odpowie ktos na moje pytanie??? jak można dodać szafe do opisu???Z moimi ubraniami?
Tak
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (02-03-2014 o 07h16)
Strony : 1 ... 102 103 104 105 106 ... 279
odpowie ktos na moje pytanie??? jak można dodać szafe do opisu???Z moimi ubraniami?
Tak
Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (02-03-2014 o 07h16)
A o co ci chodzi dokładniej. O zamieszczenie swoich stylizacji w profilu?

Być może to pytanie już było, ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi.
Jak wstawić zdjęcie na forum?? Bo pisze, że sesja wygasła, ale dziewczyny już wstawiają zdjęcia, czyli jest na to jakiś sposób.
Wpisz sobie w google dodawanie zdjęć, wyskoczy Ci jakaś strona i tam dodajesz zdjęcie, kopiujesz link i wklejasz na forum z lub %20Przynajmniej%20ja%20tak%20robię.">
Przynajmniej ja tak robię.
Ostatnio zmieniony przez nisiam (01-03-2014 o 23h47)
Jeśli chcę pojechac do Kenni to jaki pokój sie najbardziej opłaca bo będe miec doładowanie:)
Da się usunąć znajomych?Proszę o odpowiedź. 
skrzynka odbiorcza -> kontakty -> lista znajomych -> wybierz osobę do usunięcia -> usuń kontakt
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (02-03-2014 o 09h52)
Ktoś powie ile MM Daje Leonardo Carpachio???

Ostatnio zmieniony przez Violi44620 (02-03-2014 o 11h40)
Violi44620 napisał
Ktoś powie ile MM Daje Leonardo Carpachio???![]()
nisiam
Dziękuję
Działa 
Cieszę się 
Słuchajcie, w jednej z misji wymagają wynajęcia Dużego Pałacu, a przecież jest tylko albo duża willa, albo pałac. Czego więc wymagają twórcy gry?
Wymagają pałacu.
Jest jakiś cudowny sposób, żeby iść do psychologa kilka razy dziennie czy następny poziom muszę przechodzić 10 dni? 
Raczej 10 dni ;/
Wiecie może, gdzie mogę znaleźć drewno do kominka? Bo wyszukałam w Ikelandzie hasło "drewno" i wyskoczyło mi tylko "nagie drewno" a tu chyba nie o to chodzi xD

W supermarkecie w kategorii różne 
witam
jak nałożyć maseczkę na twarz?
mam to w misji do wykonania i nie wiem jak to zrobić 
Najlepiej zakup sobie od razu 3 różne i użyj każdej po kolei, jedna maseczkę możesz użyć tylko raz dziennie (stąd zakup kilku kolorów). Używasz klikając na maseczke.

dzieki 
Dziewczyny napisze mi któraś jak dokładnie tworzyć teraz stylizacje (po zmianach w szafie)? Bo juz nie wiem czy to bug czy tylko glupia Shillo ;(
Shillo napisał
Dziewczyny napisze mi któraś jak dokładnie tworzyć teraz stylizacje (po zmianach w szafie)? Bo juz nie wiem czy to bug czy tylko glupia Shillo ;(
Musicie wybrać opcję w szafie "w negliżu", po ubraniu jakiejkolwiek części garderoby pojawi się "zapisz" i wtedy normalnie się zapisuje p.p A jak chcecie ubrać stary strój to trza go wybrać i "nałóż" .3.
No to bug <3
Nie mam w ogóle opcji "zapisz". A u Ciebie jak Hanka? ^^