Ban, bo zabierają mi laptopa, eh. Akurat wtedy, jak mam coś w stylu weny. XD

Strony : 1 ... 180 181 182 183 184 ... 200
Ban, bo zabierają mi laptopa, eh. Akurat wtedy, jak mam coś w stylu weny. XD

Ban, bo ojoj, wena to wena, gryź ich!

Ban, bo wszystko mnie boli, wrr. A przynajmniej prawa strona ciała.

Ban, bo z pazurami na nich trzeba było, Ziołę :v
Ten uczuć, kiedy oglądasz film, ale lektor jak zwykle nie jest zgrany z tym, co się dzieje na ekranie, cudownie ❤
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-04-2016 o 13h39)
Ban za doskonały pomysł Jelonie, moje pazury są już tak długie, że z pewnością zrobiłabym mu coś złego. :V

Ban, bo czytam Sevmione takie cudowne, że oh, ah. ♥
Oby Harry się nie ożenił z Mionką, przecież Sevcio ma z nią być. :<
Ban, bo nie rozumiem, jak można shipować Sevmione. To tak, jakbyś szipowała koleżankę z kimś w wieku twojego ojca... Fuj.

Ban, bo przypomniał mi się kamienny jedwab Snejpa... Tylko tam ktoś inny był zamiast Hermiony :v
Aż pójdę analizy czytać.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (03-04-2016 o 13h50)
Ban, bo akurat mój ojciec ma 52 lata, także ten. xD
Miłość różne ma oblicza i to akurat fuj nie jest. Czasem kobieta jest z dużo młodszym mężczyzną, a czasem na odwrót. I się kochają. Ja znam dużo małżeństw, w których różnica wieku jest naprawdę spora, a są szczęśliwi ze sobą i żyją razem. Mówienie, że to jest fuj i ble nie jest zbyt dobre. Między moją mamą i tatą jest 8 lat różnicy i niektórzy mówią, że to jest już sporo, a przecież moi rodzice się dogadują. Ja na przykład nie chciałabym mieć za męża kogoś np. w moim wieku tylko starszego o co najmniej 5 lat.
Ban, bo moim zdaniem pedofilia w opowiadaniach jest okej. Nawet bardzo okej. xD Ale tyyylko w opowiadaniach! XD
A między moimi rodzicami jest różnicy ... *liczy* nie wiem. XD Może dużo, może nie. Ciężko policzyć. A raczej kolejna opowieść z cyklu Skeroza nie boli. Nie pamiętam, kiedy się urodzili moi rodzice. XDD
Lotko, to byłby żwawy staruszek! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Aleee co ja gadam, mój tato ma ponad sześćdziesiąt lat, coś koło 65. XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-04-2016 o 13h59)
Ban, bo Ananasie, chora jesteś. ;_;
Pedofilia nie jest okej NIGDZIE. Ale osoby z dużą różnicą wieku, kiedy są już obie dorosłe mogą się związać. Jak już mówiłam, miłość ma różne oblicza.
Poza tym nie zawierajmy tego tematu, naprawdę...
Ban, bo owszem, chora psychicznie jestem. xD Niejedna osoba już mi to mówiła. XDD
Znowu weszłam w chorą fazę, wybaaacz. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-04-2016 o 14h02)
Ban, bo cóż, problem w tym Szarlotko, że Hermiona nie jest dorosła w Hogwarcie. A potem Snejp nie żyje, soł. Nie mam nic przeciwko związkom z dużą różnicą wieku (chociaż 20 to już wg mnie przesada...) ale Snejp pedofil? Serio?

Ban, bo w sumie to podczas ostatniego roku nauki w Hogwarcie uczniowie mają już 18-19 lat, więc tak jakby się zbliżają do dorosłości. xD Ślub po zakończeniu nauki byłby w sumie okej. XD
...Przy założeniu, że Snejp nie byłby już bliski emerytury. XD
Dooobra, wypływam już.
Ban, bo chyba w końcu przeczytam HP xD
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (03-04-2016 o 14h13)

Ban, bo książki o HP są tak fajne jak fanfikszyn o HP! Swoją drogą to niesamowite, że jeszcze nie czytałaś. xD Książka baardzo znana, niemalże klasyk~! W takim wypadku sruuu do biblioteki/księgarni! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-04-2016 o 14h18)
Ban, bo na ostatnim roku mają 18. To znaczy jak kończą.
Maknae, czytaj, czytaj. XD

Ban, bo jo tysz nie czytałam, ale wolę zostać przy analizach opek z HP.
Tylko już wszystkie z przyczajonej przeczytałam. smuteczeg x"D
Ban, bo na niezatapialnej też mają trochę HP, polecam. Ja aktualnie czytam "Książę do wzięcia" czyli analizę "Rywalek" i nadrabiam dwie ostatnie z PLUS-a.

Ban, bo Armadę też czytałam, teraz już ni ma co.
Trzeba polować na jakieś ałtoreczkowe opka na syfie xD
Ban, bo aż mi się przypomniała analiza sfowego rpg... Trochę się analizatorki rypnęły, bo czepiały się tego, że ktoś stał jak kukiełka i czekał na swoją kolej, a w grupowym inaczej się nie da. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-04-2016 o 14h30)

Ban, bo która to była analiza?
Szkoda, że już usunięto z syfa opko o Dżesice zaatakowanej przez noRZowanika.
Najpiękniejsze jakie kiedykolwiek czytałam xD
Ban, bo zapłakałam. xD Nie pamiętam, co to za analiza. :C

Ban, bo czytałam tamtą analizę! XD
Takie opka są cudowne. Ale i tak najcudowniejsze są te znalezione w szufladzie, które pisałam mając 9 lat. xDDD
Ban, bo jak ktoś ma 9 lat to zwykle pisze głupoty, ale jak już ktoś ma 20 lat i pisze głupoty to to dopiero jest śmieszne. xD