Ban, bo witam Likoris
A gdzie wybywasz? 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 200
Ban, bo witam Likoris
A gdzie wybywasz? 
Ban, bo naprawdę muszę ogolić nogi za gorąco jest na długie spodnie ╰(°Д °)╯
Miejsce docelowe to . . . chwila napięcia . . . dam dam dammm . . . JELENIA GÓRA!
Jadę do koleżanki 

Ban, bo huhu, ta chwila napięcia zrobiła efekt xdd
Ban, bo teraz nogi to podstawa Likoś xDD
Wgl tam da da dam, dopiero zauważyłam LOL brawo jaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo bravo Neluś (๑•̀ㅂ•́)و✧
Nienawidzę tego robić, wolę już kisić się w długich spodniach ale uparła się, że idziemy na zakupy, znając życie będę królikiem doświadczalnym, ona płaci więc sprzeciwu z mojej strony brak ¯\_ಠ_ಠ_/¯

Ban, bo ja to tylko jak mam zamiar włożyć krótkie spodenki albo spódniczkę i stwierdzę, że to już ten najwyższy czas XD
Ban, bo ja zazwyczaj robię jak Neluś - tylko wtedy, kiedy muszę. Zazwyczaj pokazuję środkowy palec maszynce do golenia... BO I PO PO? XD To za dużo roboty... XD
...Jaki śliczny kołwer w wersji Fukasia! ;w; Aż wcisnę do swoich zbiorów piosenek wszelkiego rodzaju. ;w;
Ban, bo ja tylko jak juz trzeba albo jak mnie denerwuje. Lubie miec gladkie nozki czasami ale jak odrastaja to mnie to akurat koszmarnie swedzi momentami i takie 'boru czemu ja to zrobilam' xDDDD
Ban, bo Ananas umię docenić diament, apropos strasznie podoba mi się to jak Fukase wygląda, takie uroczę coś z domieszką psychola, choć fanką nie jestem to fakt jest kjutny 
Co do golenia to dalej tego nie zrobiłam, choć muszę -_- wyglądam jak Chewbacca (ಠ.ಠ)
Przynajmniej już się jako tako spakowałam, a to połowa sukcesu ヽ(⌐■_■)ノ♪♬

Ban, bo brawo Likoś, jestem dumna xD
Ban, bo ja z siebie też, no dobra idę golić nogi :3

Ban, bo *bije brawo*
Likoś wreszcie przezwyciężyła samą siebie! XD
Tak odnośnie Fukasia - moim zdaniem ma on jeden z fajniejszych wyglądów (jakkolwiek to się odmienia XD) wśród vocaloidów. Który w dodatku kojarzy mi się z coca - colą i naszą flagą. xD
...Mnah, chyba powinnam zabrać się za coś innego, skoro mam problemy z napisaniem zdania po polsku, zgodnie z zasadami składni i gramatyki. XDD
Tak btw
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-06-2016 o 00h54)
Ban, bo ja tam od maszynki wolę depilator, rzadziej trzeba używać X"D Lenistwo górą, dla tych kilku tygodni spokoju poświęcę się i zniosę ból
Chociaż pierwsze porządniejsze golenie "Chewbacki" po zimie trochę zajmuje i klniesz na wszelkie świętości to jednak ten święty spokój... Ach... 
Nie dość, że odrastają wolniej, to i w mniejszej ilości, więc propsuję
Chociaż długo się przekonywałam i robiłam parę podejść zanim ostatecznie stwierdziłam, że ból < częstotliwość x"D
Ban, bo same wiecie jak rzadko zgadzałam się w przeszłości z Fro, ale teraz popieram każde słówko. XD Polecam depilatory, tylko jakieś porządne, bo mój nie zawsze wyrywa wszystkie włoski. XD

Ban, bo wowowow, zgadzamy się z Ziołem X"D
Ja mam w domu jeszcze pseudolaserowy (kiedyś mama miała taki kaprys), ale do tego nie mam cierpliwości. Nie widać od razu efektów (bo to taki, że musisz mieć nogi bez włosków i jedynie cebulki przypala), więc nie potrafię się zmusić, żeby siedzieć i strzelać. XD Przecież ja nawet nie wiem, czy to działa X"D
Ban, bo słyszałam, że właśnie depilacja światłem jest najbardziej obiecująca, chociaż na efekt trzeba poczekać przynajmniej z 3 miesiące.

Ban, bo ktoś wlał samoopalacz do butelki ze zwykłym balsamem... Super, teraz mam piękne plamy na lato.

Ban, bo wcale się nie śmieje xD Kijowa sprawa, Maknę xD

Ban, bo przegrałaś, DemOlka xd powodzenia w czekaniu, aż to Ci zejdzie xd
Ban, bo przepraszam, ale śmiechłam XDDD Miejmy nadzieję, że nie będzie schodzić bardzo długo xD
Ban, bo mogłam się tego spodziewać po akcjach z olejem w butelce po wodzie i czymś do grzybów w opakowaniu po czymś do mycia podłóg xD

Ban, bo masz dziwne towarzystwo, Maknę. xDD Wysmaruj się równo tym samoopalaczem może?

Ba, bo tu lejt. Idę stanąć na wystawie Gucciego, może uda mi się wyrwać Tao

Ban, bo tak się dzisiaj budzę zadowolona i patrzę na zegarek, a tam 14.34.
Prawie na zawał zeszłam.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (22-06-2016 o 15h45)
Ban, bo czemu na zawał? Jak wolne to w czym problem xD