Zakładka Piękno --> Kosmetyczka --> Solarium (znajduje się w nim możliwość dokonania zarówno peelingu jak i opalenizny)
dokładniej, tu: //www.missfashion.pl/modules/suncare/#
Ostatnio zmieniony przez Cohelia (30-10-2013 o 12h39)
Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 279
Zakładka Piękno --> Kosmetyczka --> Solarium (znajduje się w nim możliwość dokonania zarówno peelingu jak i opalenizny)
dokładniej, tu: //www.missfashion.pl/modules/suncare/#
Ostatnio zmieniony przez Cohelia (30-10-2013 o 12h39)
Hej
mam pytanie
mam misję, że miliarder przebwa na wakacjach w misscity i muszę go poderwać
jak mam się tam udać? wystarczy wysłać miss na wakacje czy to w biurze podróży się załatwia? proszę o pomoc 
Znajdziesz go na dyskotece

Miłość jest piękna, ale nawet dla niej ciężko ci było pochłonąć tyle mleka sojowego. Dostałaś na nie uczulenia, rozchorowałaś się i straciłaś dużo na wadze. Wróć do swojej idealnej wagi: 58 kg.To jest misia
Ale przeciesz moja miss warzy 58 kg nie rozumiem. Prosze o pomoc
to odśwież strone lub powinno ci to zaliczyć jeżeli nie to spróbuj jeszcze wylogować się. Powinno pomóc. Jeżeli dalej masz z tą imisją problem to zgłoś to jako bug
Jak można wziąć udział w konkursie halloween i jak głosować na miss
Musisz mieć przynajmniej 10 sukienek zakupionych w Krainie Halloween. Głosować możesz poprzez kliknięcie przycisku ''Miss Halloween'' po lewej stronie.
Ostatnio zmieniony przez Metropolice (01-11-2013 o 17h42)
Zauważyłam taką łazienkę:
Link do zewnętrznego obrazka
I mam pytanie gdzie można kupić takie kamienie?!
Tych kamieni to szukam już od paru miesięcy wraz z YooSti.
Łudziłyśmy się,że będą na wycieczce Halloween, ale nie ma więc chyba pozostaje nam czekać do Bożego Narodzenia, może tam się pojawią 
Edit: Bo tę łazienkę chyba widziałaś na francuskiej wersji,prawda?
Ostatnio zmieniony przez Motionell (01-11-2013 o 20h49)
Motionell napisał
Tych kamieni to szukam już od paru miesięcy wraz z YooSti.
Łudziłyśmy się,że będą na wycieczce Halloween, ale nie ma więc chyba pozostaje nam czekać do Bożego Narodzenia, może tam się pojawią
Edit: Bo tę łazienkę chyba widziałaś na francuskiej wersji,prawda?
Ale to jest z zagranicznych inspiracji 
I tam dziewczyny napisały,że źrodełko pochodzi z wycieczki noworocznej,więc może kamienie też 
Cześć
Mam taką misje zeby zerwać z chłopakiem ale nie wiem jak to zrobić
Pomóż

Musisz iść do dyskoteki i tam będzie "zerwij". Tylko jeśli dzisiaj się zeszłaś z chłopakiem to ta opcja będzie dopiero jutro 
Mam problem nie moge sie na kompie zalogowac. Przegladarka chrome,mozilla to samo. Na mabimbo moge. Pisze z tel.
Wyswietla sie
Ups!Przegladarka Google nie znalazla strony

YooSti napisał
Mam problem nie moge sie na kompie zalogowac. Przegladarka chrome,mozilla to samo. Na mabimbo moge. Pisze z tel.
Wyswietla sie
Ups!Przegladarka Google nie znalazla strony
Hej, mam 30 poziom misji i potrzebuję wynająć na 10 dni "duży pałac" - tyle, że takowego nie ma. chodzi więc o dużą willę czy o pałac?
Jak masz napisane "wynajmij duży pałac" to nie możesz nic innego wynająć bo ci misji nie zaliczy
Hejka, wie może któraś/któryś ile zwierząt można mieć? Chodzi i o ilość kotów bądź psów bo wiem, że konia można mieć jednego. Ale czy mogę mieć i kota i psa?
Możesz mieć tylko kota lub psa,nie da sie mieć wiecej zwierząt

Trochę lipa z tymi zwierzętami ale no trudno. I tak mam już upatrzoną słodką psinę 
Marii-chan napisał
Jak masz napisane "wynajmij duży pałac" to nie możesz nic innego wynająć bo ci misji nie zaliczy
Ojjj sorki,musisz wynająć to co masz podane w misji, czyli pałac. Bo jeżeli mieszkałaby miss cały czas w pałacu,to jak masz misję z dużą willą to zaliczy.
Wczoraj koło godziny 21 rzuciłam 100 wyzwań. Do tej pory nie zresetowały się one. Wiem,że gdybym rzucała chwilę przed 23:00 to taka sytuacja może zaistnieć,ale o 21:00? Czy to jakiś błąd?
nie ukazują mi się w licytacjach takie ubrania jak np. sukienka origami itp. pokazują mi się tylko ubrania lizou, czy to błąd czy muszę osiągnąć jakiś poziom/logować się więcej dni? Mam też problem z logowaniem się na komputerze stacjonarnym, nie mogę nigdzie wejść, mogę być tylko na prof. mojej Miss 
Ostatnio zmieniony przez Tina45 (13-11-2013 o 17h46)
Tina45 napisał
nie ukazują mi się w licytacjach takie ubrania jak np. sukienka origami itp. pokazują mi się tylko ubrania lizou, czy to błąd czy muszę osiągnąć jakiś poziom/logować się więcej dni? Mam też problem z logowaniem się na komputerze stacjonarnym, nie mogę nigdzie wejść, mogę być tylko na prof. mojej Miss