Ban, bo ejka, przyzywanie demonów jest spoko! xD
...Czyli w twoim wypadku język Hitlera chce przejąć nad tobą władzę i zrobić z ciebie faszystkę! :V Lypij uważaj, bo Hitler cię opęta. (y)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2016 o 15h02)
Strony : 1 ... 63 64 65 66 67 ... 200
Ban, bo ejka, przyzywanie demonów jest spoko! xD
...Czyli w twoim wypadku język Hitlera chce przejąć nad tobą władzę i zrobić z ciebie faszystkę! :V Lypij uważaj, bo Hitler cię opęta. (y)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2016 o 15h02)
Ban, bo właśnie dla przyzywania demonów idę w łacinę :3
Choć najbardziej skuteczny byłby hebrajski ^^ ale nie mam do niego ciągotek, może kiedyś.
Ja nie cierpię pl i niem w podobnym stopniu, także NO XD

Ban, bo skoro znasz łacinę, już doskonale możesz rzucać klątwy! xD
I wow. Wreszcie udało mi się poprosić Sukone, by coś mi zaśpiewała. Wystarczyło tylko mruknąć magiczne słowo na ka, i już oświecenie spłynęło w magiczny sposób na moją główkę. x'D
Ban, bo rodzice wrzucają na fb moje żenujące zdjęcia jak się wspinam na Śnieżkę, buuuu.

Ban, bo Likoś, niby zrobiłam, ale do sprucia wszystko, bo za ciasno trochę to wyszło. Więc efekty później! 
Ban, bo fakt Pine ale jestem grzeczną wiedzmo-kapłanką i nie nadużywam tego przywileju :3
Szkoda Setciu 
Matko, powinnam się uczyć, a zamiast tego słucham wypocin koleżanki XD

Ban, bo spokojnie, nadrobię to, na tą chwilę wygląda genialnie <3
Ban, bo dlaczego do tego bachora nic nie dociera!!!
Kocham ją ale mam ochotę ukatrupić XD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (01-05-2016 o 20h24)

Ban, bo po prostu skończ rozmowę ;D Ale grzecznie ;p
Ban, bo właśnie tak zrobiłam Setciu, choć nie było to łatwe.
Kiedy ktoś kogo lubię ma jakiś nawet irracjonalnie błachy problem, to staram się zrobić wszystko aby pomóc. Mimo, że nie jestem fanką gadania o facetach 
Moim znajomym z tego rocznika co ja w głowach się poprzewracało. Tak bardzo chcą się ustatkować, że jedzie mi tu lekko desperacją, no ale nikt na dłuższą mete nie chce być sam więc nie winie ich za to. ^^
Choć tego ciśnienia też nie rozumiem XD No ale Likoś-Krab nie jest normalny, także . . . no wiecie XDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (01-05-2016 o 21h06)

Ban, bo niby błahy powód, ale zawsze..
Nikt nie chce być samotny, wiadomo.
Ban, bo mądrze prawisz Setciu :3
Jak ja bym chciała robić takie cudeńka jak ty ale nie wiem czy poradziłabym sobie z szydełkiem -_-
Nauczycielka j ang w szkole średniej też robiła różne cuda z Toho i Matubo, kocham bawić się koralikami, nawlekać i tworzyć różne wzory ręcznie ale waszej pracy się to nie ima :3
Przeczytałam już wszystkie lektury, a teraz wałkuję streszczenia dla utrwalenia wiadomości, bo nigdy nie wiadomo o co zapytają :3

Ban, bo ja jak czasem patrzę na to, co moja sis robi, to aż mnie zazdrość bierze... Ja tylko pisać w miarę umiem. XD

Ban, bo mój kochany bro jest kompletnym beztalenciem, także nie mam powodów do zazdrości.
Ja nie narzekam na moję zdolności manualne w wielu przypadkach kiedy ktoś umię rysować to radzi sobie też z innymi robótkami. Jednak robienie na szydełku wydaję się być taką misterną robotą, że nawet nie wiem czy starczyłoby mi cierpliwości -_-

Ban, bo elo elo H2O
Ktoś tu jeszcze siedzi? :v
Ban, bo miałam dzisiaj w domku tyle jedzonka, że czuje się jakby była wiigilijaaa 
Ostatnio zmieniony przez Likoris (01-05-2016 o 23h01)

Ban, bo myślałam, że to już jakaś trzecia w nocy i teraz za bardzo nie mam co się wkurzać na mamę, że mnie obudziła :c
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-05-2016 o 00h18)

Ban, bo skoro obudziła Minełosia to bez względu na godzinę można się wkurzyć 
Jak można powiedzieć, że zgon nastąpił w skutek sekcji zwłok XD To się kupy nie trzyma XDDD

Ban na dzień dobry. ^^
Weszłam na brytyjskie forum dzisiaj i te ich gry po raz milionowy mnie zabiły. XD

Ban, bo np jakie? Nie chce mi się konta robić xD

Ban, bo ich posty składają się z kolejnych liter alfabetu, zdjęcia i "yum/yuck"... PLS. XD

Ban, bo muszą być naprawdę fascynujące, nie ma co... X'''D
Ban, bo dopiero teraz przeczytałam, że na avku Pine jest napisane sir Grumpsalot <3
Haha XD
Ja i mój zapłon XD

Ban, bo moje dolne partie ciała żałują, że schodziliśmy wczoraj z gór czarnym szlakiem xD.

Ban, bo naleśniki na obiad to był dobry pomysł 
Zakwasy Mineś? Czy może sobie coś uszkodziłaś?