Ban, bo matma potrafii uśmiercić wszystko T-T

Strony : 1 ... 49 50 51 52 53 ... 200
Ban, bo matma potrafii uśmiercić wszystko T-T

Ban, bo się zobaczy, ja jeszcze piszę, więc postuję tylko jak nie mam weny na opo. XDDD

Ban, bo bardzo Ananas się cieszy, że Likosław jest szczęśliwy. Likosław nie powinien chodzić przygnębiony, bo to do niego nie pasuje, no! ♥
...emememsy, mniam! Ja teraz jem delicje i czekoladę. Dostałam je od babci, czuję się taka kochana! ♥ Taaak, mi też czasami niewiele do szczęścia potrzeba. xD
Tu mogą być spojlery - rozmowa o Kiznaiver ciąg dalszy xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 19h42)
Ban, bo to zabawne, że czasem nie potrafię napisać zdania, a czasem piszę tysiąc słów do opka w kilka godzin. XD

Ban, bo:wykonanie 2/10, ale jakoś oddaje moją sytuacje
Ban, bo matko kolejny utaite do listy, a co tam i tak już nie pamiętam wszystkich wokalistów XDDD
Jak jest Ananas to Likoś nie może się smucić XD
KIZNAIWER C.D. XD

Ban, bo jeżu, machnęłam instrukcję jak podmieniać warstwy, ciekawe czy zrozumiale. :'D

Ban, bo Kabaneri of The Iron Fortress? (Wow, pamiętam angielską nazwę, cud! XD Ale japońska to dla mnie wciąż Kotecośtam of Kabaneri. XD) Całkiem fajne. Są zombiaczki = Ananas szczęśliwy. xD Żadna postać jeszcze mnie jakoś specjalnie nie kupiła (Chociaż żebym się przekonała do jakiejś postaci, czasem zajmuje mi to aż pół serii. xD), ale pożyjemy - zobaczymy. Nie pamiętam jakiegoś wariata, smuteg. ;w; W każdym razie miłego oglądania, ciekawam, co o tym animu myślisz. :3
Dalej o Kiznaiver XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 20h20)
Ban, bo myślałam, że jest już drugi sezon serialu, a tu nic *cri a lot*
Ban, bo miałam coś nieśmiało bąkać o privie z tymi spoilerami, ale sobie przypomniałam, że Ananas się boi priva. XD
Jakiego, Jelun?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-04-2016 o 20h20)

Ban, bo możesz bąkać po privie, o ile sama nie piszę pierwszej wiadomości, jest okej. XD (Pisanie pierwszej wiadomości to wciąż dla mnie zUo. ;w;) Ostatnio na szczęście mi się to nieżle zmieniło. xD Aż życie na Wielkiej Różowej stało się przyjemniejsze! XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 20h23)
Ban, bo bąkam o privie, nie po. :V
Kurczę, mam jutro dzień spódniczki, a nie za bardzo chce mi się golić nogi. :'D

Ban, bo 12 Monkeys, Ziołę :v
idem siem óczyć
Ban, bo ócz siem, ócz, bo naóka to do potengi klódż.

Ban, bo ah. Ah. Nie doczytałam, ślepa jestem. xD Wiesz, jak już zaczęłyśmy tutaj... xD Może później przeniesiemy się z Likosiem na PW, skoro nikt jeszcze nie chce dołączyć do rozmowy o tym animu. xD
To może nie gól, Majeranku. XDDDDD Tylko dorób ideologię, no wiesz, że musisz w ten sposób manifestować to, że protestujesz przeciwko kładzeniu nacisku na wygląd z powodu tylko i wyłącznie płci czy coś. XDD Sama raz robiłam, polecam. (y) Przy odrobinie szczęścia, jeśli się ogoli na następny dzień nogi, ma się czekoladę od znajomych. XDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 20h29)
Ban, bo aż sobie na głos śmiechnęłam. XDDDD Piękny plan. XD Tylko wiesz, ja zakładam rajstopy i zakolanówki, więc w sumie i tak nie widać... :'D
Wolałabym założyć krawat, ale ni mom. :V

Ban, bo cześć wszystkim, dawno się nie odzywałem!
Ban, bo moje plany są genialne. (y) A skoro i tak nie widać... Cóż, wybieraj między leniem, a ogolonymi nogami. xD
A krawat możesz zawsze podwędzić swojemu tacie! XD Jestem pewna, że zrozumie! xD
O, cześć, Evie! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-04-2016 o 20h35)
Ban, bo wybór jest prosty - leń. :'D
Hej, Evvie. :>

Ban, bo Pine no wiesz "Chociaż w sumie dwie osoby chore psychicznie nawet by pasowały do siebie. xD", choć nie mogę się nie zgodzić 
Napomknę tylko jeszcze, że jak Agacie i masochiście oczy tak namiętnie spotkały się w hipermarkecie to śmiechłam, a uciekanie wóżkiem na zakupy było epickie, nie wiem dlaczego ale miałam wizję z bardzo dziwnego filmu, który zaczynał się od wiazdu wózkiem, a kończył wybuchami XD
Zioło
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo jeżulku, fuj. XDDDD Ja czaaaaasem noszę, bo nawet lubię. ^^

Ban, bo najciekawszę jest to, że są to coś ala rajstopki/legginsy, cytując opis produktu:
“Superseksowne, letnie, kudłate rajstopy odstraszające zboczeńców, obowiązkowe dla wszystkich dziewczyn wychodzących na miasto. “
Myślałam, że umrę jak to przeczytałam XDD

Ban, bo ahahaha, w takim razie świetne, brałabym. :'D

Ban, bo znacie ten uczuć gdy ktoś wam toaletę zajmuje...?
Hylp

Ban, bo znam doskonale, mój tata zawsze wchodzi, jak mi się chce... ._.