Ban, bo cześć Annika ^^
Bany chyba znowu będą na czasie.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (21-02-2016 o 22h15)
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 200
Ban, bo cześć Annika ^^
Bany chyba znowu będą na czasie.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (21-02-2016 o 22h15)
Ban, bo aplikacja wariuje.
Ban, bo dzisiaj też około 22 wyświetliło mi się, że jakieś modyfikacje są prowadzone nad grą.
I wczoraj około 22.
I przedwczoraj. @.@
Ban, bo przypadeg? Nie sondze.
Mnie tam komunikat o modyfikacji wyświetlił się jakoś popołudniu i tylko wtedy.
Ban, bo trochę mi szkoda, że nie byłam przy zakończeniu BŻ, przy poprzednich edycjach zawsze siedziałam na końcowym, nocnym nabijaniu :<
O, a taki komunikat też mi się ostatnio często wyświetla i najlepsze jest to, że po odświeżeniu strony nie znika, ale jak już otworzę mf na nowo albo w nowej zakładce to wszystko działa. Beemoov nie ogarnia.

Ban, bo mnie właśnie też, a jakoś tak wyszło, że dziś mogłam być online dopiero wieczorem. No, ale cóż, może następnym razem. :)
U mnie MF działa, czasem tylko randomowo nagle się wyświetli, że modyfikacja strony, a po cofnięciu lub odświeżeniu wszystko chodzi, jak gdyby nigdy nic. o.O
Jak tam z aplikacją jest, to pojęcia nie mam, bo rzadko tam zaglądam.
Ban, bo jak na każdą pracę klasową z biologii zaczęłam sobie przygotowywać ściągę formatu A5. Tyle że nie jestem nawet w połowie, a kartka jest już pełna, choć piszę drobnym maczkiem D:
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-02-2016 o 00h26)
Ban, bo trochę wciągnęłam się w film i nie patrzyłam na zegarek, aye e-e Ale warto było
Ban, bo lol, czy tylko ja nigdy nie korzystałam ze ściągi? xD Jak już coś to z niemieckiego i z wosu z koleżanki zrzynam, ale tak to jestem grzecznym uczniem. xDD

Ban, bo Majeranku, nie tylko ty. xD Ja też nigdy nie ściągam (nie chce mi się robić ściąg), prawie nigdy w sumie też od koleżanki zrzynam, bo zazwyczaj wie ona tyle samo, co ja. Albo i mniej. XD
Ban, bo musiałam kupić sobie nową klawiaturę xd

Ban, bo ja zgubiłam swoje słuchawki. xD
Ban, bo znam ten ból Ananasie xd Zdarzyło mi się to z kilka razy... xd

Ban, bo ja nigdy nie byłam grzecznym uczniem, a te wszystkie piąteczki nie zawsze były w 100% uczciwe xD
Nie pamiętam kiedy ostatnio pisałam sprawdzian z bio (nie chce mi się tego uczyć, bo nie widzę w tym sensu xD) bez ściąg. Zdarzało mi się też z historii i niemca. Na geografię piszę sobie na gumach przy butach i siedzę z nogą na nodze xD
A ile sprawdzianów było wynikiem pracy wspólnej z jakąś koleżanką lub jakimś kolegą, to nie zliczę xD Podpowiadanie, szeptanie, dopisywanie, pisanie na gumkach, kartkach i chusteczkach, czy wymienianie się sprawdzinanami jest na porządku dziennym na niektórych przedmiotach, tylko musisz być wystarczająco sprytny. A im bardziej "chamsko" ściągasz, tym mniej się rzucasz w oczy. XD Często na luzie gadałyśmy ze sobą. Po chwili nauczyciel nam przerywał, ale nie mógł nam zarzucić ściągania, bo tylko dyskutowałyśmy nad sensem polecenia, a że w międzyczasie przemycałyśmy informacje to inna sprawa xD
Ściągając w żadnym wypadku nie można się kulić, ani ukrywać. Zero nerwowych ruchów. Trzeba siedzieć nonszalancko i wykorzystywać najzwyklejsze ruchy do ściągania. Najlepiej w przerwach od pisania patrzeć nauczycielowi w oczy - to sprawia, że spadasz o kilka miejsc na liście podejrzanych xD
W szkole nauczyłam się mnóstwa sztuczek xD Jest ich dużo więcej, a na każdą lekcję inne, ale kto by się rozpisywał xD
Spryt to podstawa xD
Ban, bo również nie byłam grzecznym uczniem xd
raz nawet ''zostałam przyłapana'' właściwie to nie do końca. Nauczycielka się spytała co ja mam w ręku, a ja jej bezczelnie prosto w oczy odpowiedziałam, że nic xd
Nie zabrała mi ściąg, bo nie podeszła, bo po co skoro ja NIC NIE MAM xd
Osoby z tyłu na mnie wpgap. Znajoma obok wgap, a ja zadowolona z życia dalej spisywałam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-02-2016 o 19h03)

Ban, bo mi tam nie zależy na ocenach na tyle, ażeby ściągać, i bez tego będzie okej, zwłaszcza, żem fajtłapa. xD
Chociaż w sumie mój nauczyciel od historii czasami jest mistrzowski. Mała historyjka:
Pewnego dnia miałam napisać zaległą klasówkę z historii. Obkułam się cudownie, bo miałam wenę na naukę. Przyszłam zaraz po lekcji do sali od historii (Tylko ja byłam, nikt inny nie pisał tego dnia.), nauczyciel dał mi kartkę z klasówką, a potem... Wyszedł z sali, mówiąc, że ma coś załatwić, chyba oddać dziennik! XD Zostawił mnie samieńką w klasie (Nikt nie mógłby nakablować, że ściągałam! xD) z plecakiem, w którym znajdował się mój podręcznik i zeszyt z notatkami, w towarzystwie mnóstwa innych podręczników, atlasów i pomocy naukowych na dobre pięć - dziesięć minut! XDDD Gdybym zechciała, mogłabym ściągać do woli! XDDDD
Nie uwierzycie, ale nie sprawdziłam nigdzie ani jednaj daty! XD Byłam tak niesamowicie obkuta, że i bez tego dostałam piątkę... XDD
W takim razie ban za bycia obkutą cokolwiek to znaczy.
Ban, bo to znaczy, że po prostu się nauczyła xd

Ban za standardowego bana, Kanapko! XD
Do dzisiaj zastanawiam się, po co ja się tak obkułam... x'''''D
Ban, bo zdarza się, Pine. :'D Ja też bym pewnie nie zajrzała, bo bym się cykała, że za chwilę wejdzie. >.<

Ban, bo nasi niestety dość skutecznie pilnują, ale da się obejść xD
Tylko pani od biologii jest... Specyficzna. Kiedyś ochrzaniła kolegę, że na sprawdzianie wyjął telefon, podeszła i mu go zabrała. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że nie zauważyła, że miał otwartą na ławce książkę xDD U niej nieraz wręcz prześcigamy się w coraz to nowszych sposobach na ściąganie a wszystkie są typowo chamskie - otwary podręcznik i zeszyt, chwilowa wymiana sprawdzianów (nawet niekoniecznie musisz z tym kimś siedzieć w ławce xD), telefon na kolanach, czy moje ściągi formatu A5 - jedna przyklejona do ławki na taśmę (żeby się nie przesuwała razem z książką) i zasłonięta podręcznikiem, druga włożona za okładkę podręcznika i przykryta takim wielkim zeszytem. Teraz miałam też trzecią awaryjną, którą miałam w zeszycie xD Wystarczy przesuwać zeszyt lub zeszyt z podręcznikiem i ma się odpowiednią kartkę xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (22-02-2016 o 19h18)
Ban, bo znowu trzeba czekać na napisy do odcinka ; /

Ban, bo co oglądasz?
Ban, bo w tym momencie akurat czekam na napisy do ''Grimm''
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-02-2016 o 19h25)

Ban, bo przypomniało mi się nagle, że miałam poszukać mangi. Dzięki, Nerr, kojarzysz mi się z mangami. XD