Ban, bo w tym jesteś podobna do Śki trochę, Zioło.... Ale uf Ty to nie ona ;_;
We are in noir

Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 200
Ban, bo w tym jesteś podobna do Śki trochę, Zioło.... Ale uf Ty to nie ona ;_;

Ban, bo ja żyję w przekonaniu, że gdyby mi się chciało to z moim geniuszem, już miałabym władzę nad światem XD
Tia, bój się, bój Mineło XD

Ban, bo o boru, teraz nie będę mogła zasnąć! Nigdy nie wiesz, gdy zjawi się Liko!

Ban, bo czy ja słyszę Dolny Śląsk? :D Napadnijmy razem na Minio, przed dwoma będzie jej trudniej uciec! >:D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-05-2016 o 21h23)
Ban, bo sprawiacie, że będę musiała otworzyć swój pusty portfel i płacić z ochroniarza, na którego mnie nie stać!

Ban, bo kto wie Mineło, kto wie. Może ja jestem już gdzieś w pobliżu, jeszcze chwila i poczujesz mój oddech na szyi XDDDD
Hejka Pine, sorki ale nie podzielę się ofiarą, jak chcesz możesz patrzeć jak będę się nad nią znęcać łaskotkami XD

Ban, bo przynajmniej nie wiesz, gdzie jest mój słaby punkt, Liko. Mam nadzieję, że Zioło też nie pamięta.

Ban, bo też mi problem XD
Sama znajdę! Chyba, że Zioło ułatwi mi sprawę i podpowie XD

Ban, bo ratunkuuuu, jestem stracoona. Gdzie moje Zioło ToT
I gdzie Jelon? Cały dzień jej nie wiedziałam
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-05-2016 o 21h36)

Ban, bo zapomnij nikt cię nie ocali XD
Wszyscy padają jak muchy po zmolestowaniu przez Likosława, nawet kot nie ma już siły mruczeć po tym jak go zagłaskałam XD

Ban, bo doskonale pamiętam o twoim słabym punkcie, Ana! XD
Oglądam Exiołów. XD Chen, ty sadysto...

Ban, bo szukam już sobie grobu w jakimś ładnym miejscu... A na nagrobku napis ,,Ludzie ją kochali... za bardzo. Szczególnie Liko."
Ostatnio zmieniony przez Mineo (18-05-2016 o 21h43)

Ban, bo hahaha, pozwól, że to ja zadecyduję gdzie zakopię obiekt mojej miłości XD
A napis się nawet zgadza ^^

Ban, bo hahaha, nie dam się tak łatwo. Mam prawie metr osiemdziesiąt wzrostu i znam samoobronę!

Ban, bo prawie? Czyli ilę? Muszę mieć wymiary aby wykopać dobry dół XD
Czyli wzrost mamy podobny ^^
A ja wiem jak odebrać kobiecie wszelką moc bez stosowania wobec niej przemocy XD
W takich chwilach trochę tęsknie za niewinnościa, którą odebrały mi zbyt długie rozmowy z kolegami i głupia ciekawość XDDDDDDD

Ban, bo jak dobrze, że tylko Zioło wie jak u mnie niewinność wygląda.
Oh gosz, brzmię źle.

Ban, bo zaraz mogę to wydać!
Ale jestem dumna, bo Chen wygrał pomysł na fragment programu, więc ci odpuszczę, żebyś mogła rozpaczać na głupotą swojego biasa. XD

Ban, bo nawet bardzo żle Mineło XD
Szczególnie, że to moja już nie niewinna głowa była odbiorcą XD

Ban, bo pomysł Chana był super, a Sehun to maknae, a maknae zawsze dostaje punkty za bycie maknae!

ban bo cieszę się że jeszcze mam w sobie choć krztynę niewinności i nie rozumiem niektórych dowcipów z podtekstami

Ban, bo jesteś jak skarb, Yu. Trudno takie osoby znaleźć

Ban, bo ja rozumiem wszystkie, a co gorsza tworzę już własne XD
Z drugiej strony tak jest zabawniej ^^
Matko boska i po kiego stwierdziłam, że będę rysować w kolorach T-T
Mogłam skończyć na szkicu -_-

Ban, bo mam ochotę zjeść coś niezdrowego i zmarnować cały dzisiejszy wysiłek. Jak dobrze, że łóżko ma teraz takie ziemskie przyciąganie. Tylko ono chroni mnie przed kaloriami.

ban bo ja dziś upiekłam placka oreo i nikt go nie chce jeść ;-; mogę wysłać pocztą jak ktoś chce

Ban, bo wyślij mi.... dam go siostrze!