Ban, bo zawsze możesz edytować i walczyć dalej z resztą, bo nawet nie spróbowałaś połączyć wszystkich. XD

Strony : 1 ... 179 180 181 182 183 ... 200
Ban, bo zawsze możesz edytować i walczyć dalej z resztą, bo nawet nie spróbowałaś połączyć wszystkich. XD

Ban, bo za chwilę spróbuje i będę Dae WON, not Dae LOST XD.

Ban, bo mam nadzieję, że ktoś jeszcze da radę i będę mogła wykorzystać szablon dyplomu. XD

Ban, bo niektóre nawet dla mnie były niezrozumiałe i dziwne, a jak coś jest dziwne dla fanki Romeo to naprawdę takie jest.

Ban, bo ostrzegałyśmy, że nasze myśli chodzą krętymi ścieżkami. XD Potem wyjaśnimy co dla kogo i dlaczego. xD

Ban, bo te moje były bardzo proste i nawet nie potrzeba wyjaśnień xD.
Ale i tak luv <3
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (03-04-2016 o 11h08)

Ban, bo akurat dla ciebie wiedziałyśmy co zrobić, z niektórymi zwyczajnie miałyśmy problem i musiałyśmy kombinować jakieś głupoty. XD Większość tekstów jest moja, więc jak coś to możecie się na mnie wyżywać. xD

Ban, bo chętnie bym sobie strzeliła w łeb, w momencie gdy wpisywałam deklarację, że chcę mieć rozszerzoną historię... Rany.

Ban, bo ja czytając niektóre potencjalnie skisłam xD.

Ban, bo co cię rozśmieszyło, Maknae? xD
Unnie, weź mi nie mów o wyborze rozszerzeń, bo ja już mam stresa... ;_;

Ban, bo ja trafiłam na fatalnych nauczycieli. Na lekcjach nic nie robimy, ale jak zadają coś do domu, to każdy się głowi co w rozprawkach pisać i jak robić zadania. Porażka!

Ban, bo jedyne co wiem o nauczycielach ze szkoły do której idę, to to, że od praktycznych musi być dobry, bo mają niemal 100% zdawalności, wuefista pyta przed każdą lekcją kto chce iść na siłkę (kc, może nie będę musiała grać w siatkę!) i że jedna kobitka, która nam opowiadała o szkole jest naprawdę miła i żywotna. XD
Tylko podobno dyrcię mają surową. :C
(Tak, byłam na jednych otwartych, po prostu loszka, która nas oprowadzała ma w sobie tak niesamowitą energię i jest tak otwarta, że normalnie wow. XD)

Ziolo, mnie troszku rozbawiła gra słow z Lee Hi i JongIn
Ban, bo biedna Unnie, ja mam fatalną nauczycielkę z gegry...

Ban, bo Jongin i Jongout to akurat nie moje, tylko dość popularne z tt, a Lee Hi i Lee Bye to nieco zmieniony tekst unnie (Bye, Lee Hi). xDDD

Ban, bo naszła mnie faza na wymyśla nie nowych sucharów
Kim jest lider Madtown?

Ban, bo loszki w szkole opowiadały sobie kawały na prima aprilis, a ja im bardziej myślałam tym mniej niekpopowych mi przychodziło do głowy... XD

Ban, bo w sumie słuchasz już go 2 lata, dopiero po tym czasie tak fiksuje MOOSg

Ban, bo nawet nie całe dwa lata! Zaczęłam dopiero pod koniec 2014 albo nawet na początku 2015. xD

Ban, bo ja stałam się taka, kiedy tylko zaczęłam rozmawiać z Kpoperkami xD.

Ban, bo ja ostatnio piszę nieco rakową konfę o Exo w Hogwarcie, także no... XD W nowej szkole pewnie stanę się jeszcze bardziej kpopowa, bo moja girlcrush będzie tam ze mną, a jest kpoperką.
W ogóle to chciałam dołączyć do grupy coverowej, ale loszka zbiera ekipę do K-pop festivalu i chyba poczekam, bo jako początkująca nie nauczę się tak szybko układu Got7 do Fly. XD Zresztą dopiero od września będę w Tomaszowie i dopiero wtedy będę mogła się z nimi uczyć densić. :C

Ban, bo to tylko kilka miesięcy, wytrzymasz! Grupy coverowe to fajna sprawa, ja sama jestem w dwóch 

Ban, bo po co aż w dwóch? xD
W Tomaszowie to chyba nawet nie ma tylu. XD

Ban, bo jedna była wokalna i w sumie dziewczyny się wyłamują, ale nie jest jeszcze oficjalnie rozwiązana, a druga jest taneczna, budząca się do życia.

Ban, bo aaa, w tym sensie. xD To rozumiem!
Ahdgf, mama robi i obiad i tak cudownie pachnie, umrę z głodu! T^T

Ban, bo nie jesteś sama T^T.