Ban, bo kurczę, raz mi Xiu zabierasz, raz Sugę...

Strony : 1 ... 28 29 30 31 32 ... 200
Ban, bo kurczę, raz mi Xiu zabierasz, raz Sugę...

Ban, bo hahah nie wierzę. XDD
Na prawdę?.. xDD Matko myślałam, że biasujesz Jimina. XD
Ostatnio zmieniony przez Momencik (22-04-2016 o 16h16)
Ban, bo robię wreszcie podium w konkursie ale moja energia jest na wykończeniu -_- XD Tak bardzo chcę mi się spać!!!

Ban, bo witaj Likoś! Wah uwierz mi, ze nie Tobie jednej. :v
Ban, bo OBIAD!!! MAM W DOMU OBIAD!!!!! Jestem uchachana jak dziecko XD

Ban, bo zjadłabym obiad ale będzie pewnie za ponad godzinę D:

Ban, bo tak jakby, to mam już wakacje :V

Ban, bo ja na obiad mam wafelki uratowane przed tatą. Polecam. xD
I cisnę bekę z tego, że dopiero teraz się dowiedziałam, iż pewna piosenka, którą znałam od bardzo dawna, i na którą kiedyś nawet miałam niezłą fazę jest śpiewana przez vocaloida... Mam zapłon. X'D
Ban, bo ja też Mineo ;D
Wafelki! D:
Ostatnio zmieniony przez spsr (22-04-2016 o 17h00)

Ban, bo wafelki z masą orzechowo - karmelową! OMOM! 
Ban, bo Pine, jesteś okrutna D;

Ban, bo cóż, mam pewne wrodzone zasoby sadyzmu! XDD
Ban, bo zjadłam batonika i chyba wystarczy mi dzięki niemu energii aby dokończyć nagrody 

Ban, bo ja jeszcze godzina, wychodzę z psem,a później godzinka biegania na orbitreku!

Ban, bo rysowanie na komputerze jest takie męczące D: Gdyby chociaż efekt mnie zadowalał :')

Ban, bo fakt, pracochłonne zajęcie. xD Wciąż nie skończyłam swojego fanarta przedstawiającego Lyśka z loczkami. xDD
Ban, bo kiedyś mi się wydawało, że robienie rysunków na kompie jest proste, bo programy za ciebie wszystko robią XD W jak wielkim błędzie byłam o.O

Ban, bo znalazłam gierkę w którą nołlajfiłam w gimnazjum i jak teraz mi się nie ściągnie, to chyba komuś coś złego się stanie. Chcem moje zombiaczki :"D
Ban, bo jaka nazwa gierki, Jylonie?
Ban, bo Dead Trigger 2. Nie chciało mi się ściągnąć *cri*
Ban, bo nie kojarzę. Hee, w takim razie wyrzuć komputer przez okno, na pewno wiele pomoże! xD
Ban, bo ja pamiętam, że grałam w Ancient taci i to było supi. :V

Ban, bo Pine, chodzi mi o gierkę na komórkę x"
Ban, bo wielka mi różnica, dzisiejsze komórki to nic innego jak miniaturowe komputerki! xD
Ban, bo nieprawda, mój telefon to tylko cegła z wyświetlaczem, a nie mini komputerek :v