Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 200

#1476 29-04-2016 o 17h19

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Ban, bo zawsze możesz spać na lekcjach. Albo rysować. xD
W mojej gimbazie co roku któraś z dziewczyn zachodzi w ciążę. W zeszłym roku to dopiero było. Dziewczyna z... kierowcą autobusu! XD *kaszle*
U mnie na szczęście połowa nauczycieli jest albo spoko, albo znośna. Najlepszy to jest ksiądz. Może ma dziwne poczucie humoru, ale mi ono w żadnym stopniu nie przeszkadza. Często przypadkiem w swoich wykładach/monologach mocno odbiega od tematu katechezy (Która i tak jest raz na ruski rok, zazwyczaj mamy albo luźną lekcję, albo oglądamy filmiki z jutuba.). xDD Aż mi się przypomniało! Dzisiaj miało być o ukrzyżowaniu, ale ksiądz po drodze zszedł na najokrutniejsze kary śmierci (Czego słuchałam z nieukrywanym zachwytem. XD), a potem na temat rytualnego uboju zwierząt.
Troszkę szczegółów było.
Mi to nie przeszkadzało - mało, byłam zachwycona! - ale moja dobra znajoma raczej nie była taka radosna.
Jak dodam, ze to typ człowieka, który nie je mięska, bo mu żal zwierzątek, chyba będziecie miały pewne wyobrażenie. :'D Żeśmy się dobrały.
Ksiądz to chyba jakiś sadysta (Razem z Lenką - tą wegetarianką - siedzimy w pierwszej ławce. xD), ale dziwnym trafem to mi też nie przeszkadza. Tylko przy Lence mógłby troszkę mniej paplać, naprawdę. ._

Tak swoją drogą - udało mi się odstraszyć kogoś tym postem? xD Ja już muszę iść, toteż pa! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-04-2016 o 17h24)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#1477 29-04-2016 o 17h52

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ban, bo boru, co ja za idiotyzmy paczę, powiedzcie mi.

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1478 29-04-2016 o 18h01

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo ja jestem jednym wielkim idiotyzmem, toteż no. Nie odpowiem ci. xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#1479 29-04-2016 o 18h06

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Ban, bo przystojny chociaż ten kierowca autobusu był, czy jakiś Janusz z brzucholem? XD

~

#1480 29-04-2016 o 18h13

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo skąd mam wiedzieć, ja nigdy się im nie przypatruję! xD No i nie dojeżdżam. XD

#1481 29-04-2016 o 18h15

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo obczaj to i później mi napisz, bo mnie to ciekawi, hehe. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kurczę, uczennica z kierowcą autobusu mają dziecko i muszą znosić przeciwności losu. Materiał na film, nie ma co. xD

~

#1482 29-04-2016 o 18h19

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ban, bo zawsze można o tym napisać fanfika. Loszka zadurzyła się w kierowcy, on jest młody...

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#1483 29-04-2016 o 18h24

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo Ananasie, proszę mi podać wincyj szczegółów, może napiszę scenariusz, hihihihi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kurde, coś te śmieszkowe myśli i pedosy nie pasują do Scarlett. xD

Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (29-04-2016 o 18h25)

~

#1484 29-04-2016 o 18h33

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo plz, nie jestem w tym obeznana za bardzo, a nie lubię się namolnie wypytywać... XD Cała szkoła o tym gadała, ale ja jakoś nie za bardzo lubię się też wsłuchiwać w rozmowy, toteż no. xD

Pozostawię to waszej wyobraźni. xD

#1485 29-04-2016 o 18h51

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Ban, bo ja też się nigdy nie wypytuję, jakoś nie kręcą mnie takie historie. Mimo, że jestem ciekawska z natury XD

Jak przypomnę sobie co o mnie wygadywali to dostaję głupawki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Pierwsza klasa, tydzień nie minął od rozpoczęcia, a już wszyscy znali moje imię.
Słychać było tylko:
"Pacia! Pacia! PACIA!!!"

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#1486 29-04-2016 o 19h06

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo na mnie wołali kiedyś Pecia, od nazwiska. xD A tak to jak masz na imię, Patrycja? xD

...Co ja paczam w internetach... :''''D Marnuję życie. :'D

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-04-2016 o 19h08)

#1487 29-04-2016 o 19h49

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo matko jak ja nienawidzę owadów *-*
Marnuję życie, to ktoś kto wykonał ten wspaniały "Pamiętnik jajka małej A, królowej mrówek" XD

Tak, mam na imię Patrycja, nie jest to jakioś może pięknie ale brzmi lepiej niż Lukrecja -_-

Fakt, że jakby ktoś zawołał "TY PECIE!" do Cb to nabiera to ciekawego znaczenia XDDD

Ostatnio zmieniony przez Likoris (29-04-2016 o 19h50)

#1488 29-04-2016 o 19h53

Miss'Fuzja
Charlotte5

Ban, bo ja jestem Asiulka. ♥ I wołają na mnie w różnoraki sposób, wymienię kilka:

• Asia Rudasia
• Asiula Dracula
• Asiulka Pupulka
• Asiurek (XD)
• Asiusia
• Asika
• Asiulencja

Ehehehe xD

~

#1489 29-04-2016 o 20h09

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

I od razu pety robią się ciekawsze, nie? xD

Ban, bo do mnie teraz wołają normalnie - Agata, chociaż wcześniej, zaraz po Peci byłam Melą, ale jako, że mi się nie spodobało, i w rewanżu zaczęłam wołać na tych, którzy mnie tak nazywali, Azor, przestali dosyć szybko. xD

Muszę wybrać sobie plecak na Allegro, bo stary mi się pruje, ale nie wiem, który wyżulić... X'D
Okej, będę teraz wybierać między dwoma pierwszymi, które mi w oczko wpadły - tym i tym, ale pewnie pół roku minie, zanim się zdecyduję. xD

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-04-2016 o 20h09)

#1490 29-04-2016 o 20h23

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo a jak, wszystko co ma coś wspólnego z Ananasem jest ciekawsze <3

Oba są zacne i też miałabym problem ale wydaję mi się, że drugi jeansowy ma jedną kluczową zalete, której nie posiada pierwszy plecak.
Ten drugi jest marmurkowy dzięki czemu początkowe plamki i ewentualny brud w postaci kurzu będzie niedostrzegalny (a wszyscy wiemy jak czyste są szkoły XD), a w tym pierwszym będzie widać każdy pyłek i ryskę, co np dla osoby takiej jak ja jest pyćkę irytujące, BO NI CIORTA NIE DA SIĘ TEGO DO CNA Z TRZEPAĆ!!!
Poza tym drugi wygląda ciekawiej, choć niestety jest droższy :3

#1491 29-04-2016 o 20h33

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ban, bo wierz mi, nie wszystko. XD
I dziękuję za radę. xD Chyba jeszcze przedyskutuję sprawę plecakową z mamą, może to pomoże. xDD

#1492 29-04-2016 o 20h49

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo pamiętaj, że to nie ty decydujesz co jest w tobie ciekawe, tylko Likoś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
A kiedy ja się uprę, to nawet technika mycia może być fascynującą czynnością.

Rozmowa z mamą powinna pomóc, przede wszystkim to rodzice płacą więc niech też się wypowiedzą. Oczywiście decyzja i tak będzie twoja ale czasami warto sięgnąć po radę :3
Moja koleżanka miała plecaczek panda i też był git /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Likoris (29-04-2016 o 20h50)

#1493 29-04-2016 o 20h54

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo jutro będę chyba chodziła po tych górach z książką ze streszczeniami w dłoniach xD #maturaiscoming

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#1494 29-04-2016 o 21h12

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo spoko Mineło od jakiegoś czasu u mnie też tak jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Kiedy masz ustny pl?
Mi wypadł na 12 maja więc pyćkę czasu zostało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1495 29-04-2016 o 21h57

Miss'Superstar
Mineo
Feel like nobody else is here.

Ban, bo mam szybciej od Ciebie, bo 9-tego :d. Dodatkowo w samo południe jeszcze!
Bardziej się stresuję angielskim xD

Ostatnio zmieniony przez Mineo (29-04-2016 o 22h04)

We are in noir
https://i.imgur.com/iiebOWg.gif https://i.imgur.com/XfRlwOz.gif https://i.imgur.com/tUzQc3d.gif https://i.imgur.com/7lf3FsO.gif

#1496 29-04-2016 o 22h11

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban. bo ja właśnie 9 mam angielski ale on mnie nie stresi jakoś, piszę rozszerzenie więc wstyd by był gdybym oblała T-T
Choć mam wizję, trochu głupią, że egzaminator będzie bełkotał i nic nie zrozumiem -_-

#1497 29-04-2016 o 22h13

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ban, bo jeżu, chyba bym osobiście takiego bełkoczącego zamordowała. D:

#1498 29-04-2016 o 22h15

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo przerażają mnie czasem niektórzy ludzie. Dzisiaj spotkałam dziewczynę, która chodzi do plastyka i z twarzy była bardzo podobna do mojej znajomej, co również do szkoły plastycznej chodzi i tak trochę dziwnie mi z tym było :"""D
ludzie kopiuj-wklej

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (29-04-2016 o 22h17)

#1499 29-04-2016 o 22h24

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!

Ban, bo jakby bełkotał to najmę Majerana aby go dziabneła XD
Wynagrodzenie będzie niemałe ^^

Jel, bo człowiek to taki oryginał, że czasami można go kserokopią nazwać XD
Widywałam takie zjawisko i normalnie doppelganger jak ciort, aż strach się bać :3

#1500 29-04-2016 o 22h29

Miss'Żółtodziób
...

Ban, bo jedynie kolor oczu i włosów je różni (chociaż nawet obie farbowane)
to wszystko nadal jest kripi

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 58 59 60 61 62 ... 200