Ban, bo ogólnie polecam zamknąć się w lodówce lub utopić się w wannie z zimną wodą. (y)
Oszukuje jak oszukuje, jakoś mini móżdżek jelona wcale .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-06-2016 o 10h51)
Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 200
Ban, bo ogólnie polecam zamknąć się w lodówce lub utopić się w wannie z zimną wodą. (y)
Oszukuje jak oszukuje, jakoś mini móżdżek jelona wcale .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-06-2016 o 10h51)
Ban, bo nie mam wanny, gdybym ją miała, to bym sobie nalała wody i z niej nie wychodziła. '-'

Ban, bo świetny pomysł, Jelonie! xD Twoje rady zawsze się sprawdzają. 
Własnie, też nie mam wanny... :V
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (25-06-2016 o 10h54)

Ban, bo posiedziałabym przed wentylatorem, ale żal mi go zabierać, bo pies przed nim leży xD

Ban, bo ja w zeszłym roku w czasie upałów czytałam książkę, której akcja działa się w zimie gdzieś na Syberii... Nie pamiętam, czy pomagało. XD
Mnh, zapomniałam zasłonić okna po tym, jak mama mi je odsłoniła, ale nie chce mi się ruszać z pozycji leżącej. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-06-2016 o 11h08)
Ban, bo zrobiłam sobie frappe i wypiłam je szybciej niż zdążył się lód chociaż odrobinkę roztopić...

Ban, bo przy takiej pogodzie to wyczyn... *_*

Ban, bo teraz sobie zrobiłam kawę z wodą gazowaną, bo kiedyś w biedro taką sprzedawali... Ale jest dziwna, chyba poproszę mamę, żeby kupowała niegazowaną wodę. XD

Ban, bo gazowana w biedrze nie jest dobra, a niegazowaną pijemy na potęgę.

Ban, bo chodzi mi, że sprzedawali kawę z wodą gazowaną, niby z Włoch. XDD

Ban, bo yyy...? Nie widziałam tego. Poza tym to dziwny pomysł, ciekawe ile osób to kupiło...

Ban, bo ja na przykład. XDD Strasznie śmiesznie smakuje, polecam. '-'

Ban, bo jesteś chyba jedną z niewielu. Ugh, mama każe mi wyjść na podwórko... :V

Ban, bo o. Moja mama wylała garnek kiślu.
Ban, bo może nie lubi kisielu? Jak dla mnie ma dziwną konsystencję. XD
Lol, leżałam sobie spokojnie, a tu nagle dwie osoby mi napisały, że Polsza strzeliła gola. XD

Ban, bo gotowała go dla całej rodzinki, i jej się rączka od garnka oderwała, gdy go niosła. XD
POLSKA STRZELIŁA GOOOOLA!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-06-2016 o 16h07)
Ban, bo strasznie nam Lewandowskiego faulują, fakajcie się. :V
Ok wszystkich nam faulują
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (25-06-2016 o 16h30)

Ban, bo ja nawet nie oglądam. XDDD Za to tato ogląda, i słyszę, co się dzieje. xD
Ban, bo fanką piłki nie jestem, ale oglądanie dogrywki było naprawdę emocjonujące xD

Ban, bo ja też nie jestem fanką, ale jakoś te emocje na mnie wpływają. XDD

Ban, bo my darliśmy się jak walnięci XD Dawno nie było aż tylu emocji podczas meczu z polską drużyną, a jestem strasznie dumna. Poza tym, że była ładna gra, to wytrzymać 120 minut+ jeszcze 11'stki to już wow xD
Ban, bo też byliśmy cali w emocjach. Jak po 90 minutach zapytałam, czy szybko podjedziemy coś kupić, to spojrzał na mnie jakbym wypowiadała najgorsze bluźnierstwa. xD
A dzisiaj chrzest. Meeh, akurat z rodziną nie lubię spotkań.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mama czekała z obiadem mniej więcej od 80 minuty. A potem jeszcze była dogrywka i karne XDD
Mecz z Portugalią będzie ciekawy
Ban, bo pora na rozkoszne popołudnie z DecoMorreno. Będzie słodko <3

Ban, bo to reklama, Minio? XD