Ban, bo #pierwszetakiecombo xD
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 91 92 93 94 95 ... 200
Ban, bo #pierwszetakiecombo xD
Ban, bo pierwsze?
Ban, bo nie wiem czy pierwsze, ale jakoś tak wcześniej tego nie zauważyłam. XD
Nel, co to za torebka? Bo niektóre elementy po prostu są uparte i się nie zmieniają.

Ban, bo te lampiony od Roszpunki :V
Ale jak już je zostawię w torebkach, a inne coś z rajtek, co obecnie mam w torebkach spróbuję wrzucić gdzie indziej też mi nie działa i wszystko mi to psuje, ugh. To wina tych nowych nóg, które są w spodniach, jakby je dali w rajty byłoby łatwiej ._. albo jakby chociaż spodnie nie znikały, kiedy wrzucasz coś w sukienke..
Ostatnio zmieniony przez nelumi (06-12-2015 o 20h33)
Ban, bo ja nie zauważyłam nigdy wcześniej, temu tak napisałam xd
Ban, bo ahm, nu chyba, że tak .w.
Ban, bo idę na Masterchefa ;D Ciao.
Ban, bo miłego oglądania.
Ban, bo mam od groma do zrobienia na jutro, ale już drugi dzień umieram z bólu, więc nie chce mi się do niczego zabierać. A kolos i kartkówka ze słówek + Zusammenfassung samo się nie ogarnie.
Ban, bo chyba też powinna, sprawdzić ile mam do zrobienia na jutro, ale tak bardzo nie mam siły i chęci ._.
Ban, bo przełamałem się do zjedzenia kolacji, ale wcale nie czuję się z tym lepiej, w głowie jak miałem jeden wielki mętlik tak mam dalej...
Ban, bo może to z niewyspania? Stresu?

Ban, bo Majerankowa ma rację. Ja mam także. Nawet jeśli coś już zjem to nie jest mi za dobrze.
Ban, bo biedaki, szkoda tylko, że ja mam taki apetyt ToT.

Ban, bo zazdroszczę. Proszę, podziel się T-T
Ostatnio zmieniony przez alice101 (06-12-2015 o 22h38)
Ban, bo mi na Operze wszystko działalo, ale i tak nie skończę styli, bo siska wzięła lapka do internatu XD Dlatego misska będzie łaziła do piątku w nieskończonej styli xD
Ban, bo niech apetyt będzie z Tobo Alice101 T^T

Ban, bo dzięki. Myślę, że się uda. T-T
Ban, yeeey, tak trzymaj! Inaczej zrobię Ci obrazkowy food po*n i zgłodniejesz! '^'

Ban, bo pliss (jeśli możesz) zrób, może to jakoś pobudzi mój żołądek do współpracy! xD T-T
Ban, bo w takim razie brace yourself! *piekielna emotka*

Ban, bo spoko, czekam z niecierpliwością na wybuch mego żołądka xD Liczę na Ciebie <3
Ban, bo mam nadzieję, że chociaż trochę się spisałam xD.

Ba, bo tak spisałaś. I dzięki Ci za to <3
Ban, bo jest po północy, a ja nic nie zrobiłam na lektoraty. Brawo ja.
Idę się myć i wstanę o 6 zamiast 8. W dwie godziny może zrobię pi razy drzwi niemiecki i ogarnę trochę słówek na kolosa z angielskiego. Nienawidzę tego, ile znaczeń ma hot money i inne tego typu kolokwialne wyrażenia.