Ban, bo przepraszam bardzo ale:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
I tak jest postęp, bo końcu przestałam to oglądać i się wzięłam za "nałuke"
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-04-2016 o 22h46)
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 200
Ban, bo przepraszam bardzo ale:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-04-2016 o 22h46)
Ban, bo aż poczułam się śpiąca!

Ban, bo mi teraz chcę się spać i najchętniej bym się kimnęła, a tu uczyć się trzeba. W końcu po szkole to się łaziło po mieście, by pluszowe mikroby kupić, a nie materiał na zajęcia powtarzało.
.
.
.
I tak nie żałuję Bv
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (21-04-2016 o 22h59)
Ban, bo nie masz czego Jel :3
Mi warstwy dalej nie chcą się zapisać T-T
Zastaniawiam się nad zmianą wyszukiwarki 

Ban, bo same here, Jeleń.
Pan z francuskiego kazał nam dzisiaj go przeprosić za 6 lat wyśmiewania się z jego łysej głowy. Jak śpiewała Piaf - Je ne regrette rien :3

Ban, bo nic nie rozumię ale k.
*jakiś wypełniacz, by post wydawał się dłuższy*
Ban, bo hyhy. Muszę napisać wypracowanie z polskiego. Na wczoraj. Hyhy, szybkożem sobie przypomniała. :'D
*Tak troszku nie w temacie, ale przeczuwa, że ktoś chyba jeszcze musi dzisiaj nie spać w związku ze szkołą*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-04-2016 o 23h12)
Ban, bo miałabym do szkoły na 9:40, ale właśnie się dowiedziałam, że zapisałam się z koleżanką (jako drużyna) na konkurs o zdrowiu (a ja z biologii całe gimnazjum na ściągach przeleciałam XDD), który jest jutro o 8:00.
No czemu akurat w jedyny dzień kiedy mam na późniejsza godzinę?! ;-;
Zresztą ja idę tylko jako partner i duchowe wsparcie, bo choć postaram się trochę poczytać, to Emila będzie mózgiem operacji X"D
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-04-2016 o 23h16)
Ban, boś biedna, Iryś. XD Ależ wtrafiło, na twoim miejscu byłabym nieźle wkurzona... XDDD
Ban, bo na dodatek to jest konkurs z BIOLOGII (brrr...). Jedyny przedmiot, za którym naprawdę szczerze "nie przepadam".
Ban, bo żeś się wkopała... Tyle dobrze, że nie musisz za bardzo myśleć na nim. xD Szczerze mówiąc, to też nie lubię biologii, a przynajmniej działów związanych z roślinnością. Pfuj, nudy. ;P
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-04-2016 o 00h04)
Ban w ogóle z innej beczki, ale tydzień temu byłam w teatrze im. Horzycy na Krzyżakach i to było takie zaczepiste!
Pozornie pomieszane z poplątanym (Zbyszko był dresem z kijem bejsbolowym, Maćko miał historyczny strój szlachecki, Krzyżacy najpierw nosili garnitury, a potem stroje nawiązujące do hitlerowców itd.), ale wszystko tworzyło tak spójną całość ♥
I BYŁO TAK CZADOWO ♥♥♥
Ban, bo hyhyhy, wy tu o szkole, a ja wczoraj pół dnia grałam w simsy, drugie pół się leniłam, a potem pojechałam do babci i na 10 spływam na dni otwarte do mojego upatrzonego licka. Potem spotkanie z loszką z grupy coverowej i jutro Piotrków z k-poperkami. B)

Ban, bo hyhy, wy tu w szkole a moja klasa dzisiaj w ogóle na zajęcia nie przyszła XD Łącznie ze mną..

Ban, bo hejka :3

Ban,bo właśnie, nie przywitałam się, tak więc cześć ;D

Ban, bo prawie wszyscy gniją w szkolę XDDD HAHAHA
Hej spsr :3 Jak życie?

Ban, bo znowu niechcący zniszczyłam swoją ukochaną lampę </3

Ban, bo babcia zrobiła obiad, a ja jestem pełna... Shit. XD

Ban, bo ten dzień staje się co raz gorszy... Właśnie zorientowałam się, że baba z MaCa mnie oszukała o jeden sos...

Ban, bo piętek taki cudowny, do późna siedzieć w szkole e.e
Przynajmniej w końcu obejrzałam film, który miałam nadrobić.
Ban, bo witam was loszki.~
Ban, bo jestem jak dziecko, w godzinach popołudniowych potrzebuję drzemki 

Ban, bo wszyscy jesteśmy dziećmi i sen zawsze jest dobry :V
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-04-2016 o 15h50)
Ban, bo skoro o śnie mowa to właśnie wstałam i chętnie położyłabym się znowu. ;v;