Wpisz u Gateana w wyszukiwarkę 'buziak' i samo się odnajdzie:)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 161 162 163 164 165 ... 279
Wpisz u Gateana w wyszukiwarkę 'buziak' i samo się odnajdzie:)
Znów mam problem.Na grze słodki flird i missfashion powiększył mi się ekran. Czy ktoś pomoże?
Jaką masz przeglądarkę?
Często w pasku adresu jest lupka z minusem i wystarczy kliknąć,jeśli nie to kombinacja klawiszy- u mnie jest to klawisz ctrl,shift i klawisz z minusem:)
A jak pozbyć się opalenizny? Grałam w siatkówkę na plaży i po tym zobaczyłam, ze mam opaleniznę
zniknie sama?
Twoja miss spaliła się na słońcu, zniknie po kilku dniach.
Następnym razem użyj kremu przeciwsłonecznego. Supermarket > Higiena > Ostatnia pozycja na pierwszej stronie.

jaskolka22 napisał
A jak pozbyć się opalenizny? Grałam w siatkówkę na plaży i po tym zobaczyłam, ze mam opaleniznęzniknie sama?

Dziś mam 100 dzień gry , dostałam za to miss monety ale na kacie ich nie mialam niewiem czemu .. Wiecie może coś o tym ?
KaaŚ to nie miss monety, tylko miss nastrój.

ahaaa szkoda ale dzieki za odpowiedz 
Co to kod ID?
Numer ID to numer identyfikacyjny miss.
Link do zewnętrznego obrazka
Potrzebuję fachowej pomocy w nakładaniu warstw w szafie (np, bluzka na bluzkę), czy ktoś byłby mi w stanie pomóc?
Czemu nigdzie nie moge znalezc w szafie bukietu na walentynki 2015? Wchodzilam na telefonie we walentynki i przycisnelam standardowo "dziekuje" czemu nigdzie nie ma tego bukietu? 
ile jest walentynkowych gwiazd prosze wybiszcie je
Alicja7 Walentynkowe gwiazdy - Jonny, Mr. Darcie, Elisabeth, Baby, Afrodyta (ostatniej nie jestem pewna bo piszą o 4, ale wydaje mi się, że też)
Meska, sprawdź czy przez przypadek nie wpakowałaś go w kuferek, albo wciśnij w wyszukiwarkę szafową (xD)
Mam pytanie co do gwiazdy Poziom Sto. Czy powinna mi się ona pojawić zaraz po przejściu na poziom 100, czy jest kapryśna i pojawia się jak chce jak zwykłe gwiazdy? Czekam już na nią trzeci dzień i nie wiem czy tak ma być, czy o co jej chodzi :<
Shillo z tego co pamiętam u mnie pojawiła się od razu.

Nie wiem, czy w dobrym miejscu umieszczam pytanie, najwyżej ktoś mnie sprostuje
Wiem, że obniżka cen jest do jutra, tylko pytanie, do której godziny? Czy równo z końcem dnia czy może o jakiejś określonej godzinie? Wybaczcie, wolę się upewnić 
Przypuszczam, że do jutra do północy 

Sukienka Morgielli
Ubralam ale moja Miss stoi przodem i glupio to wyglada. co zrobic by stanela tylem, tak by widac bylo gole plecy we wlasciwym miejscu ubrania?
Musisz kupić kokardę Morgielli za 750 MM w u Nine i założyć do sukienki.
Hej mam pytanie, gdy zrobi się operacje piersi to bluzki i sukienki będą tak jakby "za małe"? Proszę o odpowiedź 
O co chodzi z koniem w Ikealandzie?