Ban, bo zawsze możesz spać na lekcjach. Albo rysować. xD
W mojej gimbazie co roku któraś z dziewczyn zachodzi w ciążę. W zeszłym roku to dopiero było. Dziewczyna z... kierowcą autobusu! XD *kaszle*
U mnie na szczęście połowa nauczycieli jest albo spoko, albo znośna. Najlepszy to jest ksiądz. Może ma dziwne poczucie humoru, ale mi ono w żadnym stopniu nie przeszkadza. Często przypadkiem w swoich wykładach/monologach mocno odbiega od tematu katechezy (Która i tak jest raz na ruski rok, zazwyczaj mamy albo luźną lekcję, albo oglądamy filmiki z jutuba.). xDD Aż mi się przypomniało! Dzisiaj miało być o ukrzyżowaniu, ale ksiądz po drodze zszedł na najokrutniejsze kary śmierci (Czego słuchałam z nieukrywanym zachwytem. XD), a potem na temat rytualnego uboju zwierząt.
Troszkę szczegółów było.
Mi to nie przeszkadzało - mało, byłam zachwycona! - ale moja dobra znajoma raczej nie była taka radosna.
Jak dodam, ze to typ człowieka, który nie je mięska, bo mu żal zwierzątek, chyba będziecie miały pewne wyobrażenie. :'D Żeśmy się dobrały.
Ksiądz to chyba jakiś sadysta (Razem z Lenką - tą wegetarianką - siedzimy w pierwszej ławce. xD), ale dziwnym trafem to mi też nie przeszkadza. Tylko przy Lence mógłby troszkę mniej paplać, naprawdę. ._
Tak swoją drogą - udało mi się odstraszyć kogoś tym postem? xD Ja już muszę iść, toteż pa! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (29-04-2016 o 17h24)