Ban, bo przez pół godziny próbowałam rapować jak zijako i... dalej nic. :c.

Strony : 1 ... 55 56 57 58 59 ... 200
Ban, bo przez pół godziny próbowałam rapować jak zijako i... dalej nic. :c.

Ban, bo ja próbowałam rozpoznawać głos Sugi w innych piosenkach niż I need u, ale też nic z tego. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-04-2016 o 19h12)

Ban, bo sugus ma taką fajną, charakterystyczną chrypę.
Heo Jun, co ty brałeś?
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (28-04-2016 o 19h13)

Ban, bo zaczynam żałować, że akurat teraz tu weszłam.
:v
Ban, bo przepraszam, już nie będziemy...

Ban, bo wiem, za to kocham jego głos. Ale jak wszystko jest nieco przepuszczone przez edytory dźwięku to już trudno ogarnąć, bo nagle wszystko brzmi identycznie. XD

Ban, bo dość szybko załadował mi się avek

Ban, bo się obudziłam i trza wreszcie zabrać się do roboty -_- ciapnę sobie mocną kawusie 
MAM CZEKOLADĘ!!! XD

Ban, bo cześć cześć! 
Ban, bo hejo, Set.

Ban, bo jak dzień minął Mineo?
Ban, bo dzisiaj bardzo bolało mnie gardło. I buty na matury szukałam. W sklepie były tylko dwie pary, w moim rozmiarze... W innych tym bardziej nie miałam, co szukać xD A teraz trochę mi smutno, bo jutro zakończenie. A tobie?

Ban, bo dobrydjeń.
Robię właśnie zadanie z chemii.
Odzyskałam komputer, ale czekając, aż mama odda mi komputer musiałam się nasłuchać taty. Myślał, że mnie interesuje to, o czym on gada. I mi przerywał, kiedy chciałam coś powiedzieć.
A ja nie lubię, kiedy ktoś mi przerywa. Bardzo. xD
Ban, bo przeleciał szybko
Buty na maturę... wcześniej to się szukało sukienki na studniówkę, jak to leci..
Ban, bo hejo Setciu :3
Odpowie mi ktoś może, z ilu tomów składają się "Chłopi" Reymonta?
Bo zaraz się powieszę *-*
Matko, takie mam niefajne uczucie w przełyku T-T
Zgaga to złoooooooooo!

Ban, bo IV tomy, Likoris. I cześć 
Ban, bo Chłopów trzeba znać całych? XD Nieznoszę tej lektury. No może oprócz wątku z weselem xDD.
A buty szukałam, bo same trampki mam w szafie xD

Ban, bo wygoda przede wszystkim
A nie wiem, jak to jest teraz z Chłopami
Ban, bo wzięłam takie na małym obcasie xD. Pewnie większa część żeńskiej populacji z mojej szkoły ubierze szpilki. Już nie za dobry pomysł, bo piszemy w auli i się będzie dźwięk niósł jak ktoś szybciej skończy.

Ban, bo jako tako znam ich całych ale mam dziwną wersję, gdzie są tylko 2 tomy podzielone na 2 części (więc razem i tak wychodzą 4 pory roku
)
Ogromnie ci Setciu dziękuję :*
No wiesz Mineło jak można nie lubić wizji odcinanej na żywca nogi lub tego pięknego romansu w oborze przy dojeniu krowy -_-
Still better love story than "Zmierzch" (tytuł zostawiam w naszej wersji to się pewnie wszyscy domyślą co napisałam, nawet ci co ang ni w ząb XD"
Hejka Pineś :3
Matka każe mi iść na mature w sandałach XDDDD bo mam tak jak Mineło <3

Ban, bo co do butów - jutro mam apel w szkółce. I mam dużo w miarę eleganckich baletek, ale mam również bardzo specyficzną stopę. Ciężko o buty, które nie obetrą mi którejś części stopy. :'D Nawet trampki, o ile nie są z bardzo miękkiego materiału, potrafią atakować moją nóżkę. :'D A jako, że mam pół godziny pieszkiem do szkółki... XD
Co tam. Chyba oleję, zaryzykuję uwagę/jedyneczkę z zachowania i pójdę w swoich rozczłapanych (Ale za to jak wygodnych!) podróbkach ermaksów. Czy czego tam. XD
Joł joł Likoś!
*Radośnie podlatuje w stronę Likosia, by ją przytulić*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-04-2016 o 21h58)
Ban, bo małe obcasy są w sam raz - elegancko i z klasą 
Ban, bo jeżu, jak ja nie lubię mojego ojca to to już poezja. Na kij ja dziś od kompa odchodziłam? -.-
I nie, to nie przejaw nastoletniego buntu, po prostu te głupoty co on wygaduje to już jest level ekspert, kilka takich tekstów więcej i mu z zimną krwią utnę język.

Ban, bo o, czyli nie tylko ja nie za bardzo lubię swojego tatę... A raczej to, co on wygaduje? xD Niestety nie jesteś sama, Majeranku. ;w; Wniosek - nie odchodź od komputera. XDD
Ban, bo *robię misia z Ananaskiem*
Głupoty głupotami ale mój ojciec to dopiero jest debil *-*
Nie życzę mu żle ale, szczerze go nienawidzę
*Powiedział Likoś z diabolicznym uśmieszkiem*
Już z 2 lata dziada nie widziałam XD, a jego morały i jakieś dziwne filozofię mogły być już wydane w formie podręcznika dla rodzica "Czego nie mówić aby nie zostać ćwokiem"
Także nie jesteście same ^^
A najgorszę jest to, że jestem do niego strasznie podobna.
Mam podobny styl mówienia i ten sam gust muzyczny XDDDD