Ban, bo dzięki ♥ Jejku, tak się cieszę ♥ Nie mogę się doczekać ♥
Właśnie, miałam zacząć ogarniać na duolingo podstawy portugalskiego, żeby w sklepie potem wiedzieć, co kupuję xD
Yay ♥
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 90 91 92 93 94 ... 200
Ban, bo dzięki ♥ Jejku, tak się cieszę ♥ Nie mogę się doczekać ♥
Właśnie, miałam zacząć ogarniać na duolingo podstawy portugalskiego, żeby w sklepie potem wiedzieć, co kupuję xD
Yay ♥
Ban, bo przyłączam się do gratulacji dla Fro :>

Ban, bo ♥
Teraz jeszcze przydałoby się nie mieć 2 terminu z żadnego z 14 przedmiotów, które wzięłam na ten semestr, bo trochę lipa wydać dodatkowe 1000 złotych, żeby przylecieć na egzamin we wrześniu :'D Chociaż w sumie wtedy to bez bagażu, więc może jakiś ciut tańszy Ryanair albo Wizz Air by się udało trafić zamiast TAP'a xDDDD Ale to i tak setki złotych, więc trzymamy się wersji "wszystko zaliczone kolokwiami/w zerówkach/w I terminie" ♥
Także trzymajcie kciuki za mnie w czerwcu [sesja 1 termin], tak jak trzymaliście kciuki za Portugalię, bo Wam wyszło, więc liczę na powtórkę ♥♥♥
Ban, bo i ja gratuluję, Froziu!
Trzymać mocno będę kciuki u stóp, bo u rąk mam zawsze zajęte, tak więc... Zawczasu powodzenia w nauce! ;D
Ban, bo dasz radę. ^^ To wybieramy pamiątki z Portugalii. Ja chcę Cristiana Ronalda. XD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo hmm, pomyślę nad pamiątką, dobry pomysł Skye!
Ban bo dobry wieczór wam.
Jak tam spędzałyście WaleWtynki? </3
Ban, bo przy komputerze, a jakżeby inaczej. W ogóle mam zazwyczaj to święto głęboko w pewnej części ciała, gdzie kręgosłup kończy swoją szlachetną nazwę, o! (Tjaa, nazwa na tyłek zerżnięta od mojej mamy. xD)
Ban, bo ja byłam w kinie na Planecie Singli w walentynki xD. Nie spodziewałam się, że film będzie taki dobry i jeszcze z ciekawym przesłaniem.

Ban, bo znalazłam coś dla Ananaska XDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (17-02-2016 o 17h47)
Ban, bo cudowne, Iryś! xD Aż sobie ściągnę na dysk. xD Dzięki, grampi ket tak bardzo. ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (18-02-2016 o 00h01)
Ban, bo spoiler Iryś mnie rozwalił XD

Ban, bo to jest jeszcze lepsze XDDAnanas będzie przeszczęśliwy XDDD
ban dla zasady bo bany idą na dół XD

Ban, bo niestety, wszyscy teraz na BŻ siedzą i pustki na banach.

Ban, bo
BANY TAK NISKO.
Ban, bo pora rzucić bany w górę! xD
Ostatnio zmieniony przez Setarah (21-02-2016 o 20h02)
Ban, bo znowu wymrze forum, meh.

Ban, bo pora ruszyć główkę i wymyślić coś, żeby tak się nie stało xD
Ban, bo po tej całej gadaninie o drodze ze szkoły aż zachciało mi się zrobić screena moich tras xD
Czerwona - prawidłowa, w sensie najkrótsza xD
Zielona - ulubiona trasa mnie i moich ziomków z 1-3 podstawówki
Żółta - tak często chodziłam rok temu
Niebieska - teraz często zdarza mi się tak chodzić xD
Różowa - tak często wracałam rok temu, gdy już było ciepło i w tym roku pewnie będzie tak samo xD
To takie podstawowe, choć nieraz coś mi strzeli do łba i jeszcze gdzie indziej lezę xD Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ban, bo może to wina mojego lapka, ale jak dla mnie to pomarańczowy, nie czerwony. xD

Ban, bo mam ciemne ustawienia ekranu na telefonie i dlatego mi wygląda na czerwony xDD
Ban, bo tylko BŻ się skończyło i już zrobiło się cicho.
Nawet szybciej niż się spodziewałam.
Ban, bo kocham westerny. <3
Ban, bo BŻ się skończyło, a ja dziś nawet nie zdążyłam nic napisać. :d
Cześć wszystkim tak w ogóle. ^^