Ban, bo widać, że już od bardzo dawna nie spałaś... Jak już się wyśpisz, to będziesz żałować. XD

Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 ... 200
Ban, bo widać, że już od bardzo dawna nie spałaś... Jak już się wyśpisz, to będziesz żałować. XD

Ban, bo ja nigdy po domu nie noszę stanika LOL
Pierwsze co robię po wejściu do domu to zdjęcie go i odłożenie w cholerkę. Co prawda na brak małego biustu nie narzekam, a zbieganie na obiad jest katorgą bo trzeba się trzymać a jednocześnie uważać, żeby nei poślizgnąć i nie zatrzymać nosem na ścianie na dole, ale wolność to wolność! (/o3o)/
Mineoś, ja nie miałam spodni na tyłku od 4 dni xD Tylko spódniczka na wyjście, dzisiaj kiecka a po domu to ino majtki i koszulka XDD
Ban, bo jeszczę daję radę w kontaktowaniu z wirtualną rzeczywistośćą!
Ja nawet w domu nienawidzę odsłaniać swoich nóg, więc lato to dla mnie czas cierpienia xD
A jeszcze HP będzie leciał!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-06-2016 o 19h03)

Ban, bo ja wczoraj założyłam spodnie, ale szybko je zdjęłam... XD Teraz chodzę w szortach oraz górze od kąpielówek. '-'

Ban, bo Mineo. Ja też cały czas noszę długie spodnie.
W tamtym roku zakładałam jeszcze rybaczki i zakolanówki, ale widocznie to było zbyć dziwne dla niektórych, wiec w tym roku sobie darowałam xd

Ban, bo high five! Chociaż czasami się zmuszę do sukienki, jeśli mam czarne rajstopy '-'
A mogło się abeesy robić wcześniej

Ban, bo widzisz, trzeba było wziąć się za siebie wcześniej, bo ja u siebie nie pozwolę ci chodzić w długich spodniach.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (24-06-2016 o 19h11)

Ban, bo wiesz, planowałam, że zmuszę Cię do skakania ze mną na skakance. I w sumie nie jest już tak źle z moim ciałem. Ana jest fit '-'

Ban, bo chyba nawet mam gdzieś skakankę, więc czemu nie. XD

Ban, bo ufff, mam tylko jedną xD
HP coraz bliżej!
Mykam pod prysznic w końcu xD

Ban, bo tak odnośnie tematu z ubraniami... Ja dzisiaj chodzę w szerokiej spódnicy długiej do kostek. Takiej babcinnej z wyglądu. XD Krótszych nie mam. I nie lubię, bo nie lubię pokazywać swoich nóg, chociaż teoretycznie są szczupłe. XD
Ajaj, dzisiaj HP! Będę oglądać! ^U^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-06-2016 o 19h18)
Ban, bo ja pewnie jak zwykle będę oglądała CSI, bo HP już mi się znudził. XD

Ban, bo to komiczne, że ze zmęczenia widzę szary jako zieleń xD

Ban, bo jak nie pójdziesz wkrótce spać, to będę hejtowała Chansoo do końca twoich dni. '-'

Ban, bo pójdę za dwie godziny, martwiąca się dręczycielko. '-'

Ban, bo okropna dzisiaj pogoda, ja umrę! ;www;
Ban, bo w jaki sposób umrzesz? xD Ja chyba spłonę...

Ban, bo zaraz się utopię we własnym pocie, nie ma mowy żebym wchodziła dzisiaj z domu e.e
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-06-2016 o 10h21)
Ban, bo będę musiała wyjść, ale przynajmniej o 15, kiedy słońce nie będzie tak grzało. (:

Ban, bo jak się włączy odgłosy deszczu to da się żyć. :V Oppa mi podrzucił fajną stronkę: można samemu sobie zmiksować

Ban, bo wzięłam jeszcze wiatr i burzę. Od razu chłodniej. xD

Ban, bo ja mam deszcz, odrobinę burzy i wiatru oraz te misy, omo. :3

Ban, bo mi to mało da, ja muszę mieć chłodek, nie tylko dźwięki e.e
Tia, jakby u tylko po południu było chłodniej... ni kurde,wczoraj jak łaziłam o 17 to było prawie 40 stopni ;_;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-06-2016 o 10h44)
Ban, bo wychodziłam o tej samej porze co Jelon i było lepiej niż przed południem.

Ban, bo to oszukuje mózg, spróbuj chociaż. xD Ogólnie polecam jeszcze pocieranie nadgarstków i skroni lodem, ewentualnie oblewanie ich chłodną wodą.