Misji w tym roku jest 30. A ty którą kończysz?

Strony : 1 ... 65 66 67 68 69 ... 279
Misji w tym roku jest 30. A ty którą kończysz?

Czy możne teraz zrobić zdjęcie jakiejś haołinowej gwieździe? Jeśli tak, to gdzie?
Jeżeli jesteś na wycieczce,musisz z niej zrezygnować i iść na promenadę.A później spokojnie możesz wrócić. Wycieczka jest darmowa i nie zabiera ilości dni które masz przeznaczone.

nie mogę zrobić peelingu! pomocy 
Możesz tylko raz dziennie wykorzystać,albo peeling,albo solarium.

Zrobiłam już 10 razy zdjęcie z Kate i jaszcze nie wyszło!!!!!Co zrobić???????????
Niestety, przepadło. Masz tylko 10 prób na daną gwiazdę i rzadko, ale jednak zdarza się, że ani jedno zdjęcie nie wyjdzie.
lillchen napisał
Niestety, przepadło. Masz tylko 10 prób na daną gwiazdę i rzadko, ale jednak zdarza się, że ani jedno zdjęcie nie wyjdzie.
Jeszcze nie, ale nigdy nie próbowałam aż dziesięć razy - zazwyczaj nie mam kasy na tyle papierów.
lillchen napisał
Jeszcze nie, ale nigdy nie próbowałam aż dziesięć razy - zazwyczaj nie mam kasy na tyle papierów.
Cześć! Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tą szóstą gwiazdą za darmo?
Pewnie jak zrobisz zdjęcia wszystkim nowym gwiazdą,tą szóstą masz za darmo czyli nie zje ci papieru,

Majerankowa napisał
Czy tylko ja mam taki problem, że gdy opuszczam wycieczkę (polowałam na gwiazdę xd) to meble i dekoracje zakupione na Halloweeen mi się nie wyświetlają? Nie wiem jak jest z ubraniami, bo nie sprawdzałam, ale skoro moja miss wciąż miała strój Halloweenowy to ubrania chyba były.
Ps. Zauważyłam to zanim umeblowałam mój pokój hotelowy...

A gdzie ci sie te meble nie wyświetla,w miasteczku czy normalnie w pomieszczeniach.

Pomieszczenie Halloweenowe ozdabiasz niezależnie od mieszkania.
Elementy powinny się znajdować w mieszkaniu w odpowiednich pomieszczeniach (salonowe w salonie itd.) w odpowiednich zakładkach.
Co zrobić, żeby dobrze wyszło zdjęcie z gwiazdą?
Musisz mieć minimum 10 zdjęć, bo nie raz wychodzi zdjęcie za pierwszym razem, a innym razem za 10.

Nie ma żadnego "sposobu" na udane zdjęcie, jak napisała już Yoosti - to kwestia przypadku. Najlepiej więc nie robić zdjęć zanim nie uzbiera sie 10 papierów fotograficznych żeby uniknąć niepotrzebnej straty MM. Czasami udaje się zrobić dobre zdjęcie wcześniej, ale czasami nie, a głupio zużyć na marne 9 papierów, gdy dopiero za 10 przyjdzie gwiazda.
co zrobic zeby wygrac w grze buziaki?

jak się rzuca chłopaka ?? odpowiedzi na priv ;-)
Aby zerwac z chlopakiem udaj sie na dyskoteke. Jezeli dzisiaj go poderwalas idz tam jutro

Camilla6 napisał
co zrobic zeby wygrac w grze buziaki?![]()
Czy jeśli miałam faceta, misja kazała mi z nim zerwać i mam teraz 10 dni wyjęte z gry (wizyty u psychologa) to mogę próbować jeszcze raz poderwać poprzedniego czy wtedy mi wyzeruje misję i cofnie do poprzedniej?
Ostatnio zmieniony przez Motionell (29-10-2013 o 23h19)
Misje nigdy nie są cofane.
YooSti napisał
Możesz tylko raz dziennie wykorzystać,albo peeling,albo solarium.