Ban, bo jak mogłaś mi to zrobić, miałam do ciebie zadzwonić 10 minut temu, a od pięciu siedzę i to oglądam!
Jest mega uroczo. XDDD

Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 200
Ban, bo jak mogłaś mi to zrobić, miałam do ciebie zadzwonić 10 minut temu, a od pięciu siedzę i to oglądam!
Jest mega uroczo. XDDD

Ban, bo ^ wyżej, wyżej, Zioło dajesz. XD Za rozbawienie mnie + 10. Nie czuję presji tego, że idol musi być idealny, a już na pewno daleko mi do brania żartów na serio.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo sęk w tym, że takie żarty nie są śmieszne. :')

Ban, bo nie mogłabyś zadzwonić x[ Brat śpi i pewnie by we mnie rzucał wszystkim Zioło.

Ban, bo lol, najwyżej oberwiesz czymś ciężkim. XD Btw, przecież nie lubisz się przytulać??

Ban, bo niby tego nie znoszę, ale jak wyobrażam sobie przytulać się z kimś kogo baaaardzo lubię to jest tak jakoś mi cieplej :3

Ban, bo to już zależy od podejścia. Zawsze lepiej mieć rezerwę do słów innych. Przynajmniej nie odczuwa się niepotrzebnego bólu z powodu, że ktoś nie podziela zdania lub widzi to inaczej. Ciągnie się przez to, że w międzyczasie gram, więc miłych snów na zaś. ;>
Ban, bo przytulanie też pomaga. :3
Ostatnio zmieniony przez Skye (11-02-2016 o 23h14)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja też sobie włączyłam grę, ale dobranoc~

Ban, bo jak się trzymacie, dziewczynki? ♥
Ban, bo supi, wreszcie mam ferie! <3
A ty, Evvie?

Ban, bo u mnie też fajnie, mam pracę, szkołę, walczę z ed i jest coraz lepiej. ^^
Ban, bo widziałam ten fartuszek, ale gdzie pracujesz? xD

Ban, bo jestem salową na zolu. :"D
Ban, bo żadna praca nie hańbi, ważne, że hajs choć trochę się zgadza. :>

Ban, bo ta praca jest świetna, zarobki co prawda niewielkie, no i bardzo ciężka... ale ma na mnie duży wpływ. A, no i szpitalne jedzonko ♥♥♥.
Ban, bo hee, smakuje ci szpitalne jedzenie? Czy tylko ja słabo trafiłam przy wycinaniu migdałków? 

Ban, tak, jak najbardziej, jest właściwie bardzo dobre, no i poza tym mamy też wersję dla cukrzyków, a ja raczej unikam cukru, więc ♥♥♥.
Hm, generalnie jest chlebek, jogurty, serek, dżemik, prawdziwe masło, zupy mleczne, całkiem okej zupki, ziemniaczki, ryże z jabłuszkami, budyń, kisiel i takie tam w kółko, ale są dość dobrej jakości.
Ban, bo matulu, ale ty zdrabniasz. XD Ale faktycznie, mi by też pasowało. :O
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (12-02-2016 o 19h39)

Ban, bo haha, faktycznie! To przez panią Grażynkę z którą pracuję! Mówi do mnie jak do dziecka i nazywa mnie swoją córeczką. A, no i jak mam dobry humor to tak robię. A jak zły... no to jestem bardzo wulgarny.
Ban, bo cześć cześć. Nowa bitwa żywiołów, że what ? xD
Ban, bo ajafaihgahggogj, muszę się pochwalić, że dostałam się na Erasmusa do Lizbony ♥ Wczoraj jarałam się tym ze znajomymi na imprezie i mam obiecane tyle odwiedzin, że hoho ♥♥♥ [Dwójka na pewno mnie nie zawiedzie i przyjedzie, bo to tacy mali podróżnicy stopem ♥] W dodatku dostała się razem ze mną czwórka moich znajomych na tę samą uczelnię + jedna koleżanka z grupy niemieckiego na inną 30 minut od mojej, więc nie będę sama, a z dobrą ekipą melanżową ♥♥♥ Jeden kumpel już się zachwycał, że to będzie najlepsze pół roku naszego życia, a kumpela przybijała piątkę, bo "Team Lisboa" ♥♥♥
Ban, bo woo, life goal Froziu. Też chce tak dobrze trafić xD Powodzenia wam!

Ban, bo dzięki Minio ♥ W dodatku okazało się, że koleżanka mojej mamy ma znajomych w Lizbonie, którzy mogliby pomóc znaleźć mieszkanie ♥ O to najbardziej się obawiałam, bo tam wiele mieszkań nie ma okien, a właściciele o tym nie wspominają i można się nieźle naciąć, kiedy szukasz czegoś w miarę taniego ;>
Muszę obczaić jeszcze, jak wypełniać wniosek o stypendium socjalne w USOSie X"D Dodatkowe 200 euro na wymianę piechotą nie chodzi, stypendium z Erasmusa (400€/miesiąc do Portugalii, z czego przed wyjazdem dostajesz 70% kwoty) pokrywa w końcu tylko mieszkanie, a dobrze byłoby trochę odciążyć rodziców, jeśli jest taka opcja :>
Ban, bo spóźnione gratki fro, brzmi świetnie o;
Ban, bo gratki dla Fro!