Ban, bo jakaż znowu reklama :V Książki DecoMorreno są doprawdy... porywające.
We are in noir

Strony : 1 ... 169 170 171 172 173 ... 200
Ban, bo jakaż znowu reklama :V Książki DecoMorreno są doprawdy... porywające.

Ban, bo no ba. :V
Ban, bo tak naprawdę Deco Morreno zapłacili Mineo za te dwa posty. :V

Ban, bo Minio albo taką czytelniczką jest, albo po prostu jest łasa na łatwą kasę. :V
Tak btw to pyszną kawusię popijam.
Ban, bo powinnaś pić kakao!
A tak btw, to kawa wspomaga odwodnienie organizmu... Co z tego, i tak jest pyszna. :V

Ban, bo i tak piję dużo. Ogółem pijaczka ze mnie. XD
A kakałko zrobić musiałabym iść na górę. ;w;
Leń.
Leń ze mnie, cóż poradzić. XD
Ban, bo Zioło ujawniło jednak gorzką prawdę!
Zabiłabym się dzisiaj na rowerze xD Nigdy nie udawajcie biegu Naruto na zakręcie.

Mineo napisał
Książki DecoMorreno są doprawdy... porywające.
Ban, bo ja tu już myślałam, że będę miała w wakacje więcej czasu, a tu jak zawsze wychodzi na to, że myślenie nie jest moją dobrą stroną.
Ban, bo jeżu, rok szkolny się skończył, a ja musiałam wstać o 7 rano. '-'

Ban, bo ja się obudziłam o piątej w ciuchach z chrzcin. Gdyby mama zobaczyła, to byłby niezły ochrzan. Ale samo przyjęcie się udało, aż dziwne, że tak bardzo. ;>
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan za gif w podpisie, bo jest wyjątkowo ładny.

Ban, bo o rany, jeszcze 8 dni do wyników, a ja nawet nie wiem gdzie je szukać '-'

Ban, bo ratuj ktoś, kuzyn z adhd jeździ po pokoju na hulajnodze. '-'
Mineo pls, ja się dopiero dziś dowiedziałam, że po ogłoszeniu list kandydatów będę musiała iść do szkoły i to podpisać. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-06-2016 o 12h52)

Ban, bo synchronizujemy się w swoim nieogarze '-'

Ban, bo Minio, wy przypadkiem nie macie w necie wyników? hermes.oke.waw.pl? Ja tam miałam, tylko ni uja nie wiem, jakie rzeczy tam wpisywałam, żeby się zalogować i czy by zadziałało XD, więc 5 lipca będę musiała się przejść do liceum i odebrać aneks do świadectwa.
Ban, bo dzięki za stronę, nie miałam pojęcia gdzie się logować! Ogólnie to nam hasło podali z loginem ^^. I tak będę musiała lecieć do szkoły, bo trochu matma mi nie poszła i łapać się na sierpień.
A zaraz, to do Warszawy, muszę szukać na Wrocław :d
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-06-2016 o 13h22)

Ban, bo takie znalazłam dla Wrocławia: https://wyniki.egzaminy.wroc.pl/login.php
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (27-06-2016 o 13h30)
Ban, bo chyba wpadłyśmy na to w tym samym momencie, ale dzięki 

Ban, bo te wyniki z matur są 5, co nie ? Pytam bo widziałam kilka osób z takimi niebieskimi teczkami... i tak mnie rozkmina wzięła... xd
Poza tym jestem zła, bo w Kronikach' Bane'a jest duży spopiler z ''Diabelskich maszyn'' ... a i tak nic z tego nie ogarnęłam - Wniosek... najpierw czytać serie, a później dodatki xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-06-2016 o 13h49)

Ban, bo tak, są piątego xD Babcia do mnie dzisiaj dzwoniła i się pytała czy są, bo w jej mieście coś-tam-coś mówią o wynikach i byłam trochę jak ''o.O''

Ban, bo no właśnie jak pisałam. Widziałam kilka osób z teczkami, wiec myślę ''Że coo!?'' .. zwłaszcza, że byłam już w busie do Polkowic xd
Musiałabym jutro zasuwać, albo tatę poprosić ( a ten znowu z łaską, ale by mnie odwiózł ... przynajmniej w jedna stronę xd), ale jak 5 to oki 
Eee Mineo czy ja dobrze przeczytałam twój napis pod avkiem?
SYRIUSZ?
czy mi już wszystko się kojarzy z HP? xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-06-2016 o 13h59)

Ban, bo może ludzie tak jak ja papiery do liceów składają, halo halo? XD
Ja Kroniki czytałam już po wszystkich innych więc nic mi nie zaszkodziły. XD Ale tobie mogły, przekonasz się. '-'
Wgl kocham humor Magnusa lol

Ban, bo też tak może być xd
już zaszkodziły, ale co tam i tak w ostatniej części DA spoilerem walnęli xd
Nom. Mangus jest genialny 

Ban, bo co te bany na 2 stronie D: