nicole71235- //www.missfashion.pl/modules/estate-agent/## 
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 279
nicole71235- //www.missfashion.pl/modules/estate-agent/## 
ada20009 napisał
Mam pytanie czy w tej grze da się sprzedawać przedmioty,których nie potrzebuję?Jesli sposób?
jak można kupić lub wynająć mieszkanie 
w immo fashion

W mieście w Immo Fashion. Mozesz sobie na pasku pod hasłem ,,Miasto'' wyszukać. 
w miescie w immo fashion (czytaj imo feszyn)
teraz ja potrzebuje pomocy jak ustawić zdięcie?
Nie pisz posta pod postem, korzystaj z opcji 'zmień'. O jakie zdjęcie chodzi?
Możecie mi powiedzieć jakie okno mam kupić bo kupiłam 1 i mi nie zaakceptowało
Emma napisał
Tutaj możecie zadawać swoje pytania na temat gry
dom można kupić w immo fashion jeśli chcesz wynając lub kupić wille mała albo dużą bo ona jest od 4 lvl mała więc jak masz 3 albo 2 albo 1 lvl to chyba nie możesz kupić nie bo to jest jasne jak słońce
no to musisz mieć albo kawalerke albo m2 albo m3 no a jak masz 4 lvl albo większy to możesz w takim sensie napisze sprzedać i wynają lub kupić wille. myśle że trohe pomogłam

funmissweronika bardzo możliwe że kupiłaś nie o to które chodziło. Jeżeli są 2 sprawdź cenę w zadaniu i cenę tego które kupujesz.
Pszczółeczka SKOŃCZ PISAĆ POSTA POD POSTEM ._.
Ostatnio zmieniony przez nelumi (25-02-2014 o 21h33)
Jak zdobywać punkty miss'pop? 
Inne użytkowniczki głosują na defiladzie i w ten sposób można zdobyć punkty miss pop. Z góry ostrzegam, że prośby o głosy są zabronione 
Głosy można rozdawać wchodząc na profil danej miss, ewentualnie spotykając ją na defiladzie (100 losowych miss aktualnie online). Co tydzień w środę miss'pop są zerowane ze względu na finały (zerowane są dlatego by każda miss miała takie same szanse dostania się do finałów na kolejny tydzień). Tak jak już wspomniała Nisiam prośby o głosy są zabronione i mogą skutkować karą więc odradza się takiej drogi zdobywania oceny :>
Dlaczego od 3 dni nie miałam żadnej gwiazdy ? 
Gwiazdy mogą nie pojawiać się na promenadzie nawet tydzień 
Ile razy musze isc na solarium zeby zaliczylo mi zadanie na 41 poziom ? poszlam raz ale zadanie nie jest odhaczone. To znaczy ze musze sie bardziej opalic ? ;/
Jeżeli ci nie zaliczyło po pierwszym razie,to musisz się udać tyle razy, żeby ci zaliczyło. Nieraz jest to za drugim,trzecim lub czwartym razem.

Violi44620, za maksymalnie 10.razem musi się udać
Przepraszam, jak mozna dodac do opisu szafe???z moimi ubraniami???
Nie wiem czy takie pytanie już było, jeśli tak to przepraszam. Ale czy mógłby mi ktoś króciutko opisać jak wstawić obrazek do wypowiedzi na forum?
Mam pytanko. Żeby przejśc na 40 poziom musialam wynając duzą wille i zamieszkac z Liz. W 42 poziomie Liz odchodzi i zamiast niej zamieszkuje ze mna Benoit. W zadaniu na 43 poziom mam aby kupic kilka przedmiotów wtedy on na pewno się we mnie zakocha, ale czy nadal musze wynajmowac tą wille?? Czy moge z niej zrezygnowac, wrocic do rodziców i wtedy kupic te rzeczy?

Ashanti, możesz wrócić do rodziców