Ban, bo pewnie internety nie chcą, żebyś marnowała dzień. XD

Strony : 1 ... 62 63 64 65 66 ... 200
Ban, bo pewnie internety nie chcą, żebyś marnowała dzień. XD

Ban, bo gdyby tego chciały, to chyba wywalałoby mnie ze wszystkiego, a nie tylko z MF xD
Ban, bo w takim razie po prostu twoja przeglądarka mnie nie lubi, bo mój post był ostatni. XD

Ban, bo znowu tak zrobiła. Zioło wyjć :v xD
Ban, bo możesz wątpić Jel, wybaczam XD
Jak mnie ktoś poprawia to mam w zwyczaju podziękować i poprawić słowo, chyba, że zrobiłam to specjalnie XD
(Choć to też wina mojej głupoty i faktu, że jestem analfabetą, dlatego ludzie nigdy nie więdzą, które to które. Także pokornie bardzo przepraszam)
A tak serio j pl pisownia jest poza moją jurysdykcją XD Staram się T-T, choć każdy język podchodzi mi bardziej -_-
Fakt Minęło, że wykonanie prezentacji jest prostsze ale nie oznacza to, że nie da się oblać, no wiesz z moim talentem. Niby mam dobrą wymowę ale boję się, że będę miała w głowie potrzebne mi zdanie we wszystkich językach jakimi władam tylko (nawet po niemiecku, choć jest z nim u mnie tragicznie, a jest to częściowo mój ojczysty XD) nie po pl T-T

Ban, bo wiesz, zawsze możesz powiedzieć po angielsku. XD

Ban, bo dzieeeń dobryyy! ♥
Ban, bo bry dzień. Trzymajcie kciuki, żeby ten sorbet jakoś wyszedł... XD

Ban, bo wyjdzie i nie wróci *ba dum tss* :v
Ban, bo prawdę mówiąc za bardzo by mnie to nie zdziwiło... Ten kolor mnie zabija.

Ban, bo jesteś pewna, że to sorbet, a nie jakaś wyższa forma życia?
Ban, bo good luck Zioło! 
Ban, bo tak z ciekawości, Likoś... Ile znasz języków, i które to twoje języki ojczyste? xD Niemiecki, rosyjski...? xD
Dobrydjeeń! ♥
Ban, bo na razie to jest herbata z cukrem i miodem. :V Ale kto wie, co żyło w tej herbacie...

Ban, bo Jel to było takie suche, że aż zabawne XD
SETCIU <3
Majeran, na początku szkoły średniej odp polonistce na pytania po angielsku, była na tyle miła i ogarnięta, że rozumiała moje wypowiedzi i wybaczała brak pl słów 
Na maturze to nie przejdzie XD

Ban, bo ciekawe jak wiele rozumiała, nasza polonistka nawet słowa by nie ogarnęła. :V

Ban, bo słucham Likoris? <3
Zaczęłam mojego smoczka i ładnie wygląda, ale jest za ciasno zrobiony, do poprawki! ;<
Ostatnio zmieniony przez Setarah (01-05-2016 o 14h07)
Ban, bo ponoć wszystko ale kto to wie, facet uczący historii-wosu też słuchał moich obcojęzycznych wypocin XD Reszta nauczycieli nie dała się przekabacić ^^
Setciu moja kochana, jak ci poszło koralików szaleństwo?
Pine :3
Japoński, angielski, rosyjski, niemiecki, łaciński i częściowo już farerski (nie wiem na co mi ten ostatni ale tak pocieszenie brzmi, że rozpoczęłam naukę :3)
Moje języki ojczyste to głównie w największej części angielski i niemiecki, w tym niemiecki jest dla mnie jak klątwa -_-
Nienawidzę niemieckiego i rosyjskiego, średnio mi w nich idzie T-T

Ban, bo podobno rosyjski jest łatwy... Niemiecki to zgroza, a jeszcze ze 4 lata będę się z nim męczyła. Oby następna nauczycielka była sensowniejsza. -.-

Ban, bo ruski jak ruski, niby łatwy jest, ale dla mnie do zgroza była. Chociaż właściwie jakoś nie mam smykałki do języków słowiańskich :<
Ban, bo rosyjski mi nie podchodzi, może i jest łatwy ale ja tam umiem w nim głównie przeklinać, dzięki babci XD
Z niemieckim stykam się od małego, a i tak ledwo w nim dukam XD

Ban, bo dużo. xD
Ja szczerze nienawidzę niemieckiego, toteż to no. ;w; Niechęć do tego języka to chyba już jakaś cecha wrodzona polaków, 90 procent osób, które znam, również nie pała jakąś szczególną miłością do tego języka. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2016 o 14h45)
Ban, bo jestem odmieńcem, bo nawet lubię niemiecki.
Nadal bardziej niż polski x"D
Ban, bo miałam ci to, Jylonie ładnie wytłumaczyć, popierając się tym, że Jylon kiedyś mówił, że jest brzydki. To pewnie miałby niemieckie korzenie. Ale Ananas nie widział Jylona, to nie wie. I toby było bardzo niemiłe, zbyt bardzo nie w stylu Ananasa. :V
Zamiast tego powiem tak: Jylon, jesteś pod tym względem moim przeciwieństwem. Bo do mojego języka ojczystego pałam niezwykłą i niecodzienną miłością. Wielbię (przede wszystkim) jego brzmienie, jego gramatykę... WSZYSZTKO! <3
Ale za to kraj mamy troszku zrąbany. (y)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-05-2016 o 14h59)
Ban, bo niemiecki wygląda strasznie, brzmi okropnie i można przyzywać nim demony, ale nadal łatwiej przychodzi mi nauka jego niż polskiego :V