Ban, bo cóż, ja nie biorę udziału w ich loteriadzie odkąd się na mnie wkurzyły, że mi nic nie pasuje. >.<

Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 200
Ban, bo cóż, ja nie biorę udziału w ich loteriadzie odkąd się na mnie wkurzyły, że mi nic nie pasuje. >.<

Ban, bo ja tam nawet nie zaglądam do konkursów :"D
Na syfie czasem są dramy, to tutaj mamy Kanapkacza i tyle.
Trza z tym rzyć
Ban, bo kocham loteriadę i nie przestanę brać udziału ale mam u nich tak paskudnego pecha, może powinnam przestać brać ciągle te same liczby XD
Jak można być na Cb złym Zioło? Nieogarniam o_O

Ban, bo regularnie wkurzam połowę forum, to nie jest takie trudne. XD

Ban, bo można być złym >:L
Ban, bo trzeba było siedzieć cicho, bo już Serowa wyskakuje nam niczym hiszpańska inkwizycja :v
Ban, bo oj tam, ważne jest, że elita cię kocha, mam na myśli siebie XD Nie mogę przecie odpuścić okazji na skomplementowanie samej siebie, tosz to była by zbrodnia! XDDD
Pierwszy raz w mojej przygodzie z MF robię stylizację w kolorze z, którym nigdy wcześniej nie miałam nic wspólnego . . . nic do niego nie miałam był mi obojętny, do dziś, bo w tym momencie szczerze nienawidzę! -_-

Ban, bo nie pierwsza i nie ostatnia płaczesz nad paletą XD
Ban, bo widziałam już kilka palet i stwierdzam, że jednak miałam szczęście XD

Ban, bo kocham swoje durne pomysły - 21 a mi się zachciało jajek na miękko i grzanek. XD

Ban, bo inkwizycja! Groziłam nią koleżancę po tym jak ponoć przez przypadek spaliła stronę z biblii dla dzieci.
Dalej nie wiem jak ona to zrobiła XD mówiła, że nie chciała ale czy aby na pewno????
Często budziłam ją koło 5 rano krzycząc w telefon, że "INKWIZYCJA IDZIE PO CIEBIE HERETYKU!" . . . przestała odbierać XDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (20-04-2016 o 21h13)

Ban, bo och, ciekawe, czemu przestała odbierać, ciekawe... XD
Wow, pierwszy raz udało mi się narysować kończyny tak, jak chciałam, nie mając modela przed sobą. Brawo ja. Pierwszy raz poświęciłam na resztę dziecka więcej czasu niźeli na głowę. X'''D
Ban, bo nie wiem Pine dlaczego przestała XDD (spokojnie nie jestem taka zła, jej troll'e były gorszę) :3
Znalazłam swoją perełkę na ten sezon Bungou Stray Dogs
Czekałam na to anime ale nie spodziewałam się tego co dostałam, jestem ogromnie pozytywnie zaskoczona 

Ban, bo wiem czemu przestała.
Skapnęła się, że prawdziwa inkwizycja zjawiłaby się niespodziewanie
i nikt by do niej nie dzwonił, gdyby to była prawda :vvv
Ban, bo o, też to oglądam!
Bardzo fajne animu. :3 Najbardziej polubiłam tego kolesia z fetyszem samobójstw*, za każdym razem, kiedy widzę go na ekranie komputerka mam z niego niezłą polewkę. No i jest całkiem ładny! xD
*Teoretycznie nie fetyszem, ale skoro istnieje takie zaburzenie psychiczne, to najbardziej prawdopodobne rozwiązanie. XDDDD
Ban, bo jak dla mnie Dazai ale i Atsushi to kolene obiekty obsesji <3
Kocham takie serie, właśnie dzięki takim temu jak są zrobione charaktry poszczególnych postaci!
Samobójczy maniak jest majestatyczny w swoim majestacie i nic mu tego nie odbierze 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo ładna parka byłaby z nich. xD Naaawet jeśli Dazai otwarcie stwierdził, że nie jest gejem, to i tak ktooo wie! XDD Swoją drogą, cudne gify! <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-04-2016 o 22h21)
Ban, bo uwaga:
#jelonznowuzignorowany
#smutegbulrozpadż
#takbardzoniewtemacieamino
Ban, bo wszystko spoko ale "#smutegbulrozpadż" rozwaliło mi system całkowicie, hahaha XDDD
Nie ma to jak mieć pociechę z czyjegoś cierpienia XD Nie smutaj Jel, nikt cię nie ignoruję ale muszę się popodniecać Dazai, bo za godzinę przyjdzie brat i jak zwykle zepsuję mi humor -_-
Ja mimo, że lubię yaoi, to wolę kiedy seria odrobinkę tylko ociera się o shounen-ai, taka platoniczna relacja o wiele bardziej mnie wciąga (obraziłabym się gdyby z tej serii zrobilii yaoi)
Choć oczywiście liczę na dużo gagów, akcji i tak zwanej "męskiej przyjażni" If ju noł łat aj min!
Pamiętaj Pine, najbardziej podejrzani są ci co mówą, że nimi nie są!
Ostatnio zmieniony przez Likoris (20-04-2016 o 22h39)

Ban, bo w sumie napisałam to, by jakoś się wkręcić xD
Do animców wrócę chyba dopiero na A silent voice,
jak na razie nic dla jelona jeszcze nie ma x")
Ban, bo ja oglądam wszystko jak leci i wystawiam sobię w głowię ocenę :3
Dzisiaj sprawdziłam 3 nowę serię i nie jest żle, choć szału nie ma poza BSD.
Mam specyficzny gust ale często oglądam anime tylko dla np fabuły (bo wykonanie i wszystko inne to dno) lub dla jednej postaci (bo charakter i styl bycia rozbraja wszystko, a poza tym nie ma kompletnie nic wartego uwagii)
Już coraz rzadziej pojawiają się serię, które zachwycają mnie wszystkim T-T
W BSD podoba mi się kilka rzeczy i mam nadzieję, że tego nie zepsują 
Muszę dokończyć Game of Laplace, a nie pamiętam na jakim odcinku się zaciełam!

Ban, bo ja tam zawsze wymagam ogarniętej fabuły i postaci, porządnej animacji i najlepiej epickich scen walki. I tym oto sposobem od roku jęczę, że nie ma porządnych amino x"D
Witam
Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo ja bym tak nie mogła, zawszę znajduję coś co mnie w oczy kole, a bez animków już żyć nie potrafię 

Ban, bo ja tam teraz czekam na tłumaczenie drugiego odcinka Kotecośtam of Kabaneri czy tam Kabaneri of Ajron. Pseudozombiaczki są naprawdę fajne, i w sumie to tylko dla nich zaczęłam to oglądać, jak tylko wyciągnęłam z opisu dwa słowa: stimpank oraz zombie. xDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-04-2016 o 23h33)
Ban, bo zupełnie nie na temat ale CZYTANIE O ZBOŻACH JEST TAKIE INTERESUJĄCE
plz kill me, ja nie chcę jutro geografii T-T