@Ada20009, nie da się.
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 279
@Ada20009, nie da się.
Sniezyczka wklej najlepiej na jakis portal uploadowy typu tinypic, ifotos, photohucket czy cos takiego i poprzez link obrazka (ppm i kopiuj adres URL). Dodaj uzywajac znacznikow [ img ] [ / img ]
nelumi, probowalam. I obrazek pozostaje w tkaiej formie () W sensie... nie wyswietla sie. Mam tez problem z bb code do yt. Czekam na Wasze inne pomysly.
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (18-02-2014 o 16h56)

Nie wiem co to znaczy "anima" POMOŻE KTOS?
:bimbosourire:noto lub anime!XD
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (18-02-2014 o 18h27)
Anima czy anime?
Anima to żeński pierwiastek duszy (w dużym skrócie), ale mam wrażenie, że chodziło Ci raczej o anime, racja?
Dzial z pytankami na temat gry.. hm... no to moze moje pytanko by tu pasowalo.
Zagralam dzis w puzzle o poziomie latwym i w opisie bylo ze zdobyc IQ mozna od 0,5 do 1. Rozwiazalam puzzle w kilka sekund, a dostalam tylko 0,4 IQ. Od czego zalezy przyznawana suma pkt?
AaroniaStone, tam jest błąd.
Można zdobyć od 0,1 do 0,4 albo 0,5.
Dziekuje ^.^ I lepiej to poprawcie... :3
Nie wiem czy to bug, ale po najechaniu kursorem na ubrania w szafie i u nine nie wyświetla mi się nazwa ubrań. Czyściłam ciasteczka i próbowałam różnych przeglądarek nie wiem co jeszcze można zrobić.
Czy można usunąć ubrania z szafy ??
kasia654 – nie można. Nie ma opcji pozbywania się ubrań.
Można tylko skasować zrobione stylizacje, ale samych ubrań usuwać się nie da.

Czy postępy w misjach podczas wycieczek sie nie zapisują?
gabisia161, zapisują się. Gdy pojedziesz drugi raz na wycieczkę zaczniesz od momenty,w którym ją ukończyłaś wcześniej.
Czy wiecie może gdzie można kupić fortepian/pianino?
Jest od pracy piosenkarki chyba 
Gabrysia nie można go kupić :> dostaje się je w prezencie za któryś z kursów na wyższych poziomach
Przepraszam, jak można zrobić by miss miała grubą twarz?
Kiedy Twoja miss ma za dużą wagę ,to ma grubą twarz.
Po co jednak ją tuczyć? 
By mieć tak piękną miss, jak moja XD
Gruba twarz pojawia się, kiedy Twoja miss waży więcej niż 65kg 
Co jaki czas nasz chłopak daje nam jakieś zadania?
Softy, jest to losowe 
Witam. Chciałam dodać kolejne zdjęcia do mojego opisu. Po kliknięciu w ikonkę "Dodaj zdjęcia", pokazuje mi się napis "Sesja wygasła! Zaloguj się ponownie", przez co nie mogę nic dodać. Ponowne logowanie nie przynosi efektów. Robię coś nie tak, czy jest to wina jakiegoś błędu? Proszę o pomoc.
Jest to bug wewnętrzny, bo już wiele użytkowniczek zgłaszało ten problem.
A ja mam pytanie do użytkowniczek z wyższym poziomem
Jeśli mam wynająć pałac na 10 dni to muszę uzbierać tyle kasy żeby mieć codziennie tyle ile kosztuje wynajęcie czy tylko pierwszego dnia, a potem będzie mi po prostu zabierać wszystko z konta. Czytałam, że tak się dzieje, dlatego pytam, bo nie wiem czy mam zbierać, czy mogę wynajmować jak będę miała na 1 dzień 
nisiam, użytkowniczką z wyższym poziomem nie jestem, ale: tak, wystarczy uzbierać na jeden dzień, później po prostu będziesz na zero
Kilka stron temu było potwierdzenie od kogoś innego