Ban, bo spoko spoko 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 200
Ban, bo spoko spoko 
Ban, bo kurczę, nikt mi w warsztacie nie zamawia już od grubo ponad miesiąca. : O

Ban, bo szkoda Zioło ;< ładnie w końcu Ci to wychodzi 
Ban, bo Rebeka zamówiła, a mnie złapała wena na fanfick... Przegryw życiowy. XD
Dziękuję, Set! <3 Takie słowa dużo dla mnie znaczą. :>
Btw... Mówiłam już, że idę na technika cyfrowych procesów graficznych? :'D
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-04-2016 o 21h33)

Ban, bo nie ma za co ;D
Nope, nie mówiłaś xd Ciekawie brzmi Ci powiem 
EDIT! Ta liściasta czcionka jest osom <3
Ostatnio zmieniony przez Setarah (04-04-2016 o 21h35)
Ban, bo to są pióra. XDD Ale nie martw się, nie tylko ty myślisz, że to liście... XD

Ban, bo technik procesów technicznych? Co to? Cym on się zajmuje? X'''DDD
I, widzisz! Trzeba było nie narzekać, że od miesiąca nikt nic nie zamawiał! xD
~Znowu post poczekał na drugiej karcie... xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-04-2016 o 21h40)
Ban, bo ahahah, przegryw życia chyba xd
Nie no, trudno się mówi i żyje się dalej 
Ban, bo technik cyfrowych procesów graficznych! XD Tworzenie grafiki, obróbka zdjęć... Wiesz, to co robię już teraz, ale dostanę darmowego fotoszopka od szkoły i będę miała tytuł technika. XD

Ban, bo takiej to dobrze.
By the way, przypomniałam sobie, że mam coś jeszcze do ogarnięcia xdd
Ban, bo w takim razie fajne!
Dobrałaś sobie idealnie.
I ktoś niech spróbuje powiedzieć, że misfaszyn nie pomaga w rozwijaniu wrodzonych talentów. Ćwiczenia miałaś w warsztaciku. xD
No to, Seciu, w porę. xD
Ban, bo racja! xDD Chociaż nie nazwałabym tego talentem. XD To po prostu jedyne co w miarę lubię. Oprócz pisania fanfików... :'D

Ban, bo może przy odrobinie szczęścia i ćwiczeń okaże się to talentem? xD Kto wie? xD
A i zawsze możesz też próbować startować do pisarki, skoro nawet zboczone fanfikszyn do Zmierzchu ze zmienionymi imionami bohaterów zostało wydane i stało się światowym bestsellerem! XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-04-2016 o 21h54)
Ban, bo lepiej późno niż wcale Ananasie ;p
Ban, bo ja to mam jednak większe ambicje niż pisanie takich raków. X"D

Ban, bo o! Właśnie, Seciu! 
Zmęczona jestem. Poszłabym poczytać, a potem spać. Ale posłuchałabym jeszcze jakiś piosenek śpiewanych przez Oliviera (Ostatnio to mój ulubiony Vokaloid. xD), a nie mam czegoś innego, z czego mogłabym sobie puścić piosenkę. Tylko komputer. XD Tró dylematy Ananasa tak bardzo... Ciekawe, co będzie, kiedy będę musiała wybierać liceum lub technikum! xD
Boże. To już za rok. q.q
...Okeeej, oglądam jakieś dziwne anime, bo akurat jego nazwa mi się przypomniała. XD
Majeranku, zawsze mozesz napisać coś lepszego. Na przykład bardziej rakowego! XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-04-2016 o 22h21)
Ban, bo ja dzisiaj na zmianę - polski, historia, polski, historia, a teraz kładę się ze świadomością, że muszę wstać i zrobić matmę, przec co pewnie nie zasnę, bo łóżko to przecież takie wygodne miejsce.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (04-04-2016 o 22h22)

Ban, bo w takim razie zrób ją teraz! Tak czy siak będziesz krócej spała, ale może przynajmniej nie będziesz się denerwowała potem i normalnie zaśniesz.

Ban, bo chyba po prostu zrobię sobie zrzuty z klucza odpowiedzi i będę klepać sobie na rozszerzeniach xD.

Ban, bo pssst, nadal masz pod awatarem "wszystkiego naj...". XDD

Ban, bo zdaję sobie z tego sprawę, ale nie mam pomysłu na co to zmienić.

Ban, bo tak bardzo umieram ._.
Ban bo biedna Neluś, a ja siedzę tu jak cioł i oglądam "Włatcy Móch"

Ban, bo dzisiaj tak gorąco, że z chęcią poszłabym na basen ToT

Ban bo boję się publicznych basenów ale dmucham pompując basenik kuzynki. Co z tego, że jest w motylki i tak do niego wleze :3