Ban, bo dobrze widzisz, Nerr xD
Ktoś też ogląda Wielki Test Wiedzy o NATO?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-06-2016 o 21h21)
We are in noir

Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 200
Ban, bo dobrze widzisz, Nerr xD
Ktoś też ogląda Wielki Test Wiedzy o NATO?
Ostatnio zmieniony przez Mineo (27-06-2016 o 21h21)

Ban, bo to dobrze, ale i tak skojarzyło mi się z Syriuszem Blackiem <3 xd

Ban, bo ustawiłam to akurat w piątek przed Insygnią xD

Ban, boDopiero dzisiaj zauważyłam xd Pozatym nie wiem kiedy w TV leci,bo jak wiadomo pewnie już tu, nie mam TV xd
I znów HP zaczyna mnie prześladować To znak, że trzeba znaleźć chęci do pisania xd

Ban, bo tak teraz weszłam na szanownego Facebook'a i ujżałam swoje świadectwo.
Oj, jak to ciekawie mieć rodzinę na tym portalu.
Ban, bo ja uwielbiam swoją rodzinę na fb
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo mam nadzieję, że twoja babcia już wyrosła ze zdjęć w toalecie.
Moje koleżankinadal, uwielbiają robić sobie takie zdjęcia. Najlepiej na przerwie, kiedy mogą wejść do męskiego.
Co tamże, różnica wieku może być dość dużawa, ją wolę się upewnić.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (27-06-2016 o 23h08)
Ban, bo to jej sypialnia xD. Myślałam, że moda na zdjęcia w toalecie minęła kiedy pojawiły się telefony z self kamerą.

Ban, bo u mnie w szkole, nic nie przemija i to dosłownie. Jedna nauczycielka z tego co się orientuję, to powinna iść na emeryturę już parę lat temu.
A tak w ogóle, to dobranoc bo jutro na 5.00 mam się obudzić.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (27-06-2016 o 23h14)
Ban, bo u nas nadal sobie robią w lustrze, lol. XD
Jestem u babci i nie wzięłam żadnych cieplejszych ubrań, mam dosłownie tylko shorty i koszulkę... Cały dzień mam zamiar łazić po mieście, a pogoda wygląda na chłodną. XD Gdybym miała trampki chociaż, to kupiłabym rajstopy...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-06-2016 o 06h28)

Ban, bo lol, tutaj jak z oppą. Kiedy u Ciebie zimno to u mnie ciepło xD.

Ban, bo topie się. Ratunku.
Jest tak gorąco, że jedyne co z przyjaciółmi robimy, to albo siedzimy w jeziorze, albo przed wiatrakiem.
Ban, bo mi tata przywiózł długie spodnie i bluzę, inaczej bym zamarzła, lol. XDD

Ban, bo chyba będę musiała się do ciebie wybrać.
Jest jeszcze opcja, że wyjadę na Alaskę.
Ban, bo u mnie na podwórku jest 21 stopni, więc się cieszę.
A w domu 24. xD

Ban, bo u mnie w domu zawsze chłodniej jest. Czasami w kocu siedzę, a na zewnątrz panuje upał.

Ban, bo u mnie na podwórku aktualnie jest 30 stopni. Ja wam powiadam, że się roztopie.
Ban, bo dopiero mi się przypomniało, że na 18 muszę do dentysty aa, będę musiała włożyć coś na tyłek ))):
Ban, bo dzięki Tobie zaczęłam Sense8 oglądać. Wciągające o.o

Ban, bo coś tak cicho tu.
Ban, bo okazało się, że jednak jest gorąco i odpadają mi teraz nóżki z tego wszystkiego, smutek. : ((

Ban, bo sense8 to supi serial, w tym roku ma wyjść drugi sezon!
Ban, bo już jestem na czwartym odcinku i nadal nie ogarniam, ale jutro pewnie skończę to oglądać xD.

Ban, bo ja z początku nie ogarniałam XD Jeszcze oglądałam to po angielsku i było śmiesznie.
Ban, bo zapomniałam wyjąć wieczorem cydr z zamrażarki i mi zamarzł przez noc. '-'
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (29-06-2016 o 08h55)