Ban, bo cicho tutaj.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 159 160 161 162 163 ... 200
Ban, bo cicho tutaj.
Ban, bo może tak troszkę. *Ziewa*
Ban, bo łaziłyśmy sobie wczoraj po plaży, ale dzisiaj jak zajdzie słońce to można zamarznąć. A jak wyjdzie, to spłonąć. XDD

Ban, bo niedługo temperatury mają wzrosnąć nawet do ponad 30°C. Trzeba się przygotować '-'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (19-06-2016 o 16h24)

...Ban, bo w takim razie będę musiała się przestawić na mój nocny tryb. XD Źle znoszę wysokie temperatury, w nocy dużo przyjemniej! X'D
Ban, bo same here, Pine. Też się przestawię, w sumie żeby spać wtedy co oppa. Yolo:V
Inna sprawa, że póki co on śpi wtedy co ja. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (19-06-2016 o 19h27)

Ban, bo umiera z nudów na jakimś disco polo występie. Jak Ci ludzie śmiesznie imitują taniec.

Ban, bo ja aktualnie się cieszę, że mam mocny sen. Podobno dziecko budzi się co godzinę.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja ani trochę nie mam mocnego snu, bardzo to przeszkadza często.
Ban, bo cześć Nelu! Nie mieć mocnego snu, to jest masakra ;x
Ban, bo moim zdaniem to ic złego, o ile gdzieś niedaleko nie ma małego dziecka albo głośnych sąsiadów. :x
Boru, właśnie sobie zdałam sprawę, że od godziny miałam włączoną na pętli jedną i tą samą piosenkę. :'D
Ban, bo przynajmniej musiała być fajna, skoro ciągle ją zapętlałaś ;p
Ban, bo to zależy z tym snem. Tyle że na przyjemny sen wpływa jeszcze wiele innych rzeczy.
Ban, bo wiadomo. Cisza i spokój musi być obowiązkowo.
Ban, bo konkretnie chodziło mi o inne rzeczy, ale to też ^^
Ban, bo yup, stres itd. Zwykle w ogóle się nie wysypiałam, ale od pewnego czasu jest spoko, tylko raz na jakiś czas nie mogę spać.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja na zmianę czuję się kompletnie zmęczona cały dzień i mogę spać, ale śpię źle, albo nie śpię w cale, czuję się tak samo źle. Już mi bez różnicy czy śpię czy nie, tyle że śpiąc oszczędzasz sobie niektórych myśli. Gorzej jeśli (u mnie z reguły) masz same złe sny przez długi okres czasu non stop.
Cisza w otoczeniu już nie robi żadnej różnicy.
Ban, bo mam potworną ochotę na pisanie czegoś w klimatach HP, a tak poza tym to chyba jestem permanentnie nieszczęśliwy.
Ban, bo a propo złych snów, mi się co chwila śni chłopak z klasy, który mi się całkiem podoba, ale nie na tyle, żebym chciała o nim śnić. XD Moja podświadomość mnie nienawidzi.

Ban, bo mam katar i dziwnie w śnie mi się rozmawiało ze swoimi tworami, czując, że ledwo oddychasz xD

Ban, bo jak byłam młodsza i przypadkiem zasnęłam pod kołdrą/schowałam przez sen twarz pod kołdrę to zawsze śniła mi się burza. U know, że było mega duszno we śnie i (co dziwne), że było ciemno. Nie tak całkowicie, ale tak jakby światła były przygaszone. XD

Ban, bo w ogóle śniło mi się, że chodzimy razem po jaskiniach. W jednej z nich była huśtawka i robiłyśmy konkurs, kto szybciej zje pierogi XDDDDDDD

Ban, bo pierogów to bym zjadła... xDD Z truskawkami najlepiej...

Ban, bo pierogi z truskawkami wcale nie są takie dobre ;;
Ban, bo ja najbardziej lubię pierogi z serem.
A tak w ogóle, to dzień dobry.