Ban na dzień dobry.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 92 93 94 95 96 ... 200
Ban na dzień dobry.
Ban bo doberek wam 
Ban, bo również witam i nie wiem czemu na początku chciałam na pisać ''dobrze witam'' chyba jeszcze mój mózg śpi xd

Ban, bo zjadłem ferrero rosche i nie czuję nic poza niezadowoleniem, sgsdvgre, :c. Czemu nie mogę być normalniejszyyyyy?
Ban, bo ja to bym zjadła cokolwiek. Konia z kopytami na przykład. Ale nie chcę.

Ban, bo wróciłam z Listów do M. 2. Było beznadziejnie. ;_;
Ban, bo mi Listy się bardzo podobały. Strasznie płakałam... Nawet nie pamiętam od którego momentu, ale chyba od połowy mniej więcej.

Ban, bo dla mnie nie było tam jakiejkolwiek fabuły, za dużo wątków na raz. Poza tym nic mnie nie wzruszyło. Mnie wzruszyła niemiecka reklama supermarketu. ;_;
Ban, booo pani od polaka chyba nie ma mózgu. X) Nikt się nie nauczy, jeśli jutro zrobi kartkówkę. Nikt.

Ban, bo moja facetka od historii rozszerzonej też nie ma mózgu.
''A walnę tym uczniakom dzisiaj sprawdzian bez zapowiedzi, niech piszą''
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-12-2015 o 15h45)

Ban, bo nauczyciele są dziwni. Dają jedno popołudnie na przypomnienie sobie czegoś, co miałaś w podstawówce i potem się wkurzają, że nie umiesz...

Ban, bo dokładnie...
Wgl, EXO zaskoczyło mnie swoim nowym konceptem do nowego albumu.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ban, bo ja będę super nauczycielem, nie martwcie się (ale też będę robił niezapowiedziane kartkówki i cisnął z wszystkiego, a z lektur odpytywał tak szczegółowo, że uczniowie będą uciekać z moich zajęć).
Ban, bo mnie z lektur możesz przepytywać zdanie po zdaniu. :>

Ban, bo cześć cześć
Evvers napisał
Ban, bo ja będę super nauczycielem, nie martwcie się (ale też będę robił niezapowiedziane kartkówki i cisnął z wszystkiego, a z lektur odpytywał tak szczegółowo, że uczniowie będą uciekać z moich zajęć).
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (07-12-2015 o 18h45)
Ban, bo żartuję, ode mnie też by nie uciekali, dlatego, że drugi termin robiłbym pięć razy trudniejszy. [*]
I tak, myślę, że nawet jeśli ktoś nie będzie wspominał takiego nauczyciela zbyt dobrze... to na pewno wiedza jaką przyswoi będzie o wiele większa i na dłużej zapamiętana niż ta z którą zerknąłby się przy kimś innym~.
Ban, bo osobiście uważam, że jedynie dobrze wspominany nauczyciel może czegoś nauczyć na dłużej. Pan N. był ostry, ale miał gigantyczną wiedzę i umiał ją przekazać. Miał prawo od nas wymagać, bo zwyczajnie umiał uczyć i umiał też nawiązać z nami kontakt, żebyśmy chcieli wiedzieć. Był ekscentryczny i błyskotliwy, w dodatku idealnie potrafił przejrzeć ucznia i wiedział, na ile każdego stać. Nie stawiał sobie za cel nas jedynie gnębić, potrafił też doceniać i chyba żadna ocena nie miała dla mnie takiego znaczenia jak szóstka z wypracowania u niego i nie chodzi tylko o fakt, że była jedyną, jaką postawił w ciągu trzech lat nauki. Chodzi o to, że akurat on docenił pracę, bo miał i ma u mnie autorytet, a kiedy autorytet mówi, że zrobiłeś kawał dobrej roboty to czujesz się z tym świetnie. Tym bardziej, jeśli zawsze zależało ci na docenieniu twojego pisania przez kogoś tak niesamowitego.
Osobiście za najgorsze zło uważam nauczyciela, który usiłuje wbić coś do głowy bez pasji i oddania. On starał się, żebyśmy zrozumieli jego zachwyt i w jakimś stopniu mu się to udało. Jak tylko będę miała więcej czasu to na pewno przeczytam wszystko, co polecił, ba, pewnie pójdę do niego po dokładniejszą listę.
Tak samo mam z gościem od zarządzania teraz na studiach. Osobiście nie lubię zarządzania jako dziedziny nauki i myślałam, że będą to jedne z najnudniejszych zajęć, ale wykładowca jest tak świetny, że uwielbiam do niego chodzić. On nie próbuje wbić nam do głowy, dla niego ważniejsze jest zarażenie pasją. Taka niewymuszona chęć działa więcej niż kat nad głową, bo potem rzeczy zostają w głowie, a nie zakuć, zaliczyć, zapomnieć, jak to było ze mną i statystyką xD
Ban dla Fro, bo się rozpisała ;D
Ban, bo lubię się rozpisywać xD
Ban, bo ostatnio na fb mogłam to zauważyć ;D
Ban, bo dla Fro wyrażanie własnego zdania w opisowej formie to norma. No i ja się oczywiście zgadzam, co innego nauczyciel, który ma pasję albo chociaż lubi to co robi i przekazuje rzetelną wiedzę, a co innego taki, który chyba właściwie sam nie do końca wie co robi na danym stanowisku, a wymaga nie wiadomo czego (miałem takich kilku, zwłaszcza od tych mniej ważnych przedmiotów, jak przedsiębiorczość czy informatyka).
Ban, bo jak nauczyciel nie jest z powołania, jak to mówią, to się ciężko czasem nauczyć danej rzeczy..
Ban, bo za dużo koreańskiego aaaa...
I nie pokazali mi Xiu, bo usnął. Musiał wyglądać uroczo, gdy spał...

Ban, bo nie mam pojęcia czego posłuchać.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g