Czasem się da, ale ta opcja działa rzadko. :<

Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 279
Czasem się da, ale ta opcja działa rzadko. :<

Chciałam się zapytać, bo wraz z nowymi zwierzątkami powstała opcja, że nie odbiorą nam ich nawet jeśli nie będziemy o nie dbać, ale nie będziemy zdobywać Miss Nastroju dopóki ich nie "oporządzimy", czy wiecie jakie są granice karmienia i czyszczenia? Bo zazwyczaj karmię zwierzątko co kilka dni jak mu wskoczy 24% głodu, ale jeśli mam go karmić codziennie to trochę bez sensu. Dlatego zapytuję
Pytanie do misji:
Zagraj w grę "posprzątaj w swojej torbie"
Grałam w nią i przegrałam ( grałam całą grę ), a nie było zaznaczone, że grałam :'(
Może musisz wygrać tę grę? Spróbuj znowu jutro.
Czy wraz z zdobywaniem wyższych poziomów to pojawiajom się nowe stroje tagże w podróżach?
Alicija7 nie, stroje w podróżach są dostępne wszystkie niezależnie od poziomu w grze.

i znowu ten sam problem licytuje nowom sukienke i np.chwilowo cena wynosi 3500MM i chce podbić ją do 4000MM a mam do dyspozycji 5426 i wyskakuje mi że mam zamało MM i musze iść do banku.Sprawdzałam czy źle wpisuje ale nie nawet jak daje nirzszom cene lub wyrzszom wyskakuje mi to samo co robić??
Witajcie. 
Czy wam pojawiają się normalnie gwiazdy na defiladzie?
Bo ja wchodzę rano, popołudniu i po 22, a tu nic -.-, nie mam pojęcia co jest grane...
Alicija7 to że Ci tyle wyświetla, nie znaczy, że tyle jest warta. Jak zapewne wiesz wpisujesz cenę, do jakiej chcesz płacić za daną rzecz. Niektórzy wpisują i po 50k MM, żeby nikt ich nie przebił, więc widocznie ktoś już wcześniej postawił na nią więcej MM niż Ty.
Natt35 pojawianie się gwiazd na promenadzie jest całkowicie losowe. Jeżeli Ci się nie pojawiają nie jest to żaden bug, po prostu ich w danej chwili nie masz.
Cześć. Mam pewien "lekki" problem. Chcę, by moja miss "wspinała się" po rankingu w górę. Tylko trochę nie wiem, czemu jej to nie idzie... "Aby pojawić się w rankingu, twoja Miss musi cieszyć się dobrym zdrowiem! Jest on aktualizowany raz na dzień." Dobre zdrowie? Nie rozumiem, miss jest zdrowa, szczupła, ma dobre samopoczucie, o co chodzi ze zdrowiem? Przede mną jest miss która ma mniejszy lvl niż ja i mniej MN niż moja miss. Jak piąć się w górę? 

Chodzi o MN, ale ranking aktualizuje się raz dziennie.

Mam wielki problem . Poco mi te punkty mn? Mam ich 21 628 ale nie wiem po co one są. Fajnie by było gdyby można było nimi płaci ć
@Asiagłam, MN to punkty Miss Nastroju, pozwalają Ci się piąć wyżej w klasyfikacji, wpływają na wygrane w pojedynkach i są potrzebne do przejścia niektórych misji (na dalszych poziomach są progi MN do zaliczenia).
Sartani napisał
Chciałam się zapytać, bo wraz z nowymi zwierzątkami powstała opcja, że nie odbiorą nam ich nawet jeśli nie będziemy o nie dbać, ale nie będziemy zdobywać Miss Nastroju dopóki ich nie "oporządzimy", czy wiecie jakie są granice karmienia i czyszczenia? Bo zazwyczaj karmię zwierzątko co kilka dni jak mu wskoczy 24% głodu, ale jeśli mam go karmić codziennie to trochę bez sensu. Dlatego zapytuję
Jest jakieś specjalne wydarzenie na walentynki czy tylko ten konkurs? Coś mi się obiło o uszy.
O. To super. Dzięki. 
jak dodac zdjecie do odpwiedzi
Wpisać [*img][/*img] tylko, że bez * i wkleić bezpośredni link pomiędzy obie części, bądź użyj tego guziczka IMG
Link do zewnętrznego obrazka
(co skutkuje poprzednim wypisanym przeze mnie krokiem). Ewentualnie kliknij tę opcję
A następnie "dodaj zdjęcie"
i wybierz z komputera zdjęcie, które chcesz wstawić.
Czy na poziomie 100 przy misji kupna rzeczy do salonu muszę je zapisać w mieszkaniu? I mieć salon (mieszkam u rodziców = muszę coś wynająć)? I czy Gwiazda Poziom 100 nie zniknie dopóki nie zrobię zdjcia?
czy ktoś wie jaki numer ma fryzura którą ma na sobie w klasyfikacji Lillien bo nie moge jej znaleźć chyba że trzeba zrobić zdięcie?
Alicija7, fryzura nr 734 i pasemko 43. 
dyokira napisał
Czy na poziomie 100 przy misji kupna rzeczy do salonu muszę je zapisać w mieszkaniu? I mieć salon (mieszkam u rodziców = muszę coś wynająć)? I czy Gwiazda Poziom 100 nie zniknie dopóki nie zrobię zdjcia?

@Dyokira bodajże nie znika, w końcu jest wymogiem do misji., ale głowy nie dam q.q
Ostatnio zmieniony przez nelumi (11-02-2015 o 21h15)
Przepraszam, chodzi o to ,że jest nowa misja u chłopaka. Kup komplet Deklaracja (nie będe wymieniać wszystkiego) i nie wiem gdzie jest ślad buziak może jakaś podpowiedź?