Ban, bo płaknęłabym, ale żyje się dalej, shipuje się dłużej!
We are in noir

Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 200
Ban, bo płaknęłabym, ale żyje się dalej, shipuje się dłużej!

Ban, bo mam siniaka na ręce, przez grę w kręgle.
Ban, bo nigdy nie grałam w kręgle i zastanawiam się jak można sobie nabić przy tym siniaka. XD

Ban, bo ja potrafię dokonać niemożliwego. xD
Tylko dlaczego, zawsze robię sobie przy tym krzywdę.
Ban, bo przyjedź do mnie. Mamy kilka torów i jest całkiem tanio :V
Jestem mistrzem trafiania w każdy rów.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (21-06-2016 o 14h38)

Ban, bo dzieńdoberek. Jeszcze tylko piątkowy apel i u mnie wakaaacje! A jak u was? XD
Boru boru, wreszcie się wyśpię! xD
Ban, bo cudny avek, Pine! xD Takiego jeszcze nie widziałam. *_*

Ban, bo domyślam się. XD Mnh, ciekawe, czy są jakieś ograniczenia na wysokość avka, skoro 12000 pikseli bezproblemowo wgrało... W sumie to mogę dalej sprawdzać. XDDD
Ban, bo czekam, aż album maddałn będzie dostępny w sklepach internetowych ;_;

Ban, bo Pine, zabiję cię kiedyś. : ) : ) : )

Ban, bo moję zmęczenie wlazło na level w, którym samo jest zmęczone byciem męczącym -_-
A jakby tego było mało to boli mnie palec od scrollowania przez avek Ananasa XD

Ban, bo hahahahahaha, chciałabym to zobaczyć, Majeranku! XDD
Mnh, kiedyś ustawię sobie najdłuższy możliwy... SZYKUJCIE SIĘ! XD Ale na razie dam swój stary, znajcie moją dobroć. XD
Ban, bo lubię ten długi ;>

Ban, bo wiem, jest zarypiasty! XD Trudno się mówi, Demolko, stary już się ładuje. XD
Ban, bo mój długi już się ładuje xD
I Hłej, nie wczytuje takiego rozmiaru xc
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (21-06-2016 o 18h58)

Ban, bo kiedyś były upomnienia za podpis dłuższy niż 160 pxl, bo utrudniało to przeglądanie forum... Myślę, że Erin za zbyt długie awki też upomina. : )
Laski, nie bądźcie samolubne, was to bawi, a reszta musi pół godziny przewijać stronę. -.-

Ban, bo właśnie dlatego nie trzymałam swojego pięknego avka długo i w czasie największego ruchu na forum, więc luzik, Majeranku. :]
Demolko, widzisz? Mnie lubią avki! XD
Ban, bo nie ma to jak umówić się na wyjazd z bff na ostatnią chwilę (taaa, my to mamy zapłon -_-).
Trzeba się spakować, ogolić nogi, zaplanować, kupić to i owo ale oglądanie anime oraz czytanie mangi aktualnie wydaję się ciekawszym zajęciem.
Ostatnio zmieniony przez Likoris (21-06-2016 o 20h11)

Ban, bo nie mamy jedzenia na powrót, lmao, moja siostra to jakiś niedowład mózgowy.

Ban, bo dobry
Oglądałyście mecz? 
Ban, bo no siemanko :>
Ban, bo witam Nelu po raz drugi ;D
Ban, bo cześć xD Tak na dwa fronty teraz xD
Ban, bo hej Set i niet, jakoś nie oglądałam 
Przerażające, że głos stworzony tylko za pomocą komputera może wyrażać tyle emocji. Znam tą piosenkę od lat ale pierwszy raz się wzruszyłam (T∩T) przez co dziwnie się czuję, bo tekst nawet nie jest jakiś poruszający -_-
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo Likoś, *tę :C
Na co się pakujesz? *nie nadrabiałam postów, rip*
Albo dobra już nadrobiłam XDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (21-06-2016 o 21h52)