Mam taki problem - mam misję w której muszę wykonać zdjęcie gwiazdy. Czy gwiazda pojawia się TYLKO kiedy mam zakupiony aparat? Gdzie mogę sprawdzić czy mam zakupiony (bo szczerze mówiąc nie jestem pewna
) oraz ile zostało papieru? Szukałam ale nie mogę znaleźć ani tego ani odpowiedzi na te pytania, proszę pomóżcie, już nie mam nerwów szukać tego sama 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 279
#1751 20-11-2013 o 02h53
#1752 20-11-2013 o 09h57
Eternal napisał
Mam taki problem - mam misję w której muszę wykonać zdjęcie gwiazdy. Czy gwiazda pojawia się TYLKO kiedy mam zakupiony aparat? Gdzie mogę sprawdzić czy mam zakupiony (bo szczerze mówiąc nie jestem pewna) oraz ile zostało papieru? Szukałam ale nie mogę znaleźć ani tego ani odpowiedzi na te pytania, proszę pomóżcie, już nie mam nerwów szukać tego sama
Jeśli wejdziesz w to miejsce z gwiazdami to będzie ci pisało czy czegoś nie masz.
I believe i can fly ♥
#1753 20-11-2013 o 11h55
Tina45 napisał
Eternal napisał
Mam taki problem - mam misję w której muszę wykonać zdjęcie gwiazdy. Czy gwiazda pojawia się TYLKO kiedy mam zakupiony aparat? Gdzie mogę sprawdzić czy mam zakupiony (bo szczerze mówiąc nie jestem pewna) oraz ile zostało papieru? Szukałam ale nie mogę znaleźć ani tego ani odpowiedzi na te pytania, proszę pomóżcie, już nie mam nerwów szukać tego sama
Jeśli wejdziesz w to miejsce z gwiazdami to będzie ci pisało czy czegoś nie masz.
Od siebie dodam, że to miejsce o którym pisze koleżanka powyżej nazywa się promenada gwiazd i znajduje się w zakładce miasto. Tam faktycznie będziesz miała podane wszystkie istotne dla Ciebie na ten temat informacje, a przy odrobinie szczęścia może spotkasz na promenadzie czekającą na Twoje umiejętności fotograficzne gwiazdę
Powodzenia.
#1754 21-11-2013 o 15h28
Mam problem z misją "Udekoruj swoje biuro jakimś przedmiotem. Nie zapomnij go zapisać!" co mam kupić? 
#1755 21-11-2013 o 15h33
Cokolwiek do biura.
#1756 21-11-2013 o 15h43
Znowu mam pytanie (a i bardzo dziękuję za wcześniejszą pomoc!) po tych zmianach w systemie kupowania przedmiotów, nie mogę znaleźć papieru do robienia zdjęć tam gdzie był do zakupienia poprzednio. Wiecie może gdzie go obecnie dostać?
I jeszcze drugie pytanko, da się jakoś usuwać ubrania z szafy? Pytanie czysto teoretyczne.
#1757 21-11-2013 o 16h06
Furietta napisał
Znowu mam pytanie (a i bardzo dziękuję za wcześniejszą pomoc!) po tych zmianach w systemie kupowania przedmiotów, nie mogę znaleźć papieru do robienia zdjęć tam gdzie był do zakupienia poprzednio. Wiecie może gdzie go obecnie dostać?
I jeszcze drugie pytanko, da się jakoś usuwać ubrania z szafy? Pytanie czysto teoretyczne.
Dziękujesz za wcześniejszą pomoc na forum, chociaż licznik Twoich forumowych wiadomości wskazuje, że jest to Twoje pierwsze zapytanie? Multikonto -shame on you, bo to proceder zabroniony. W zakładce Luźne rozmowy na temat gry toczy się właśnie rozmowa na temat zmian po aktualizacji, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Ubrań z szafy usuwać się nie da. Raz zakupione będą w niej na wieczność
#1758 21-11-2013 o 16h07
Aparat i zdjęcia są już niedostępne, jeśli miałaś zapas, została Ci zwrócona jego równowartość
Teraz zdjęcia robisz na promenadzie bezpośrednio, płacąc za zdjęcie tam.
A ubrań nie da się niestety pozbyć. Co kupiłaś, jest Twoje. FOREVER! 
#1759 21-11-2013 o 16h25
Ikan napisał
Furietta napisał
Dziękujesz za wcześniejszą pomoc na forum, chociaż licznik Twoich forumowych wiadomości wskazuje, że jest to Twoje pierwsze zapytanie? Multikonto -shame on you, bo to proceder zabroniony. W zakładce Luźne rozmowy na temat gry toczy się właśnie rozmowa na temat zmian po aktualizacji, tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Ubrań z szafy usuwać się nie da. Raz zakupione będą w niej na wieczność
Rzecz w tym że gram z siostrą, jedno konto jest jej, ale jakby 'dzielimy się' oboma, dlatego tak wypadło, wybacz za niedomówienie
No i dzięki za wskazówkę, idę zobaczyć czy tamta rozmowa przyniesie odpowiedzi na moje pytani ;D
#1760 21-11-2013 o 17h43
Rodzinne "multikonto" zgłoszone w odpowiednie miejsce. Jednakże przestrzegam Was przed "wymienianiem" się postaciami, gdyż jest to wbrew regulaminowi. Niech każda loguje się tylko na swoje konto, bo podawanie sobie passów jest zabronione. 
#1761 21-11-2013 o 18h42
Kupiłam zapas żeli pod prysznic, ale nie wyświetlają mi się w dziale "higiena" (tam na górze, gdzie jest napisane na ile procent miss jest czysta). Znalazłam żele w mieszkaniu, ale nie mogę ich użyć, bo po kliknięciu akcji pokazuje mi się komunikat, że nie posiadam tego przedmiotu. To jakiś błąd, czy czegoś nie ogarniam? 
#1762 21-11-2013 o 21h11
Metropolice napisał
Cokolwiek do biura.
np co ? bo kupuje i nie zalicza...
#1763 21-11-2013 o 21h14
Qwiatuszek - musisz te przedmioty umieścić w biurze i je zapisać 
Shio - spróbuj umieścić te żele w pokoju i je zapisać i dopiero wtenczas ich użyć. Działa?
#1764 21-11-2013 o 21h30
Hildee napisał
Shio - spróbuj umieścić te żele w pokoju i je zapisać i dopiero wtenczas ich użyć. Działa?
umieszczałam - robiłam zapisz i nic
może trzeba coś konkretnego kupić
#1765 21-11-2013 o 21h34
qwiatuszek napisał
Hildee napisał
umieszczałam - robiłam zapisz i nicmoże trzeba coś konkretnego kupić
ok ok juz mam
dziękuję wszystkim za pomoc
#1766 21-11-2013 o 22h19
Na przyszłość nie pisz posta pod postem,tylko użyj opcji zmień.

#1767 22-11-2013 o 11h23
gdzie mogę znaleźć papier fotograficzny? wcześniej był w sklepie spożywczym a teraz?
#1768 22-11-2013 o 12h02
Teraz papieru nie potrzebujesz, za fotografie płaci się bezpośrednio na promenadzie podczas pojawienia si,ę gwiazdy 
#1769 22-11-2013 o 13h21
nie rozumiem jak zagrac w safari... jestem w keni i pierwsza misja jaka mam to zagrac w safari/ Pisze ze musze isc na recepcje kliknac na pamiatki i zagrac w safari ale jak klikam na pamiątki to nie ma tam zadnej gry tylko rozne rzeczy do kupienia. O co chodzi ?
#1770 22-11-2013 o 14h28
Teraz można przymierzać ubrania już w sklepie bo wyświetla tam się Miss, ale ja zmieniłam jej normalnie makijaż, a w sklepie się nie zmieniło... Ma taki jak miała, jak to zmienić?
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
#1771 22-11-2013 o 14h47
Ashanti napisał
nie rozumiem jak zagrac w safari... jestem w keni i pierwsza misja jaka mam to zagrac w safari/ Pisze ze musze isc na recepcje kliknac na pamiatki i zagrac w safari ale jak klikam na pamiątki to nie ma tam zadnej gry tylko rozne rzeczy do kupienia. O co chodzi ?
W poleceniu jest błąd, jeśli chcesz zagrać w Safari Photo, musisz kliknąć na "Wycieczka", taką ulotkę stojącą na biurku w recepcji.
#1772 22-11-2013 o 15h11
Mam pytanie:
Czy w Nineland są już wszystkie ubrania itd które były przed aktualizacją? Bo niektórych nie mogę znaleźć.
#1773 22-11-2013 o 15h45
Hildee napisał
Niestety, nawet po zapisaniu żelu nadal go "nie posiadam" i nie mogę go użyć.
#1774 22-11-2013 o 16h00
dzięki 
Hildee napisał
Teraz papieru nie potrzebujesz, za fotografie płaci się bezpośrednio na promenadzie podczas pojawienia si,ę gwiazdy
#1775 22-11-2013 o 16h17
Shio napisał
Hildee napisał
Niestety, nawet po zapisaniu żelu nadal go "nie posiadam" i nie mogę go użyć.
Postaraj się jeszcze raz kupić oraz spróbować użyć po ustawieniu w łazience.