Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 279

#1701 13-11-2013 o 20h10

Miss'nieobczajona
mndol93
...

Hej! Wygrałam licytację, ale przedmiot nie wyświetla mi się do zapłaty - tak jakbym go nie wygrała, a jestem pewna wygranej. Wiecie może, czy trzeba poczekać, albo coś zrobić?

#1702 13-11-2013 o 20h26

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Po pewnym czasie (do kilku minut) po wejściu na stronę licytacji powinien Ci się wyświetlić komunikat, że wygrałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli po tych kilku minutach nadal nic się nie wyświetla sprawdź czy na pw nie przyszła Ci wiadomość, może ktoś Cię w ostatniej chwili przebił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1703 13-11-2013 o 23h19

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Kolejne pytanie mam.
Dlaczego po przejściu na następny poziom (83.) w zakładce ubrania odblokowane pojawiło się : Niedługo nowe artykuły w tej kategorii! Zaglądaj tu często /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

Czy po jakimś poziomie przestają się odblokowywać ubrania?

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1704 13-11-2013 o 23h45

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Ja również mam pytanie dotyczące dekoracji mieszkań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Można jakoś zmienić widok za oknem, żeby nie była to ściana? I jeśli tak to jak to zrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1705 14-11-2013 o 00h03

Moderator
ErinBlack
...

nisiam
Musisz kupić w IkeLandzie tło do okna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#1706 14-11-2013 o 12h16

Miss'OK
nisiam

dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1707 14-11-2013 o 17h52

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Mam problem z grą na komputerze stacjonarnym a mianowicie chodzi o to, że mogę być tylko na profilu mojej Miss a laptop wysiada  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

I believe i can fly ♥

#1708 14-11-2013 o 18h02

Miss'Żółtodziób
Luna2937
...

Czy kolejność zadań na poziomie 16 ma znaczenie? Bo zrobiłam te operacje potem zerwałam i teraz nie mogę znaleść tego nowego chłopaka,a już go szukam przez 3 dni. To normalne czy jakiś błąd?

We love Shakira

#1709 14-11-2013 o 18h13

Moderator
ErinBlack
...

To normalne, to czy Ci się uda znaleźć chłopaka czy też nie jest losowe, niektóre użytkowniczki czekają czasem nawet ok. tygodnia. Kolejność zadań nie ma znaczenia najważniejsze jest aby je wszystkie wykonać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#1710 14-11-2013 o 18h26

Miss'Żółtodziób
...

Wiem, że podobnym wątek był już poruszany, ale pomimo, że zrobiłam tak jak było w nim napisane tzn. miss jest nakarmiona, waga 68,4 (wcześniej była sporo chudsza) samopoczucie miała 100% (dawka leku zmniejszyła ) to jej twarz jest ciągle zniekształcona. Dawałam jej kilka opakowań lekarstw i dalej nic. jak długo trzeba czekać i co jeszcze zrobić żeby wyglądała normalnie?  /modules/forum/img/smilies/snif.gif

#1711 14-11-2013 o 18h56

Miss'Żółtodziób
...

luci napisał

Wiem, że podobnym wątek był już poruszany, ale pomimo, że zrobiłam tak jak było w nim napisane tzn. miss jest nakarmiona, waga 68,4 (wcześniej była sporo chudsza) samopoczucie miała 100% (dawka leku zmniejszyła ) to jej twarz jest ciągle zniekształcona. Dawałam jej kilka opakowań lekarstw i dalej nic. jak długo trzeba czekać i co jeszcze zrobić żeby wyglądała normalnie?  /modules/forum/img/smilies/snif.gif

Musze dopytać- obecna waga Twojej miss wynosi 68 kg? Bo jeśli tak to ma nadwagę. Waga właściwa misski wynosi 58 kg. Jeśli jest wyższa to objawia się  pulchnością twarzy naszej miss.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (14-11-2013 o 18h58)

#1712 14-11-2013 o 19h00

Miss'Żółtodziób
...

ale zanim zaczełam nabiajć jej wage (bo myślałam, ze jest za chuda i dlatego jej wygląd jest taki a nie inny)  ważyła 61 kg wiec chyba zbyt od normy nie odstawała. to może na siłownie ja wyśle lub na nartach pozjeżdżam /modules/forum/img/smilies/hein.gif

Ostatnio zmieniony przez luci (14-11-2013 o 19h01)

#1713 14-11-2013 o 19h06

Miss'Żółtodziób
...

luci napisał

ale zanim zaczełam nabiajć jej wage (bo myślałam, ze jest za chuda i dlatego jej wygląd jest taki a nie inny)  ważyła 61 kg wiec chyba zbyt od normy nie odstawała. to może na siłownie ja wyśle lub na nartach pozjeżdżam /modules/forum/img/smilies/hein.gif

Skoro jej wygląd zmienił się już przy takiej wadze to widocznie tyle wystarczyło. W celu szybszego zrzucenia wagi naszej miss polecam zakupić rowerek (Ikeland -> przedmioty użytkowe -> rowerek). Jest to jednorazowy zakup, a rowerka możesz użyć w każdej chwili bez zbędnego oczekiwania na zbicie wagi, jak to ma się w przypadku korzystania z siłowni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Rowerek wystarczy umieścić w mieszkaniu misski i korzystać z niego do woli.

Ostatnio zmieniony przez Ikan (14-11-2013 o 19h09)

#1714 14-11-2013 o 19h08

Miss'Żółtodziób
...

no to czas wybrać sie do Ikeland i ćwizyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Mam nadzieje, że pomoże
Dziekuję

Ostatnio zmieniony przez luci (14-11-2013 o 19h09)

#1715 14-11-2013 o 19h08

Miss'nieobczajona
mndol93
...

Hej! Mam pytanie odnośnie promenady gwiazd. Próbowałam dzisiaj robić chyba ok. 6 zdjęć, ale nie mam kasy na kolejny papier. Czy ta gwiazda będzie nadal dostępna? Gwiazdy zmieniają się codziennie, czy pozostają na promenadzie aż do skutku?

#1716 14-11-2013 o 19h10

Moderator
ErinBlack
...

Gwiazdy zmieniają się dwa razy dziennie, o 14 i o północy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oczywiście "utracona" gwiazda jeszcze kiedyś się pojawi, ale próby będzie nabijać od nowa.

ASK || SF

#1717 14-11-2013 o 19h13

Miss'nieobczajona
mndol93
...

Wielka szkoda... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Następnym razem poczekam, aż będę mogła sobie pozwolić na zakup większej ilości papieru. Jednak jest to trochę kosztowne. Dzięki!

#1718 14-11-2013 o 19h14

Miss'Żółtodziób
...

i pomogło  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif jednak nadwaga
jeszcze raz dziękuję

#1719 14-11-2013 o 19h57

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

ErinBlack napisał

Gwiazdy zmieniają się dwa razy dziennie, o 14 i o północy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Oczywiście "utracona" gwiazda jeszcze kiedyś się pojawi, ale próby będzie nabijać od nowa.

Może mi się wydaje,ale z tego co wiem, to jeśli teraz wykorzystała 6 prób, to następnym razem maksymalnie może cztery razy próbować, bo próby się sumują.
Jeśli się mylę,poprawcie.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1720 14-11-2013 o 20h22

Moderator
ErinBlack
...

Motionell napisał

ErinBlack napisał

Może mi się wydaje,ale z tego co wiem, to jeśli teraz wykorzystała 6 prób, to następnym razem maksymalnie może cztery razy próbować, bo próby się sumują.
Jeśli się mylę,poprawcie.

A to nie jest tak, że sumują się jednego dnia? Bo chyba gra nie pamięta prób np. sprzed miesiąca, tak mi się przynajmniej wydaje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

ASK || SF

#1721 14-11-2013 o 21h19

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Pamiętam jak ktoś pisał,że kiedyś nie zrobił zdjęcia, na drugi raz spróbował i pomimo,że udało się wtedy za pierwszym razem, to prób miał powiedzmy 6. Więc chyba pamięta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1722 15-11-2013 o 10h56

Miss'OK
nisiam

To można tylko 10 razy próbować zrobić zdjęcie? A potem co się dzieje?

#1723 15-11-2013 o 11h03

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Żeby zrobić zdjęcie gwieździe musisz mieć zakupiony papier. Jedna próba - jeden papier. Zdjęcie może wyjść za 1,2,5 razem, ale maksymalnie za 10, po tych 10-ciu próbach musi wyjść, nie można dalej próbować. Nic się nie dzieje, poprostu masz to zdjęcie w swoim albumie i dostajesz kilka wersji kolorystycznych stroju od danej gwiazdy.

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (15-11-2013 o 11h05)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1724 15-11-2013 o 11h48

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Ponawiam pytanie, ponieważ nikt nie odpowiedział  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif Mam problem z grą na komputerze stacjonarnym a mianowicie chodzi o to, że mogę być tylko na profilu mojej Miss a laptop wysiada, co robić?

I believe i can fly ♥

#1725 15-11-2013 o 12h03

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Z jakiej korzystasz przeglądarki? Czyściłaś pliki coocki?. Moze to być ten problem,lub wina słabego/zbyt wolnego  łącza.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 279