedzanie. XD
Piękne czasy.
Ban, bo uuu, bany spadły na drugą stronę. Ależ ruch! Zaraz serwery padną!
Ban, bo też to pamiętam rozali10
Smutno, że tak tu cicho.
Ban, bo muszę gdzieś wyładować swoją frustrację! Czemu Portugalczycy to takie durne małpy, że nie potrafią odebrać maila/telefonu, gdy próbuje się z nimi skontaktować potencjalny najemca mieszkania?
Ja czaję klimat śródziemnomorski i ich "nie ma co się spieszyć", ale fajnie byłoby mieć jakieś miejsce do mieszkania, w końcu za trzy tygodnie ląduję.
Jak się chce ukręcić jakiś biznes to powinno się choć czasem sprawdzać zainteresowanie swoją ofertą.
Argh.
Mam nadzieję, że mój Buddy będzie chociaż trochę ogarnięty, a nie taki rozlazły
Przydzielili mi chłopaka, ciekawe, jak wygląda ten cały Francisco, hue hue hue. ;>
NO I ELO ELO 3 2 1 0
Ban, bo powodzenia w szukaniu Fro x'D
Ban, bo dawno mnie tu nie było -_-
Hejka :3 jeżeli ktoś tu się jeszcze błąka.

Ban, no bo cześć. Chwilę pewnie jeszcze jestem, bo zaraz odechce mi się siedzenia na forum.
Ban, bo dobry i hwaiting mnie bym się we Wrocławiu nie zgubiła dzisiaj xD

Ban, bo ktoś z mniejszą ilością MN poratujcie wyzwaniem! <prosi>
Ban, bo hej, dasz radę Mineś, jak taka paralita jak ja dała to i ty znajdziesz drogę 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (10-08-2016 o 16h22)