Masz 4 dni gry,licytować można od 50.dnia gry:)
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 163 164 165 166 167 ... 279
Masz 4 dni gry,licytować można od 50.dnia gry:)
gdzie moge znalezc wszystkie zdjecia gwiazd ? pamietam ze raz widzialam to gdzies i do tej pory nie moge juz tego znalezc
@KaaŚ na komputerze na swoim profilu gdy klikniesz na aparat, w aplikacji pojawiają się po zrobieniu zdjęcia.

pacia napisał
jak wziąć udział w licytacji

Mam zadanie użyć maseczkę ale jak ją kupię nigdzie jej nie ma i nie mogę jej użyć.
Gdzie to mogę zrobić?
grzeboch, maseczkę znajdziesz w Supermarkecie w dziale "higiena". Są trzy kolory maseczek, każdy rodzaj możesz użyć raz dziennie. Po kupieniu znajdziesz ją w mieszkaniu w użytkowych. 
A tutaj się mylisz, Melanie. Kiedyś rzeczywiście były trzy kolory maseczek - ale chyba weszła jakaś zmiana, i jest tylko jeden 
Jak w miejscu gdzie jest podpis ustawić obrazek? Dokładniej gifa? 

Jest jakiś sposób na pozbycie się starych ubrań, które po prostu przestały mi się podobać i wiem, że moja miss nie będzie już w nich chodzić? 

Można się ich w pewnym sensie pozbyć. Tu masz podane w jaki sposób:
//www.missfashion.pl/forum/t4149,1-nowo%C5%9B%C4%87-kuferek-w-garderobie.htm#p154077
Jaki związek ma ze sobą "gra" sweetbrokacik miss bimbo i miss fashion? bo z czystej nudy zaczęłam ubierać postacie na miss bimbo i zauważyłam, że większość ciuchów/butów stamtąd jest właśnie w miss fashion. O co chodzi? o.e

czerwonewino napisał
Jaki związek ma ze sobą "gra" sweetbrokacik miss bimbo i miss fashion? bo z czystej nudy zaczęłam ubierać postacie na miss bimbo i zauważyłam, że większość ciuchów/butów stamtąd jest właśnie w miss fashion. O co chodzi? o.e
Czy można posiadać jedną rzecz podwójnie o tym samym kolorze? Wczoraj zorientowałam się, że mam dwa razy taki sam kolor spódnicy, dół dla strzelca chyba (końskie ciało). Mam je podwójnie i niczym się nie różni.
DarkSeaweed napisał
Czy można posiadać jedną rzecz podwójnie o tym samym kolorze? Wczoraj zorientowałam się, że mam dwa razy taki sam kolor spódnicy, dół dla strzelca chyba (końskie ciało). Mam je podwójnie i niczym się nie różni.
Ikan napisał
Ilekroć pakuję do swojego koszyka rzecz, którą już posiadam w danej kolorystyce system informuje mnie, że już posiadam dany produkt. Nie ma wobec tego możliwości zakupu U Nine ciuszka o tym samym kolorze podwójnie.
screeny
Ostatnio zmieniony przez DarkSeaweed (01-03-2015 o 15h40)
Hejka, mam mały problem. Otóż za nic nie mogę się połapać jak użyç maseczkę do twarzy :c
Edit: Aaa nie zauważyłam żedopiero padło to pytanie. Tak to jest jak się na telefonie siedzi xD
Ostatnio zmieniony przez Shigatsu (28-02-2015 o 07h10)
DarkSeaweed napisał
Ikan napisał
Ilekroć pakuję do swojego koszyka rzecz, którą już posiadam w danej kolorystyce system informuje mnie, że już posiadam dany produkt. Nie ma wobec tego możliwości zakupu U Nine ciuszka o tym samym kolorze podwójnie.
Nie wiem, czy to nie jest wina świątecznego Mikołaja, może jak wkładałam w list świąteczny rzeczy to musiałam się machnąć, ale mam taki problem mogę potwierdzić go screenem.
Może ocena kilku osób rzuci nieco więcej światła na zaistniałą sytuację.
Kiedy w tej grze jest wielkanoc? Chodzi mi o date.
pytanie: skoro była swiąteczna kraina z okazji Bożego Narodzenia to czy jest jakaś kraina z okazji Wielkanocy?
Na Wielkanoc wycieczki nie ma. W zeszłym roku było szukanie czekoladowych jajek, nie wiadomo co będzie w tym roku i kiedy się zacznie.

Dorzuciłam screeny w poście wyżej.
To nie jest błąd, U Nine też dwa razy pojawiają się akurat te kopyta strzelec, więc pewnie różnią się jakimś ledwo dostrzegalnym elementem. Chociaż jak mam być szczera, to ja różnicy nie widzę, no ale to nie błąd przy kupowaniu/liście od mikołaja.
ErinBlack napisał
To nie jest błąd, U Nine też dwa razy pojawiają się akurat te kopyta strzelec, więc pewnie różnią się jakimś ledwo dostrzegalnym elementem. Chociaż jak mam być szczera, to ja różnicy nie widzę, no ale to nie błąd przy kupowaniu/liście od mikołaja.