Ban, bo hej Mineło :*
Jakoś nie, nawet nie wiem jak to się stało bo mieszkam z 4 osobami i jest tyllko jedna łazienka ale u mnie nie ma tego problemu 

Strony : 1 ... 50 51 52 53 54 ... 200
Ban, bo hej Mineło :*
Jakoś nie, nawet nie wiem jak to się stało bo mieszkam z 4 osobami i jest tyllko jedna łazienka ale u mnie nie ma tego problemu 

Ban, bo w takim razie jesteś wielką szczęściarą... ._.

Ban, bo połączenie siostra+wifi+ładowarka=wieczność ;_;

Ban, bo loool, to nawet ja nie wchodzę z ładowarką do łazienki... XDDDD

Ban, bo ja się cały czas zastanawiałam, czy Agata to jego imię czy nazwisko. xDD
Kudłate pończochy, owow! XD Widziałam je już kiedyś, są takie... PIĘKNE! XDD
Minio, współczucie. U mnie na szczęście są dwie toalety plus OGRÓDEK. xD
Ban, bo cóż, autokarowa sytuacja mnie spotkała!

Ban, bo u nas toalety są nawet trzy, z czego dwie należą do dziadków... Jedna na pierwszym piętrze, z której jeszcze czasem korzystamy, ale nie wiem na kiego grzyba babcia położyła na kibelek jakiś dziwaczny, różowy i futrzasty pokrowiec, który sprawia, że klapa leci ci na plecy, gdy się załatwiasz. XDDD

Ban, bo różowe pokrowce na klapę od kibla są bardzo gustowne. Też chciałabym taką mieć. I jeszcze futrzastą deskę klozetową, toby dopiero był luksus i lans! XDD
Swoją drogą, taka futrzasta klapa musi być dosyć... niehigieniczna. Przecież różne zapaszki, bakteryjki, to to, to tamto... Fu. XD Spróbuj może to wytłumaczyć babci. xD
Ban, bo futrzaste coś na kibelku to esencja gustu i dobrego smaku, nie wiem dlaczego takie pokrowce zawsze przypominają mi wybebeszone muppety XD
Ten momet kiedy włazisz do łazienki lub toalety i uświadamiasz sobie, że zapomniałaś telefonu i zaczynasz czytać etykiety z szamponu -_-
Zapamiętać, omijać Ananasowy ogródek XDDD

Ban, bo tematem o kiblach odstraszyłyśmy Misę, ups. XD

Ban, bo tylko ja potrafię takie g... głupie tematy puścić w ruch xD.

Ban, bo puścić temat to jedno, a że wszyscy to ciągną to drugie XDDD
Bravo Mineło!!! 

Ban, bo tak, omijać - okoliczne koty wyjątkowo upodobały sobie grządki, więc jeszcze tylko ludzi tam brakuje. XDD
Oh, tak - temat kibelka i załatwiania swoich potrzeb jest taki fascynujący, że aż się chce o tym rozmawiać. XDD Dziękujemy, Minio, za taki supi temat, dziękujemy. *Parska ze śmiechu* XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 21h31)
Ban, bo zawsze mogłaś rzucić temat o czymś jeszcze głupszym... XD

Ban, bo kwiczę z awataru Ananaska
Ban, bo to miło, że kwiczysz z niego. XD A już się zastanawiałam, czy go nie zmienić, bo nikt nie napisał niczego podobnego, no proszę! xD
Ban, bo już nałóka wyssała ze mnie całą energię ;;
Ban, bo aż mi się przypomniało, że miałam zrobić zdjęcie zeszytu sis, bo ma z Grumpym... XD

Ban, bo ja też mam zeszyt z Grampi Ketem, były w Intermarsze, to kupiłam! :DDD
Ban, bo my nie mamy Intermarche, więc jest szansa, że to nie ten sam. xD

Ban, bo cześć cześć wszystkim!
Ban, bo annyeonghaseyo! Jak tam dzień ci minął?

Ban, bo jakaś na pewno jest. xD
Taką fajną bluzę z Grampi Ketem widziałam, ale nie znalazłam nigdzie w internetach w przyzwoitej cenie. ;w;
Cześć, Seciu! 
Ban, bo ZNALAZŁAM
Godzina szukania nie poszła na marne :3
Animowane zombiaczki zawszę spoko
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo dobra, ostatni post i zaraz się zmywam pod prysznic. XD Zapomniałam, że miałam iść przed 22... :'D