Ban, bo nie ma za co (?) xd
To chyba przez to, że sprzedaję, co ? xd

Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 200
Ban, bo nie ma za co (?) xd
To chyba przez to, że sprzedaję, co ? xd

Ban, bo chyba tak. xDD Czytam sobie Boku girl o chłopaku, który zamienił się w loszkę dzięki żeńskiej wersji Lokiego. >.<

Ban, bo tak właśnie myślałam xd

Ban, bo o nieee, ta manga jest taka śmiechowa. XD

Ban, bo mam jeszcze jakieś hmm 22 min i koniec opierniczania się... Trzeba wziąć się na kontynuacje miniaturki, która notabene mówiąc została podzielona na dwie części xd

BAN ZA COOPERA w sygnaturce >:c
"vengeance is mine, is mine, is mine"
Ban, bo dobry na wieczór.
Ban, bo przez Majeranka włączyłam sobie z internetu tę mangę. Miałam przeczytać kilka stron, by zorientować się, o co cho w niej... A skończyło się na tym, że czoło boli mnie od facepalmów. XDDD Ten twór jest zbyt jajowyyy... XD
Cześć, Seciu! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-02-2016 o 20h06)
Ban, bo od 6 minut powcinam skrobać ciąg dalszy miniaturki xd
Witaj Seciu 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-02-2016 o 20h06)

Ban, bo cześć Pine i Nerra.
Wcinam żelki! ♥
Ban, bo smacznego
Ja zaraz znowu sobie krakersy otworzę i będę chrupać.... oczywiście podczas pisania ! xd

Ban, bo Pine, to jest takie piękne... XD Tylko chyba zmieni się w kompletnego hentaia. xD

Ban, bo mimo że spędziłam dziś 9 godzin na uczelni to było bardzo przyjemnie : D Oby jutro poziom przyjemności był podobny, bo 10,5 godziny ciężko będzie w przeciwnym razie znieść X"D
Ban, bo również smacznego Nerra! 
Froooza, cześć! Chcesz posłuchać coveru piosenki Snow Patrol?!
Ostatnio zmieniony przez Setarah (22-02-2016 o 20h10)
Ban, bo dziękuję Seciu 

Ban, bo nie ma za co! 
60 s...
Ban, bo znowu dostanę kopa w tyłek od znajomej, ale co tam siedzę na forum ciąg dalszy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (22-02-2016 o 20h12)

Setarah napisał
Froooza, cześć! Chcesz posłuchać coveru piosenki Snow Patrol?!
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (22-02-2016 o 20h12)
Ban, bo w takim razie zaraz na gadu poleci. Chyba, że ktoś jeszcze chce? ;>
Ban, bo w takim razie odpalam gadu, chociaż zaraz i tak idę pracować ;*
Ban, bo plz, niech ktoś mnie trzepnie, bym się w końcu do roboty wzięła. Mam się uczyć do zaliczenia, a zamiast tego gram w gierkę a'la syf i szukam dla ludzi sposobów na zdobywanie rzeczy bez wydawania kasy x"D
Pomagam innym, jestem dobrym jelonem.
Ban, bo bierz przykład ze mnie i spędzaj tyle czasu na kształceniu się, że w piątek o 21 już śpisz* X"DDDD
*z wyczerpania XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (22-02-2016 o 20h17)
Ban, bo Jelonku, do książek marsz! 
Ban, bo cześć, Frozia! ;D
*Trzepie Jelona*
Majeranku, ciekawe, czy dalej będzie takie cudowne. XD Doszłam do trzeciego rozdziału, i niemalże poryczałam się ze śmiechu, niesamowity twór! XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-02-2016 o 20h18)
Ban, bo siema Ananasie! :>
A Jasmine cover jakoś mi nie leży, może kwestia tego, że zasłuchiwałam się w oryginale swego czasu i "źle" mi słychać teraz