Ban, bo ja w sumie kompletnie nie rozumiem, czemu już wystawiają oceny. Jest koniec kwietnia, zawsze zajmowali się tym w połowie maja... Szkoły i tak wybieramy od czerwca, co im się tak śpieszy?!

Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 200
Ban, bo ja w sumie kompletnie nie rozumiem, czemu już wystawiają oceny. Jest koniec kwietnia, zawsze zajmowali się tym w połowie maja... Szkoły i tak wybieramy od czerwca, co im się tak śpieszy?!

Ban, bo Likoś znowu ma inny avek, łe² ;;
Ban, bo kolega idzie do tej samej szkoły i na ten sam profil co ja, woah, nie wiedziałam, że ktoś jeszcze od nas siedzi w grafice. XD

Ban, bo Jel Cerber przy moim avku XD
Wydaje mi się, czy "łe" jest do potęgi drugiej?
XDDD
Jak wybyłam do szkoły średniej to kompletnie nikogo nie znałam, co wyszło mi na zdrowie bo nie darzyłam sympatią mojej klasy w gimnazjum :3

Ban, bo witam~~
Jak tam życie loszki?
*awuu Likoś uroczy avv *-* ♥*
Ban, bo cześć, Momenciku!

Ban, bo to akurat jeden z tych fajnych kolegów. Miło, bo bym pewnie za nim trochę tęskniła. No i niedawno się okazało, że mamy podobne gusty filmowe, może będę miała kogo zaciągać do kina jak już otworzą galerię.

Ban, bo cześć i zarazem pa, bo już złe siły mnie wyganiają od internetu.. ;w;
A przecież dopiero przyszłam.. ;-;
Niszo moje społeczne lifeu.. ;w;
Ban, bo moja mama już sobie dała spokój z odciąganiem mnie... Zresztą, jak już przychodzę do salonu, to zwykle kłócę się z tatą, także wybór jest prosty. :V

Ban, bo hejka Momencie :*
Dziękuję, Melochin to taki słodziak <3
Mogłam wybrać coś (jakby to ująć) bardziej cool ale jak dla mnie wygląda on najlepiej kiedy jest uchachany :3
Nałaziłam się dzisiaj po nic -_-
Biblioteka zamknięta, a w szkole nie było osoby, która była mi potrzebna T-T

Ban, bo wow, no tak, jutro mam 6 lekcji! Cóż za sukces!
I w piątek też... Nie wierzę. :'D

Ban, bo muszę wysłać bibliografię bo Ela (wicedyrektor) będzie wrzeszczeć XD

Ban za kjatnego kolesia na gifie. XD

Ban, bo kyutni kolesie w sygnaturkach i avkach robią się popularni 
Nie jestem fanką youtubowych wybryków tanecznych ale Melochin ma swój urok :3
Do tego ma całkiem ładny wokal jak dla mnie :3
Moja mama chyba kłóci się z ojcem przez telefon, bo przeklina po rosyjsku XD

Ban, bo aż mi się przypomniało, jak przeklęłam po koreańsku w szkole i koleżanka ciągle mnie potem pytała co to znaczy... XD

Ban, bo Likoś ma nowy avek... </3 *Smark*
I chyba już na dzisiaj (Czyt. Jakąś godzinkę) znudziły mi się vocaloidy, Epikę sobie włączyłam. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-04-2016 o 18h25)
Ban, bo wrrr, kolega z klasy pobiera trzecią część Kung Fu Pandy na jutro, a ja nawet drugiej nie widziałam. ._.

Ban, bo zawsze drugą możesz obejrzeć dzisiaj. xD
Ban, bo nie będę marnowała neta na coś takiego. :V Oglądam w weekendy, bo sis ma w telefonie bez limitu do czerwca.

Ban, bo więc nie narzekaj! xD
...Ja jakoś nigdy specjalnie się nie przejmuję transferem danych przy internecie. Chyba mam nielimitowany, ale pewna nie jestem... xD *Ogarnięcie bardzo*
Ban, bo ja mam dwa razy po 24 GB na miesiąc + chyba jeszcze jakieś 20, sama nie wiem.
Co z tego, i tak pod koniec ciągniemy na resztkach... :'D

Ban, bo ANANAS!
Zjadłabym ananasa :3
Ja zawsze kradnę komuś neta więc o transfer nie muszę się bać XD Kradziej Likoś taki zły.
Jednak najczęściej gnije przy domowym Wi-Fi 
Pine, mam zestaw z tym jak to go nazwałaś "Rudym szczurem" haha XD

Ban, bo ten rudy szczur jest megaubercute!!!

Ban, bo niestety, ale blondasek w klatce był fajniejszy, Likoś! XD
Nawet jeśli koreaniec tutaj nie wygląda aż tak szczurowato. XDD
Likoris napisał
Ban, bo Jel Cerber przy moim avku XD
Wydaje mi się, czy "łe" jest do potęgi drugiej?