MaryMasza napisał
O co chodzi z koniem w Ikealandzie?
Koń jest jako ozdoba, która daje Ci samopoczucie i MN, gdy go kupisz
Ostatnio zmieniony przez czerwonewino (18-02-2015 o 08h21)

Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 279
MaryMasza napisał
O co chodzi z koniem w Ikealandzie?
Ostatnio zmieniony przez czerwonewino (18-02-2015 o 08h21)

miss pop to jest ile masz głosów serduszek czy tam gwiazdek a deko pop to jest prawie to samo tylko z pokojem który wybrałaś na konkurs decoSenioorita napisał
Co to są te miss pop i deco pop ??
czerwonewino dzięki. 
Ostatnio zmieniony przez MaryMasza (18-02-2015 o 13h55)
Mam teraz tego chłopaka Kounette i jeszcze ani raz gdy wciskałam " Akcja " nic mi nie wyskoczyło , czy to normalne ? A jestem z nim już długo !
KaaŚ napisał
Mam teraz tego chłopaka Kounette i jeszcze ani raz gdy wciskałam " Akcja " nic mi nie wyskoczyło , czy to normalne ? A jestem z nim już długo !

Zawsze się zastanawiałam, jak moderatorki zostały moderatorkami. Na początku MF były jakieś wybory czy to przez znajomości? 

Czy wiecie jak pozbyć się tatuażu? O ile dobrze patrzyłam nie zauważyłam tam żadnego "iksa" ani niczego podobnego. Muszę zastąpić innym czy jest jakiś sposób aby się go pozbyć? 

czerwonewino napisał
Czy wiecie jak pozbyć się tatuażu? O ile dobrze patrzyłam nie zauważyłam tam żadnego "iksa" ani niczego podobnego. Muszę zastąpić innym czy jest jakiś sposób aby się go pozbyć?
MissPaulka napisał
czerwonewino napisał
Wybierz część ciała na której masz tatuaż i kliknij na wzór którego użyłaś

Czy wiecie ile mniej więcej MM potrzeba, by przejść misje w Chinach i Kenii? Chciałabym przejść wszystkie, w którymś z tych dwóch miejsc, ale nie wiem, ile powinnam zaoszczędzić, zanim tam się wybiorę.
Lahlae, przeliczyłam koszty korzystając z dziennika podróży i za same przedmioty potrzebne do misji w Kenii trzeba zapłacić ok. 26tyś, a w Chinach 28tyś. W obu przypadkach dochodzą do tego koszty "kup minimum" i koszty pobytu w hotelu. Wydatek podobny, więc może wybierz tą, z której ciuchy bardziej Ci się podobają/chciałabyś mieć/są Ci potrzebne. 
Melanie napisał
Lahlae, przeliczyłam koszty korzystając z dziennika podróży i za same przedmioty potrzebne do misji w Kenii trzeba zapłacić ok. 26tyś, a w Chinach 28tyś. W obu przypadkach dochodzą do tego koszty "kup minimum" i koszty pobytu w hotelu. Wydatek podobny, więc może wybierz tą, z której ciuchy bardziej Ci się podobają/chciałabyś mieć/są Ci potrzebne. :)
Jak zamienić znaczek z dziewczęcego na chłopięcy
LoveLoveLoveLoveLove, musisz wejść w Moje konto i zaznaczyć, że jesteś chłopakiem, a znaczek zmieni się sam.
Wie ktoś może jak znaleść fryzure ktora sie juz mialo i zeby za nia znowu nie płacić ??
Płacisz przy każdej zmianie fryzury na inną. Jeśli chodzi ci o to, że masz w danej chwili jedną, ale klikniesz na inną żeby sprawdzić jak w niej wyglądasz i jednak wrócisz do poprzedniej to wtedy nic Cię to nie kosztuje.
Niedawno wyjechałam w podróż do Chin, realizując misje natknęłam się na zadanie: Zagraj w grę "Wachlarz poproszę!"
Niestety, nie mogę znaleźć tej gry. Ma zmienioną nazwę, czy to błąd? 
Admete, musisz wejść w zakładkę "hotel" i kliknąć w wachlarz. :>
Ostatnio zmieniony przez Melanie (21-02-2015 o 16h19)
Czy ktoś wie czy można wyjść za mąż?
Z góry dziękuję za pomoc;)))
Na missfashion? Nie, nie można :'D
Hm... jeśli kupię sobie tańsze szkolenie, to przez te 10 dni będę dostawać MM z aktualnej pracy?
Pytam się, bo zawsze pobierałam droższe szkolenie, a teraz po prostu przez gwiazdy nie dam rady uzbierać 20 000 MM 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (22-02-2015 o 20h25)
Już nie będziesz jej miała, bo będziesz odbywała szkolenie. A więc - nie, nie będziesz dostawała MM z aktualnej pracy.
PS Moim zdaniem bardziej ci się opłaca brać przyspieszone - z moich koślawych obliczeń wynika, że stracisz na nim tylko 1000 MM, a zyskasz mebelki i ubranka. ^^
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (22-02-2015 o 20h46)
Patrycjatoja napisał
Czy ktoś wie czy można wyjść za mąż?
Z góry dziękuję za pomoc;)))
jak wziąć udział w licytacji