Ban, bo środa coraz bliżej, stresu więcej xD.
We are in noir

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 200
Ban, bo środa coraz bliżej, stresu więcej xD.

Ban, bo na pociechę powiem, że Lalki pewnie nie dostaniecie xd
Ban, bo coś nosem czuję, że Pan Tadeusz może się pojawić xD. Gorzej z rozszerzeniem, tu już kompletnie nie wiem czego się spodziewać. Jednak z analizy porównawczej można samemu sporo wyciągnąć.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-05-2016 o 22h28)

Ban, bo może rzucą coś bardziej z nowożytnych? Albo jakieś wiersze?
A rozszerzenie to już masz loterię, nie ma co..
Ban, bo nie ma co się denerwować Mineś, jak ktoś ma minimalne zdolności analizowania tekstu to i z samych załączonych fragmentów pracę pisemną ciepnie :3
Martwię się tylko aby nie wypadli bohaterowie romantyczni lub famme fatale, niby sporo pamiętam ale jako takie to tematycznie mi nie podchodzą T-T
Tak w sumie ja mam starą wersję, a ty nową. Ciekawe czy będą jakieś różnice w pisemnych egzaminach ???

Ban, bo tematy mogą być różne, ale chyba w zasadach pisemnych się nic nie zmieniło...
Czyli trzeba zacząć pisać pracę, żeby zdać. A nie, że zrobisz tylko czytanie ze zrozumieniem i cześć.
Ban, Setciu ma rację, a w przypadku pisania rozszerzenia, wstydem było by ominąć tak obszerną część egzaminu :3
Choć, zawszę rozprawiam się nad tematem i tracę czas, więc aby się wyrobić, raczej nie będę pisać na brudno. W moim przypadku nie jest to dobra decyzja ale lepsze to, niż nie zdążyć -_-
Jeżeli w podstawowym ang spadnę poniżej 90% (wypluć, odpukać) to się pochlastam T-T

Ban, bo ja tylko wstęp piszę na brudno, potem leci już temat z górki :d.
Ja odczuje wstyd jak będzie poniżej 50%, nie oczekuje od siebie za dużo z niczego, by się nie denerwować.

Ban, bo ja mam wysokie wymagania tylko w j ang <3 Piszę rozszerzenie więc zabolałoby mnie gdyby podstawy poszły mi żle T-T, a przez stres mogę zawalić coś prostego i tego się boję -_-
Z całej reszty będę w niebo wzięta jeżeli do 30-40% dobiję XD
SCHLEJEM SIEM MELISKOM XD
Mama obiecała kupić mi coś na uspokojenie ale jakoś nie widzę nic, więc chyba się nie doczekam

Ban, bo spokojnie dziewczyny! Uszy do góry
Good night!
Ban, bo sleep well my dear Setciu :*

Ban, bo dobrego świątecznego dnia wszystkim 
Ban, bo już jutro pierwszy egzamin, aż brzuch boli -_-

Ban, bo ja mam jutro dwa xD. Byleby nie skopać!

Ban, bo trza rozpisać prezentację na pl :3

Ban, bo cicho tutaj.
Za cicho.
Ban, bo chwilowo jest cisza przed burzą Jel.
Atmosfera egzaminów udzieliła się nawet tym, którzy do nich nie podchodzą XD
Może wieczorkiem bany się ruszą :3

Ban, bo cześć, Likoś! <3
Mni ni ma, bo innych ni ma. xD
Ban, bo pewnie zaraz zniknę pykać w AC, jeśli tym razem komputer nie stanie w płomieniach po odpaleniu gry.
Ban, bo miłego pykania w takim razie. (y)
Ban, bo yey, teraz komputer zupełnie nie odtwarza mi gier.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-05-2016 o 15h49)
Ban, bo chyba chce ci dyskretnie powiedzieć, że powinnaś zająć się czymś bardziej... przydatnym. xDD
Ban, bo jestem jeleniem, więc to oczywiste, że nie będę robić czegoś przydatnego.
Ban, bo to w sumie tak jak ja. Na jutro muszę zrobić pracę na plastykę...
Nie dam nauczycielce, jeśli będzie brzydka.
Musi być ładna.
Tylko, że ja nie umiem malować farbkami. A to musi być farbkami namalowana. :'D
Ban, bo nie ma to jak mieć wolne do wtorku xD
W sumie powinnam oddać rysunki do warsztat, ale mi je gdzieś wcięło.
Pewnie znowu poszły jako podkładka pod jedzenie.