Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 279

#1751 20-11-2013 o 02h53

Miss'Żółtodziób
...

Mam taki problem - mam misję w której muszę wykonać zdjęcie gwiazdy. Czy gwiazda pojawia się TYLKO kiedy mam zakupiony aparat? Gdzie mogę sprawdzić czy mam zakupiony (bo szczerze mówiąc nie jestem pewna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) oraz ile zostało papieru? Szukałam ale nie mogę znaleźć ani tego ani odpowiedzi na te pytania, proszę pomóżcie, już nie mam nerwów szukać tego sama  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#1752 20-11-2013 o 09h57

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Eternal napisał

Mam taki problem - mam misję w której muszę wykonać zdjęcie gwiazdy. Czy gwiazda pojawia się TYLKO kiedy mam zakupiony aparat? Gdzie mogę sprawdzić czy mam zakupiony (bo szczerze mówiąc nie jestem pewna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png) oraz ile zostało papieru? Szukałam ale nie mogę znaleźć ani tego ani odpowiedzi na te pytania, proszę pomóżcie, już nie mam nerwów szukać tego sama  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Jeśli wejdziesz w to miejsce z gwiazdami to będzie ci pisało czy czegoś nie masz.

I believe i can fly ♥

#1753 20-11-2013 o 11h55

Miss'Żółtodziób
...

Tina45 napisał

Eternal napisał

Jeśli wejdziesz w to miejsce z gwiazdami to będzie ci pisało czy czegoś nie masz.

Od siebie dodam, że to miejsce o którym pisze koleżanka powyżej nazywa się promenada gwiazd i znajduje się w zakładce miasto. Tam faktycznie będziesz miała podane wszystkie istotne dla Ciebie na ten temat informacje, a przy odrobinie szczęścia może spotkasz na promenadzie czekającą na Twoje umiejętności fotograficzne gwiazdę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Powodzenia.

#1754 21-11-2013 o 15h28

Miss'Żółtodziób
...

Mam problem z misją "Udekoruj swoje biuro jakimś przedmiotem. Nie zapomnij go zapisać!" co mam kupić?  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1755 21-11-2013 o 15h33

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Cokolwiek do biura.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1756 21-11-2013 o 15h43

Miss'Żółtodziób
...

Znowu mam pytanie (a i bardzo dziękuję za wcześniejszą pomoc!) po tych zmianach w systemie kupowania przedmiotów, nie mogę znaleźć papieru do robienia zdjęć tam gdzie był do zakupienia poprzednio. Wiecie może gdzie go obecnie dostać?

I jeszcze drugie pytanko, da się jakoś usuwać ubrania z szafy? Pytanie czysto teoretyczne.

#1757 21-11-2013 o 16h06

Miss'Żółtodziób
...

Furietta napisał

Znowu mam pytanie (a i bardzo dziękuję za wcześniejszą pomoc!) po tych zmianach w systemie kupowania przedmiotów, nie mogę znaleźć papieru do robienia zdjęć tam gdzie był do zakupienia poprzednio. Wiecie może gdzie go obecnie dostać?

I jeszcze drugie pytanko, da się jakoś usuwać ubrania z szafy? Pytanie czysto teoretyczne.

Dziękujesz za wcześniejszą pomoc na forum, chociaż licznik Twoich forumowych wiadomości wskazuje, że jest to Twoje pierwsze zapytanie? Multikonto -shame on you, bo to proceder zabroniony. W zakładce Luźne rozmowy na temat gry toczy się właśnie rozmowa na temat zmian po aktualizacji, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Ubrań z szafy usuwać się nie da. Raz zakupione będą w niej na wieczność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1758 21-11-2013 o 16h07

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Aparat i zdjęcia są już niedostępne, jeśli miałaś zapas, została Ci zwrócona jego równowartość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Teraz zdjęcia robisz na promenadzie bezpośrednio, płacąc za zdjęcie tam.

A ubrań nie da się niestety pozbyć. Co kupiłaś, jest Twoje. FOREVER! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1759 21-11-2013 o 16h25

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

Furietta napisał

Dziękujesz za wcześniejszą pomoc na forum, chociaż licznik Twoich forumowych wiadomości wskazuje, że jest to Twoje pierwsze zapytanie? Multikonto -shame on you, bo to proceder zabroniony. W zakładce Luźne rozmowy na temat gry toczy się właśnie rozmowa na temat zmian po aktualizacji, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Ubrań z szafy usuwać się nie da. Raz zakupione będą w niej na wieczność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Rzecz w tym że gram z siostrą, jedno konto jest jej, ale jakby 'dzielimy się' oboma, dlatego tak wypadło, wybacz za niedomówienie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png No i dzięki za wskazówkę, idę zobaczyć czy tamta rozmowa przyniesie odpowiedzi na moje pytani ;D

#1760 21-11-2013 o 17h43

Miss'OK
Hildee

Rodzinne "multikonto" zgłoszone w odpowiednie miejsce. Jednakże przestrzegam Was przed "wymienianiem" się postaciami, gdyż jest to wbrew regulaminowi. Niech każda loguje się tylko na swoje konto, bo podawanie sobie passów jest zabronione. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1761 21-11-2013 o 18h42

Miss'Żółtodziób
...

Kupiłam zapas żeli pod prysznic, ale nie wyświetlają mi się w dziale "higiena" (tam na górze, gdzie jest napisane na ile procent miss jest czysta). Znalazłam żele w mieszkaniu, ale nie mogę ich użyć, bo po kliknięciu akcji pokazuje mi się komunikat, że nie posiadam tego przedmiotu. To jakiś błąd, czy czegoś nie ogarniam?  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif

#1762 21-11-2013 o 21h11

Miss'Żółtodziób
...

Metropolice napisał

Cokolwiek do biura.

np co ? bo kupuje i nie zalicza... /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

#1763 21-11-2013 o 21h14

Miss'OK
Hildee

Qwiatuszek - musisz te przedmioty umieścić w biurze i je zapisać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Shio - spróbuj umieścić te żele w pokoju i je zapisać i dopiero wtenczas ich użyć. Działa?

#1764 21-11-2013 o 21h30

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

Qwiatuszek - musisz te przedmioty umieścić w biurze i je zapisać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Shio - spróbuj umieścić te żele w pokoju i je zapisać i dopiero wtenczas ich użyć. Działa?

umieszczałam - robiłam zapisz i nic   /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  może trzeba coś konkretnego kupić  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#1765 21-11-2013 o 21h34

Miss'Żółtodziób
...

qwiatuszek napisał

Hildee napisał

umieszczałam - robiłam zapisz i nic   /modules/forum/img/smilies/sniff.gif  może trzeba coś konkretnego kupić  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

ok ok juz mam  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  dziękuję wszystkim za pomoc  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#1766 21-11-2013 o 22h19

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Na przyszłość nie pisz posta pod postem,tylko użyj opcji zmień.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1767 22-11-2013 o 11h23

Miss'Żółtodziób
...

gdzie mogę znaleźć papier fotograficzny? wcześniej był w sklepie spożywczym a teraz?

#1768 22-11-2013 o 12h02

Miss'OK
Hildee

Teraz papieru nie potrzebujesz, za fotografie płaci się bezpośrednio na promenadzie podczas pojawienia si,ę gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1769 22-11-2013 o 13h21

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

nie rozumiem jak zagrac w safari... jestem w keni i pierwsza misja jaka mam to zagrac w safari/ Pisze ze musze isc na recepcje kliknac na pamiatki i zagrac w safari ale jak klikam na pamiątki to nie ma tam zadnej gry tylko rozne rzeczy do kupienia. O co chodzi ?

#1770 22-11-2013 o 14h28

Miss'gadułka
Kecil
...
Miejsce: I tak mnie nie znajdziesz =3=

Teraz można przymierzać ubrania już w sklepie bo wyświetla tam się Miss, ale ja zmieniłam jej normalnie makijaż, a w sklepie się nie zmieniło... Ma taki jak miała, jak to zmienić?

Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka

#1771 22-11-2013 o 14h47

Miss'Żółtodziób
...

Ashanti napisał

nie rozumiem jak zagrac w safari... jestem w keni i pierwsza misja jaka mam to zagrac w safari/ Pisze ze musze isc na recepcje kliknac na pamiatki i zagrac w safari ale jak klikam na pamiątki to nie ma tam zadnej gry tylko rozne rzeczy do kupienia. O co chodzi ?

W poleceniu jest błąd, jeśli chcesz zagrać w Safari Photo, musisz kliknąć na "Wycieczka", taką ulotkę stojącą na biurku w recepcji.

#1772 22-11-2013 o 15h11

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

Mam pytanie:
Czy w Nineland są już wszystkie ubrania itd które były przed aktualizacją? Bo niektórych nie mogę znaleźć.

#1773 22-11-2013 o 15h45

Miss'Żółtodziób
...

Hildee napisał

Niestety, nawet po zapisaniu żelu nadal go "nie posiadam" i nie mogę go użyć.

#1774 22-11-2013 o 16h00

Miss'Żółtodziób
...

dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Hildee napisał

Teraz papieru nie potrzebujesz, za fotografie płaci się bezpośrednio na promenadzie podczas pojawienia si,ę gwiazdy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1775 22-11-2013 o 16h17

Miss'nieobczajona
...

Shio napisał

Hildee napisał

Niestety, nawet po zapisaniu żelu nadal go "nie posiadam" i nie mogę go użyć.

Postaraj się jeszcze raz kupić oraz spróbować użyć po ustawieniu w łazience.

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 279