Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 279

#2526 20-02-2014 o 19h07

Miss'OK
Sniezyczka
...

Pela napisał

Witam. Chciałam dodać kolejne zdjęcia do mojego opisu. Po kliknięciu w ikonkę "Dodaj zdjęcia", pokazuje mi się napis "Sesja wygasła! Zaloguj się ponownie", przez co nie mogę nic dodać. Ponowne logowanie nie przynosi efektów. Robię coś nie tak, czy jest to wina jakiegoś błędu? Proszę o pomoc.

Mam ten sam problem. Prosimy o pomoc. Kopiuj , wklej rowniez nie dziala.

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2527 20-02-2014 o 19h53

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Na grze jest bug a próbowałyście przez kod BBcode?

#2528 20-02-2014 o 20h00

Miss'OK
Sniezyczka
...

dortnana napisał

Na grze jest bug a próbowałyście przez kod BBcode?

Tak, probowalam z . Bezskutecznie.

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2529 20-02-2014 o 20h10

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

spróbuj jeszcze raz za jakiś czas jak bedzie dalej taki sam problem to trzeba zgłosić jak bug

#2530 20-02-2014 o 20h39

Miss'OK
Sniezyczka
...

Probuje od tygodnia. Support odpisuje zazwyczaj po 5 dniach wiec nawet mi sie nie chce do nich pisac...

#2531 20-02-2014 o 22h41

Miss'Żółtodziób
...

A ja znowoz mam pytanko...
W misjach na 11 poziom mam: Fryzjerstwo to twoja nowa pasja. Postanowiłaś zostać fryzjerką!
I co mam zrobic? W "Oferty Pracy" nie ma nowego stanowiska... chyba, ze pierw trzeba stracic obecna prace. Pomoze ktos?

PS. Ten bug ze wstawianiem avatara mam od poczatku gry x3 czyli juz 8 dni x3

Ostatnio zmieniony przez AaroniaStone (20-02-2014 o 22h42)

#2532 20-02-2014 o 22h49

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

AaroniaStone, musisz najpierw podać się do dymisji z poprzedniej pracy.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2533 21-02-2014 o 22h42

Miss'Żółtodziób
...

Jak zdobyć szybko punkty IQ ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2534 21-02-2014 o 23h27

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

Puzzle i biblioteka.

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#2535 21-02-2014 o 23h41

Miss'Żółtodziób
...

wyczytałam wątek na forum, że jeżeli kupi się komputer i ustawi się go w mieszkaniu też jakoś można zdobywać punkty IQ. Kupiłam komputer i ustawiłam go w biurze i nie wiem co dalej zrobić -.-
Jeżeli coś takiego da się zrobić to proszę o pomoc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Z góry dziękuje

#2536 22-02-2014 o 08h24

Miss'całkiem całkiem
TheSciuwa
...
Miejsce: Westeros

Nympho napisał

wyczytałam wątek na forum, że jeżeli kupi się komputer i ustawi się go w mieszkaniu też jakoś można zdobywać punkty IQ. Kupiłam komputer i ustawiłam go w biurze i nie wiem co dalej zrobić -.-
Jeżeli coś takiego da się zrobić to proszę o pomoc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Z góry dziękuje

Trzeba na niego kliknąć i wybrać opcję kursora myszy i kliknąć chyba "Użyj". Ja mam  komputer, ale mam za dużo IQ na niego ;(

Jeśli nie ma opcji "łapki" to nie ten komputer kupiłaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez TheSciuwa (22-02-2014 o 08h27)

Games of Trones

#2537 22-02-2014 o 08h26

Miss'całkiem całkiem
TheSciuwa
...
Miejsce: Westeros

Mam pytanie, jeśli się pojawiło ponownie to przepraszam. Czy można gdzieś kupić klisze do aparatu, bez gwiazdy? Kiedyś się dało w SuperMarkecie, a teraz nie znalazłam go.

Games of Trones

#2538 22-02-2014 o 08h54

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

TheSciuwa, nie pisz posta pod postem,używaj opcji 'zmień'.
Kliszy do aparatu już się nie kupuje,zdjęcia robi się bezpośrednio za promenadzie.

#2539 22-02-2014 o 10h46

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Nympho napisał

Jak zdobyć szybko punkty IQ ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeszcze gra w sudoku daje IQ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2540 22-02-2014 o 17h49

Miss'nieobczajona
...
Miejsce: polska

Nie wiem co robić wysłam SMS-A i nie dodano mi MM co mam zrobić.POMOCY!
/modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/petite-larme.gif  /modules/forum/img/smilies/sniff.gif

Proszę o dwa wyzwania z góry za 0 MM
Potrzebne mi są do Levelu :-)
Z góry dzięki ;-)

#2541 22-02-2014 o 18h31

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!

victoria36,w sprawach banku i MM musisz kontaktować się z supportem.

#2542 23-02-2014 o 10h49

Miss'Żółtodziób
...

hej czy mogę usunąć na przykład jeden struj jak tak to jak ??  /modules/forum/img/smilies/snif.gif  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

#2543 23-02-2014 o 11h08

Miss'wow
KimDallas
...

Oczywiście, że można /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wchodzisz do szafy, wybierasz jaki strój chcesz usunąć i klikasz na duży X obok przycisku "wybierz" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#2544 23-02-2014 o 23h36

Miss'Żółtodziób
Magia jest wtedy, kiedy splatamy dłonie, a nasze oczy mówią wszystko zamiast słów...

Hej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Mam pytanie: czy pojawiają się inne możliwości ofert pracy (oprócz tych czterech podstawowych)? Widziałam, że inne Miss są np. piosenkarkami. Od czego to zależy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#2545 24-02-2014 o 00h39

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Z kolejnymi misjami będziesz miała następne zawody, Do podjęcia danego zawodu potrzebna jest określona liczba punktów IQ

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#2546 24-02-2014 o 13h27

Miss'Żółtodziób
...

Witam. Wie może któraś z Was co mam zrobić jak mi się nie chce załadować strona przy opcji 'nakarm miss' i 'umyj miss'? W ogóle nie mogę tego zrobić  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#2547 24-02-2014 o 14h57

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Gra ostatnio posiada wiele błędów. Spróbuj wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną, a jeżeli to nie zadziała skorzystaj z innej przeglądarki.

#2548 24-02-2014 o 16h59

Miss'Żółtodziób
...

Gdzie  znajdę FAQ? /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#2549 24-02-2014 o 17h20

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

//www.missfashion.pl/faq/ bądź klikając 3 znaki zapytania po lewej stronie ekranu :>

#2550 24-02-2014 o 17h44

Miss'Żółtodziób
...

jak wynająć lub kupić m3

Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 279