Ban, bo jestem ciekawa czy moje nowe słuchawki dojdą przed pojawieniem się nowego albumu ekso. '_'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-12-2015 o 10h40)
We are in noir

Strony : 1 ... 93 94 95 96 97 ... 200
Ban, bo jestem ciekawa czy moje nowe słuchawki dojdą przed pojawieniem się nowego albumu ekso. '_'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-12-2015 o 10h40)

Ban, bo pewna dziewczynka teraz zagląda mi w monitor i czyta wszystko, co piszę. x'D
Tak w ogóle to cześć, Różowy Ludzie! x'D
Ban, bo coś pusto dzisiaj tutaj o;
Ban, bo się zgadzam z Nel 
Ban, bo aaaa, słuchawki do mnie dotarły, jestem gotowa na nowy album xD!

Ban, bo gratulacje ;D Ja słucham przez głośniki, teraz Coldplay <3
Ban, bo uczyłam się dzisiaj puszczając Coldplay xD.

Ban, bo Coldplay lubię. A Się słuchałaś? 
Ban, bo bardzo nic mi się nie chce :<
Ban, bo znam kilka piosenek Sia ^^.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-12-2015 o 20h08)

Ban, bo jak muszę się nauczyć na najważniejszy sprawdzian, to nagle okazuje się, że mam wiele zupełnie innych rzeczy do roboty. Jak do innych rzeczy się uczyłam, to jakoś miałam idealne warunki, a teraz nie :"D
Ban, bo aaa, keep calm Secia xD *taka mała radość* 
Ban, bo dałam się pokusić na przecieki z albumu, aaah, jak mogłam, teraz chcę jeszcze bardziej całość usłyszeć xD.

Ban, bo wciąga potem nie?
Ja mam ochotę na następną płytę Sii 
Ban, bo zgadzam się
. Ciekawe co by teraz Sia zaprezentowała.

Ban, bo pewnie coś fajnego ;D Nietuzinkowa jest
Breathe me lubię i parę innych piosenek ;D
Ban, bo zmieniłabym zestaw, ale wypadło mi z głowy, co chciałam dać.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zjadłam łyżeczkę masła orzechowego i chyba zjem wszystko... ;_;

Ban, bo znalazłam nową starą piosenkę Sii <3
Ban, bo przez wyzwania przypomniał mi się leniwiec z angielskiej wersji.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo się poparzyłam z godzinę albo dwie temu i dopiero teraz ogarnęłam, że piecze mnie, bo się oparzyłam x"D
Ban, bo wyrazy współczucia, Froś.
A ja od jutra ładnie ogarniam się jedzeniowo, życzcie mi powodzenia!
Ban, bo powodzenia! :> Ja próbuję ogarnąć moje problemy i rozgryźć, czego jeść nie mogę – istnieje możliwość, że będzie to laktoza + gluten, więc niewiele mi do jedzenia zostaje bez kombinowania, a jak dodamy do tego jeszcze niektóre alergie to jeszcze mniej (np. cytrusów unikam już 1,5 roku) x"D Ale przynajmniej jak się dziś pilnowałam to brzuch mnie nie bolał po raz pierwszy od trzech dni – sukces! X"D
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (09-12-2015 o 00h06)
Ban, bo ja się niedługo wybieram do dietetyka, bo też za często mnie brzuch boli, a będzie to dodatkową motywacją by dbać o siebie.

Ban, bo dziś nie będę miała autka, żeby pojechać na uczelnię ;__;