Ban, bo owszem. Ale sam fakt, że ja to wcześniej pisałam jest dla mnie zabawny. XD
A opka pisane przez dorosłe baby są zawsze takie pięęękne. xD
Strony : 1 ... 181 182 183 184 185 ... 200
Ban, bo owszem. Ale sam fakt, że ja to wcześniej pisałam jest dla mnie zabawny. XD
A opka pisane przez dorosłe baby są zawsze takie pięęękne. xD
Ban, bo wiecie co jest jeszcze piękniejsze (ale i jednocześnie okropne)? Kiedy te opka zostają wydane ( ͡;° ͜ʖ ͡;°)
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-04-2016 o 15h00)
Ban, bo fakt, wtedy to już jest masakra. XD

Ban, bo mogłam wstać o tej szóstej i zająć się wszystkimi rzeczami na jutro xD.

Ban, bo wstawanie o 6 jest do bani, chyba, że mówimy o 18 e.e
Ban, bo buuu, nie mogłabym tak. Popłakałabym się xD.

Ban, bo wczesne pobudki to jeszcze w lato dozwolone ;p gorzej zimą.
Ban, bo lol, wstać o 18? Ja o 11 panikuję, że pół dnia straciłam.

Ban, bo meh ja nie panikuje q.q Lubię spać, zwłaszcza jak czuję się przeciętnie. A wstawanie wcześnie rano jest dla mnie dziwne, zwłaszcza, że późno chodzę spać ._.
Ban, bo idk czy Iremi tu zagląda, ale no - dziewczyno, z durnym trollem/dzieckiem nie wygrasz.

Ban, bo ogólnie nie zaglądam, ale coś mnie tknęło i zajrzałam XD
No cóż, miałam dziś ciężki dzień, a jutro będzie jeszcze cięższy i nie wytrzymałam. Po prostu musiałam coś napisać ;-;
Ban, bo mnie też ta dziołcha wkurza, ale wychodzę z założenia, że dzieci zostawione same sobie ze swoimi dąsami szybko się nudzą. xD

Ban, bo o co chodzi? o;
Ban, bo o takiego trolla z naszego forum. Nie warto wspominać. :'D

Ban, bo większość raczej kojarzę >< Cuś się stało?
Ah dobra chyba widzę xD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (03-04-2016 o 20h47)
Ban, bo zajrzyj do luźnych jeśli chcesz sobie popsuć nerwy. xD

Ban, bo właśnie zauważyłam, lecę czytać wohoo
LOOL XDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (03-04-2016 o 20h50)
Ban, bo no właśnie... xD Także ten... :'D

Ban, bo ja tam po prostu tę osobę omijam, nigdy nie odpisuję i tak szczerze, to prawie zawsze śmiecham pod nosem po jej postach. Ja rozumiem każdy jest inny, ale podchodzę już do wszystkiego z tak lekką ręką, że mnie to śmieszy, bo użalanie się czy denerwowanie nad kimś takim by mi bardzo nie służyło XD Ale w jednym tam się zgodzę, jeśli troll to słaby, jeśli na poważnie, to czas najwyższy XD
Ban, bo i ja swoje trzy grosze dorzuciłam. Mam nadzieję, że polemika na ten temat się zakończy.
Ban, bo też mam taką nadzieję. XD Aż spróbuję pociągnąć temat wycieczki.

Ban, bo bardzo by się to przydało Zioło ;D
Ban, bo ej, to można podpiąć pod polemikę na temat podium, a podium jest częścią gry, więc się zgadza XD NO SECIA TAKI BUZZKILLER :< A tyle ubawu miałam :< XD
Ban, bo Fro, ja tylko chcę, żebyśmy się zachowywały grzecznie i w ogóle. Chcesz, to po privie możesz pogadać.
W ogóle, Ci priva na fb rzuciłam, a Ty nic ;P
Ban, bo przecież my byłyśmy grzeczne XD Nie mogę pośmiać się z Kanapką, bo mnie zablokowała, jak jej przy pisankach napisałam po privie, że pisanki nie zależą od poziomu i musi szukać XDDD Stwierdziła, że ona uważa inaczej i w skrócie to ma gdzieś, co ja sądzę, bo na pewno to wina poziomu, że nie ma wszystkich XDDDD
Mi się telefon psuje i nigdy nie wiem, ile ma baterii (TO NAPIĘCIE - naprawdę 100% czy może już 1%? : O XD), więc nie trzymam go przy, khe khe, czterech literach, a tym samym nie widzę, że ktoś do mnie pisze XD Zaraz obczaję, ja nie lubię siedzieć na fb, nudne toto x"D